Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 11:35)
O tu lietuviu pora fotogrfauosi ar norvegu?  smile.gif

Lietuvių smile.gif Dar pastebėjau, kad norvegai sunkiai prisileidžia naujoves (aišku, negaliu kalbėt už visus, bet susidarė toks vaizdas.) smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 29, 11:54)
O, gera vadinasi tau niša, tik pirmyn  bigsmile.gif

Taip! Reikės stengtis iš visų jėgų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 11:29)
As zinau.  biggrin.gif  biggrin.gif  Uz noisio nuotrauka kuria koregavai. Man ji ir idealumas.  wub.gif

na ačiū blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 29, 11:15)
Maggie -> Dar nesakiau, vkr apie 11pm grįžo, kaip tais neišdrįsau, lauksiu šiandien vakaro..

nu ir dienele blink.gif shakes.
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 11:22)
Sedziu visa slapia,prakaitas zliaugia,temperatura tokia biski virs 37.Nzn kas cia per bacila unsure.gif

oho, susirgai, gal nuo kondishkes lektuve..? as tai dar laikausi kazhkaip, nors jauciu kad kabinasi kazhkas.
Atsakyti
oho, susirgai, gal nuo kondishkes lektuve..? as tai dar laikausi kazhkaip, nors jauciu kad kabinasi kazhkas.
[/quote]

Jeigu norit nesirgti - kasdien darykit joga! smile.gif Per 8 menesius tik 1 karta sirgau ir tik tada kai menesio pertrauka padariau. Nors anksciau kas menesi bent jau sloga pasigaudavau, ypac nuo kondicionieriaus.
Atsakyti
aš sergu kaip reikalas, vos prašneku verysad.gif
čia vadinasi paatostogavau
Atsakyti
Ievukis - laikykis 4u.gif ir maggie nesirk nu 4u.gif

ypač - sveikatos 4u.gif

nesergam merginos, laikomės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 29 rugsėjo 2011 - 12:59
Dar vienas double expo ax.gif sykart tikiuosi stipresnis nei vaiduoklis hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
o geras. o tu darei double expo? kazhkaip nepamenu smile.gif patiko akis. ir marshkiniai grazhiai susigulejo. ir back fonas. ;] kaip as jums pavydziu, kad jau skenuojat. mano skaneris ryt beje atvaziuoja, jeeeee, penktadieni nakti jauciu su juo tusinsiuos biggrin.gif
Atsakyti
Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Maggie
kristukass
Kikirike
virdzzinija
noisy-B
Tiga
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 14:13)
Dar vienas double expo ax.gif sykart tikiuosi stipresnis nei vaiduoklis hihihi.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
Aha dariau specialiai double mirksiukas.gif Aciu mirksiukas.gif Maggie sveikinu su skaneriu,labai idomu ka ten turi rolleyes.gif
Atsakyti
Ievuki, antra double expo man irgi patiko. paprastai, su šiokiais tokiais trūkumais, bet kažkaip harmoningai susiklojo smile.gif nepretenzingai, bet patraukliai smile.gif 4u.gif
Atsakyti