Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 09 29, 16:02)
oi jūs hihihi.gif  biggrin.gif

Kristuk, esi graži ir  labai apsidžiaugiau Tavo bandymais, kad nepersistengei - less is more. lauksiu daugiau smile.gif

Nustebinot Jus mane visos... Mano galva, labai prasti sie bandymai. I one.lt ar FB tinka tokie pafotkinimai prie veidrodi, bet sioje temoje nera rimta. biggrin.gif Reikia stovo ir pultelio.... Ir pinigu... doh.gif biggrin.gif

Aciu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 29, 15:07)
kristuk, slėptis nereikia, bet man asmeniškai nepatiko. nes nuplastmasinta labai. bet suprantu, kad Tau dabar tas glamūrinimo metas arba stilius toks? na Tu pati įsižiūrėk - veido faktūros nesimato. man asmeniškai patys geriausi portretai yra tie, kuriuose žaidžia gyvybė. ne tik akyse, išraiškoje, bet ir veido faktūroje. o kad graži esi, tai šito neatimsi. aš tyliai tikiuosi, kad išlįsi iš to plastmasinio etapo ir kada nors autoportretuose atrasi save kitokią wink.gif

Ateik, as tave apkabinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 29, 15:59)
buciau vyras, isimyleciau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 29, 15:07)
kristuk, slėptis nereikia, bet man asmeniškai nepatiko. nes nuplastmasinta labai. bet suprantu, kad Tau dabar tas glamūrinimo metas arba stilius toks? na Tu pati įsižiūrėk - veido faktūros nesimato. man asmeniškai patys geriausi portretai yra tie, kuriuose žaidžia gyvybė. ne tik akyse, išraiškoje, bet ir veido faktūroje. o kad graži esi, tai šito neatimsi. aš tyliai tikiuosi, kad išlįsi iš to plastmasinio etapo ir kada nors autoportretuose atrasi save kitokią wink.gif

Na, čia jau skonio reikalas, bet man irgi priimtiniau kaip Tu sakai. Tik va taip fotografuoti mokėti reikia. Lengviau glamūrinti nei parodyti natūralų... bent man. Aš dabar ne raukšles ir vingius išryškinu, o spuogus geriausiu atveju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 15:07)
Nustebinot Jus mane visos... Mano galva, labai prasti sie bandymai. I one.lt ar FB tinka tokie pafotkinimai prie veidrodi, bet sioje temoje nera rimta.  biggrin.gif  Reikia stovo ir pultelio.... Ir pinigu...  doh.gif  biggrin.gif

Aciu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na, aš kodėl parašiau, nes Tavo autoportretą galėjau įsivaizduoti su daug kosmetikos ir riūūžavą visą, o čia bw, oi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 29, 15:10)
Na, čia jau skonio reikalas, bet man irgi priimtiniau kaip Tu sakai. Tik va taip fotografuoti mokėti reikia. Lengviau glamūrinti nei parodyti natūralų... bent man. Aš dabar ne raukšles ir vingius išryškinu, o spuogus geriausiu atveju biggrin.gif
Papildyta:

Na, aš kodėl parašiau, nes Tavo autoportretą galėjau įsivaizduoti su daug kosmetikos ir riūūžavą visą, o čia bw, oi  biggrin.gif

aišku, skonio reikalas, etapo reikalas ir pan.
akivaizdu, kad kristukas neturi didesnių bėdų su oda, tai galėjo jos ir nenuplastmasinti.. jaučiu, kad nelietus odos arba radus būdą išsaugoti jos faktūrą fotkinant ji būtų be proto graži, natūrali, tokia femme fatale prieš išeinant į sceną.. be to, man asmeniškai nepatinka tie klykiantys išdegimai už nugaros.. tokio stiliaus veidas stilingai žiūrėtųsi ne išdegusiam fone, o natūralioj naminėj aplinkoj, aišku, atitinkamo stiliaus, o ne viršuliškių daugiabučio. wink.gif
nu aš čia pagal save, žinoma, nepretenduoju į absoliutų teisumą smile.gif

Alabama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 29, 16:07)

