QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 10:48)
nu ir aš pabandžiau tik mano variantas žymiai šaltesnėm spalvom
abai labai patiko tavo variantas. super.
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 12:19)
Ajajaj...
kaip sureagavo..?
QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 15:19)
esme ta, ar tave atpazysta is tavo nuotrauku, ar atskiria ir galetu identifikuoti, kokia nuotrauka daryta tavo.. trumpiau - pasiuziuresime, ar turime savo braiza..
plius visos foto turi buti skaitmenos? nes jei juostos, tai is karto ratas siek tiek sumazheja ir palengvina uzduoti? nuotrauka nauja ar archyvine? siaip faina butu gal bent jau abstrakciai tema foto sugalvot, na siek tiek susiaurint uzduoti, pvz gamta-zmones-daiktai-miestas? ar ne?
QUOTE(mamagute @ 2011 09 28, 15:57)
Kadangi savo stiliaus dar neturiu, tai pažiūrėsiu iš šalies
savo stiliaus manau dauguma dar neturi. tai nera metu reikalas. as irgi neturiu. bet sudalyvausiu. esme - ar vos ne byle kokia foto siust, ar visgi pagalvot ka fotkinsim, kaip, na kad ne butu pyksht poksht. be to - apgaulingas visgi zaidimas, nes tie kurie dar ryshkaus stiliuko neturi, vis experimentuoja, tad nebus lengva manau
QUOTE(rG @ 2011 09 29, 00:10)
Sveikos, primečiau ką organizuojat, sakau pasiūlysiu. Gal norit temines nuotraukas daryti? Nes iš tikrųjų merginos net labai skirtingus dalykus fotografuoja, galima pagal tai atspėti. Pavyzdžiui - portretas. Man asmeniškai taip būtų įdomiau spėlioti
pritariu.
del musu keliones - as pasikroviau labai nemazhai geru emociju, be to ir ikvepimu fotkinimui nesiskundziu (kaip man, tikrai nemazhai hehe). nors grafikas buvo pakankamai itemptas, nuveikem tikrai nemazhai, be to, kai esi apsuptas tokiu nuostabiu zmoniu, laikas lekia nerealiu tempu. man tai buvo tikra atgaiva. aciu visom uz nuostabia kompanija!