Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labai noriu auto. doh.gif Neturiu nei stovo nei pultelio. verysad.gif Fotkinau pries veidrodi. doh.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Jau begt kavotis po nukritusiais lapais?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ievuki, ten Maggie? wub.gif Negaliu atsiziuret i tavo expo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 15:43)
Labai noriu auto.  doh.gif  Neturiu nei stovo nei pultelio.  verysad.gif Fotkinau pries veidrodi.  doh.gif  blush2.gif

trecia isbrokuoju, be fokuso smile.gif
o va antroji,- negaliu atsiziureti, oda kokia lygi,antakiai idelus, blakstienos,lupos - labai grazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 14:13)
Dar vienas double expo ax.gif sykart tikiuosi stipresnis nei vaiduoklis hihihi.gif
http://farm7.static....68bf1e149_z.jpg

Labai patiko šitas double smile.gif thumbup.gif

kristukass -> Wow bigsmile.gif Aš už antrąjį - nespalvotą, kaip gražu, kokia kokybė, kaži ar išgaučiau su savuoju, toks pats pas mane ir kiek įžiūrėjau lens irgi toks mirksiukas.gif Ale tu ir graži rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 29, 15:53)
o va antroji,- negaliu atsiziureti, oda kokia lygi,antakiai idelus, blakstienos,lupos - labai grazu rolleyes.gif

Visapusiškai pritariu
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 29 rugsėjo 2011 - 14:56
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 14:43)
Labai noriu auto.  doh.gif  Neturiu nei stovo nei pultelio.  verysad.gif Fotkinau pries veidrodi.  doh.gif  blush2.gif

Jau begt kavotis po nukritusiais lapais?!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ievuki, ten Maggie?  wub.gif Negaliu atsiziuret i tavo expo.  wub.gif

pirmoji, labiau ne auto, o objektyvo/fotiko reklama biggrin.gif

antroji superine, labai gražu 4u.gif

trečioji ne..
Atsakyti
[quote=kristukass,2011 09 29, 16:43

[/quote]
nebek biggrin.gif man antroji, kokia tu joje grazi bigsmile.gif a la prancuzaite wub.gif tik canono galetu nebuti biggrin.gif patiko treciosios apdirbimas.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 29, 15:53)

Pirmoje ir trecioje fokusuota i kamera. Norejau but ne pirmu planu. biggrin.gif

Aciu, zirziuk... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 29, 15:55)
kristukass -> Wow  bigsmile.gif Aš už antrąjį - nespalvotą, kaip gražu, kokia kokybė, kaži ar išgaučiau su savuoju, toks pats pas mane ir kiek įžiūrėjau lens irgi toks  mirksiukas.gif Ale tu ir graži  rolleyes.gif

Zinoma, kad isgautai. mirksiukas.gif Aciu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 15:57)

Aciu, zirziuk...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

buciau vyras, isimyleciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 15:56)
pirmoji, labiau ne auto, o objektyvo/fotiko reklama  biggrin.gif

antroji superine, labai gražu  4u.gif

trečioji ne..

Nors tiek... Svarbu neisbrokavai visai. biggrin.gif

Aciux. 4u.gif

tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 29, 14:53)

oi jūs hihihi.gif biggrin.gif

Kristuk, esi graži ir labai apsidžiaugiau Tavo bandymais, kad nepersistengei - less is more. lauksiu daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 rugsėjo 2011 - 15:02
[quote=neiste,2011 09 29, 15:56]
[quote=kristukass,2011 09 29, 16:43
[/quote]
nebek biggrin.gif man antroji, kokia tu joje grazi bigsmile.gif a la prancuzaite wub.gif tik canono galetu nebuti biggrin.gif patiko treciosios apdirbimas.
[/quote]
Ok. Nebegu. biggrin.gif Aciu ir tau, neiste. Medus ausims, kaip kazkuri sake. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
blyn, negaliu atsiziureti, pakerejo tos blakstienos ir lupos,ai ir antakiai laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
kristuk, slėptis nereikia, bet man asmeniškai nepatiko. nes nuplastmasinta labai. bet suprantu, kad Tau dabar tas glamūrinimo metas arba stilius toks? na Tu pati įsižiūrėk - veido faktūros nesimato. man asmeniškai patys geriausi portretai yra tie, kuriuose žaidžia gyvybė. ne tik akyse, išraiškoje, bet ir veido faktūroje. o kad graži esi, tai šito neatimsi. aš tyliai tikiuosi, kad išlįsi iš to plastmasinio etapo ir kada nors autoportretuose atrasi save kitokią wink.gif
Atsakyti