Ir tai jau gerai. biggrin.gif Nei stilius nei metas. O gal? g.gif biggrin.gif Say, patinka man zinok tos glamurines foto. AV dievaite mano. wub.gif Ten visos pas ja plastmasines, bet nzn. man grazu ir tiek. ax.gif Gal ir keisis dar ateityje tas poziuris, bet dabar yra taip kaip yra... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 15:16)
Ir tai jau gerai.   biggrin.gif  Nei stilius nei metas. O gal?  g.gif  biggrin.gif  Say, patinka man zinok tos glamurines foto. AV dievaite mano.  wub.gif  Ten visos pas ja plastmasines, bet nzn. man grazu ir tiek.  ax.gif  Gal ir keisis dar ateityje tas poziuris, bet dabar yra taip kaip yra...  biggrin.gif

nu suprantu aš, suprantu... doh.gif 4u.gif bet ir gerai plastmasint reik mokėt..smile.gif
Atsakyti
aš irgi linkusi sutikti su Sayonara. smile.gif gal tai tik skonio reikalas, bet man pačiai nelabai tas glamūras. bet Kristuk, išties daili esi. jeigu tau patinka glamūras, tai viskas ok. smile.gif

man irgi labai stovo su pulteliu reikia. nemoku nufotografuot savęs. smile.gif

tiesa, patiko Yvettės šeimos nuotrauka. jauku labai. irrrrrr Ievukio double-expo žaviai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 29, 16:10)

Na, aš kodėl parašiau, nes Tavo autoportretą galėjau įsivaizduoti su daug kosmetikos ir riūūžavą visą, o čia bw, oi  biggrin.gif

blink.gif O kodel toki?! blink.gif Nekenciu as ruzavos. blink.gif Beje, jau anksciau esu ikelusi auto... Nustebinai... biggrin.gif
Papildyta:
Merginos dar bus tu auto. Pabandysiu ir kitaip save pateikt. Nenuplastmasinta. biggrin.gif Spali prisizadu dar pasirodyt. cool.gif

Labai noreciau but LT dabar... Siulyciaus modeli pavaidint. biggrin.gif Nu neturiu visai graziu savo foto. verysad.gif Gerai, jog Ievukis mane sutiko iamzint studiju baigimo proga... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 29, 15:17)
nu suprantu aš, suprantu...  doh.gif  4u.gif bet ir gerai plastmasint reik mokėt..smile.gif

O man glamūras patinka, tik ne kaimietiškas aišku, bet manau, čia reikia labai labai daug patirties, o ir ne kiekviena graži mergaitė gali būti glamūrinė pagal idėją, ji bus tiesiog graži mergaitė. Dažniau baisuoklės, iš pirmo žvilgsnio būna išraiškingesnės ir tinka joms labiau tas glamūras nei lėlytėms.

QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 15:19)
blink.gif  O kodel toki?!  blink.gif  Nekenciu as ruzavos.  blink.gif Beje, jau anksciau esu ikelusi auto... Nustebinai...  biggrin.gif
Nežinau, įsivaizdavau fyfų karalienę, ką aš žinau, kartais internete visokie biesai susirodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 rugsėjo 2011 - 15:26
QUOTE(rG @ 2011 09 29, 15:10)
Tik va taip fotografuoti mokėti reikia. Lengviau glamūrinti nei parodyti natūralų... bent man. Aš dabar ne raukšles ir vingius išryškinu, o spuogus geriausiu atveju biggrin.gif
Papildyta:

va va biggrin.gif ir man ta pati problema biggrin.gif čia riekia šviesą mokėt įvaldyt.. T.Vyšniauskas per portreto paskaitą gyvai rodė ką daro šviesa, vienaip visi spuogai kaip ant delno, kitaip pašvietus - net makiažo nereikia kaip gražu... fotografijoj šviesa visagalė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 29, 16:24)
O man glamūras patinka, tik ne kaimietiškas aišku, bet manau, čia reikia labai labai daug patirties, o ir ne kiekviena graži mergaitė gali būti glamūrinė pagal idėją, ji bus tiesiog graži mergaitė. Dažniau baisuoklės, iš pirmo žvilgsnio būna išraiškingesnės ir tinka joms labiau tas glamūras nei  lėlytėms.

Nežinau, įsivaizdavau fyfų karalienę, ką aš žinau, kartais internete visokie biesai susirodo biggrin.gif

fyfa?!!!!!!!!!! lotuliukas.gif Dar geriau... doh.gif doh.gif doh.gif Nejau rasliavos mano "fyfiskai" skaitosi. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 16:26)
va va  biggrin.gif  ir man ta pati problema  biggrin.gif  čia riekia šviesą mokėt įvaldyt.. T.Vyšniauskas per portreto paskaitą gyvai rodė ką daro šviesa, vienaip visi spuogai kaip ant delno, kitaip pašvietus - net makiažo nereikia kaip gražu... fotografijoj šviesa visagalė smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti