Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos Fotografijos mylėtojos! Beldžiuosi į jūsų kūrybinius namučius ir pradedu kelti namų darbus galbūt atversiančius duris į šią temą. Iš karto atsiprašau, kad dėl laiko stokos juos darysiu palaipsniui ax.gif

1.Fokusavimas

user posted image
user posted image
user posted image

2. Diafragma

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendez-vous: 27 rugsėjo 2011 - 14:21
ir as maciau apie iso diskutavot ir pavyzdzius rodet, tai va, reik ziuret 100% dydi ir tada lygint, o ne taip. Tiesiog iskirpkit fragmenta is foto, ir idekit ji tikru dydziu. Isitikinkit kad nera fotike ijungta "iso noise reduction" ar siaip kur softuose jis neijungtas automatiskai.
Nenaudokit tarpiniu iso, tik pilnus stopus (200, 400, 800, 1600, 3200), nes tarpiniai iso pagaminami programiskai, ir triuksmai tik dideja.
patyrinekit tamsias, sviesias ir vidutines vietas atskirai. Jei norit paziuret kaip turi buti, einat i DXOmark ir palyginate savo turimus modelius prie "measurements"->snr 18% wink.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Rendez-vous @ 2011 09 27, 14:12)
Sveikos Fotografijos mylėtojos! Beldžiuosi į jūsų kūrybinius namučius ir pradedu kelti namų darbus galbūt atversiančius duris į šią temą. Iš karto atsiprašau, kad dėl laiko stokos juos darysiu palaipsniui  ax.gif

Ooooo, kokia namu darbai...O galima surio tema ir toliau islaikyt?
Gerai viskas.Skoninga, malonu akiai, estetiska, techniskai tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 27, 15:17)
Ooooo, kokia namu darbai...O galima surio tema ir toliau islaikyt?
Gerai viskas.Skoninga, malonu akiai, estetiska, techniskai tvarkinga.

sakai? biggrin.gif o man tai nelabai "skanu".

bent jau pamazink foto.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 27, 14:19)

Del tam tikru dalyku nesigincijama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 27, 14:19)

Ką tik bandžiau su sumažinimu susitvarkyti blush2.gif Kaip man jas dabar is čia išimti, kad galėčiau padaryti pakeitimus?? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendez-vous: 27 rugsėjo 2011 - 14:26
QUOTE(Rendez-vous @ 2011 09 27, 15:23)
Ką tik bandžiau su sumažinimu susitvarkyti  blush2.gif

Saunuole tu! As uzskaitau. Tikrai "skanus" tavo namu darbai. smile.gif Nesuprantu kodel buvo prasyta sumazinti. g.gif Man jos normalaus, vidutinio dydzio. Puslapio neistampe. Sumazinsi, po to kitos sauks, jog iziuret nieko neina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 27 rugsėjo 2011 - 14:28
QUOTE(Rendez-vous @ 2011 09 27, 15:23)

man irgi patinka, kai zmones namu darbus darydami kiek pasuka galvele, kad ziureti butu grazu wink.gif jei apsikebineti, tai sakyciau kad fokusavime 2 foto fokusas ne i alyvuoge, o i suri nukeliaves, bet del to perdarineti nereikia, esme supratai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendez-vous @ 2011 09 27, 15:12)
Sveikos Fotografijos mylėtojos!

liuks, skanus pirmi namu darbai, ir antrus uzskaitau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 27, 14:25)
matyt reikia camera raw atnaujinti. Neatpazysta tiesiog :)man taip ir buvo, senuko atpazindavo, naujojo niekaip raw neatidarydavo, tik jpg. Bandziau atnaujinti camera raw faila, bet man nesiseke kazkas, vis tiek neatidare, tai parsisiunciau naujesne versija PS rolleyes.gif

O kaip atnaujinti Camera RAW? g.gif kaži, kaip čia su tuo PS perinstaliavimu, jei tik tokį turiu - PS4....
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 09 27, 14:40)
Man sis ruduo - spalvu metas. Dar kol jis grazus - ieskau ir dalinuosi smile.gif
(zinau, cia is tu foto, kur paziuri ir pamirsti...  gavau pagaliau adapteri, tai su rankiniu fokusu tik va tokius dalykus ir fotkint  ax.gif )
ir dar kelios cia

Wow - pirma ir antra, pirmoji iš vis kaip atvirukas thumbup.gif antrojoj patinka spalvos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rendez-vous @ 2011 09 27, 15:12)

WOW kokia mintis thumbup.gif šaunuolė bigsmile.gif aš sūrių fanatikė, ypatingai kietųjų ir su pelėsiu (mm) seilė tysta. Dar žaliosios alyvuogės, niam niam, einu atsidarysiu bonkę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 27 rugsėjo 2011 - 15:15
Grįžau po mokslų namo, taip tuščia, tylu. Merginos greitai namus jau pasieks. Fainas susitikimas buvo, tik trumpas.

Sorry, kad nekomentuoju, nekeliu foto. Tiesiog neturiu tam laiko. Visiškai.
Kartais užsuksiu.
Nesustokit.
Atsakyti
Rendez-vous ar turite ką turite bendro su Savaitgalio rendez-vous? smile.gif Anoji fotkint jau moka biggrin.gif Ir maistą čia pateikėt biggrin.gif
Atsakyti