Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 10:48)
nu ir aš pabandžiau  biggrin.gif  tik mano variantas žymiai šaltesnėm spalvom

abai labai patiko tavo variantas. super.
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 12:19)
Ajajaj...

kaip sureagavo..?
QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 15:19)
esme ta, ar tave atpazysta is tavo nuotrauku, ar atskiria ir galetu identifikuoti, kokia nuotrauka daryta tavo.. trumpiau - pasiuziuresime, ar turime savo braiza..

plius visos foto turi buti skaitmenos? nes jei juostos, tai is karto ratas siek tiek sumazheja ir palengvina uzduoti? nuotrauka nauja ar archyvine? siaip faina butu gal bent jau abstrakciai tema foto sugalvot, na siek tiek susiaurint uzduoti, pvz gamta-zmones-daiktai-miestas? ar ne?
QUOTE(mamagute @ 2011 09 28, 15:57)
Kadangi savo stiliaus dar neturiu, tai pažiūrėsiu iš šalies ax.gif

savo stiliaus manau dauguma dar neturi. tai nera metu reikalas. wink.gif as irgi neturiu. bet sudalyvausiu. esme - ar vos ne byle kokia foto siust, ar visgi pagalvot ka fotkinsim, kaip, na kad ne butu pyksht poksht. be to - apgaulingas visgi zaidimas, nes tie kurie dar ryshkaus stiliuko neturi, vis experimentuoja, tad nebus lengva manau wink.gif
QUOTE(rG @ 2011 09 29, 00:10)
Sveikos, primečiau ką organizuojat, sakau pasiūlysiu. Gal norit temines nuotraukas daryti? Nes iš tikrųjų merginos net labai skirtingus dalykus fotografuoja, galima pagal tai atspėti. Pavyzdžiui - portretas. Man asmeniškai taip būtų įdomiau spėlioti biggrin.gif

pritariu.

del musu keliones - as pasikroviau labai nemazhai geru emociju, be to ir ikvepimu fotkinimui nesiskundziu (kaip man, tikrai nemazhai hehe). nors grafikas buvo pakankamai itemptas, nuveikem tikrai nemazhai, be to, kai esi apsuptas tokiu nuostabiu zmoniu, laikas lekia nerealiu tempu. man tai buvo tikra atgaiva. aciu visom uz nuostabia kompanija! wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pagaliau pas mus saulytė šviečia thumbup.gif
Savaitgalį fotografuosiu nėštukę su vyru. Vaje kaip bijau.... doh.gif Taip jaudinuos, vis galvoju ir galvoju. Bijau, kad nesusitvarkysiu. Reikės gi man truputį pavadovaut ką kam daryt, pozas ir t.t. O pas mane tiek tos patirties... Savo vyra tik gaudau daugiau nieko biggrin.gif Va, net rašant prakaitas išmušė biggrin.gif
Atsakyti
kristukass -> Ačiū labai už pagyrias smile.gif Kaži, niekam netrugdo centravimas, horizontas per pusę? bigsmile.gif Mačiau, kai karpiau viską akivaizdžiai, bet man šioj nuotraukoj taip norėjosi, kad ir dangaus ir žemės būtų lygiai tiek pat.

Maggie -> Dar nesakiau, vkr apie 11pm grįžo, kaip tais neišdrįsau, lauksiu šiandien vakaro.. Vkr dar kriauklė sprogo [t.y. ta alkūnė ko tais nukrito, kai ploviau indus], visa virtuvė plaukė, vaiką teko kitam kambary uždaryti, kiek klyksmo buvo 10min, bet neturėjau kitos išeities... Tada išėjau su lelium pasivaikščioti kokiom 3h, ateinu namo, žiūriu - šaldytuvas atidarytas, visas apledijęs... doh.gif man vkr tikra nesėkmių diena, atvažiavo mama su sese į svečius, tai ką - arbatytė, saldainiukai, žvakė su eteriniu aliejum... ji dužo, ant jos nukrito buteliukas su eteriniu aliejum. Teko išmesti. doh.gif wa tai tau, kas čia man vyksta...

Myce -> nėr ko bijoti, nors žinau, aš irgi taip jaudinuosi, bet kartu ir nežmoniškai laukiu, puiki proga išbandyti save mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 29 rugsėjo 2011 - 10:15
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 29, 11:15)
kristukass -> Ačiū labai už pagyrias smile.gif Kaži, niekam netrugdo centravimas, horizontas per pusę?  bigsmile.gif  Mačiau, kai karpiau viską akivaizdžiai, bet man šioj nuotraukoj taip norėjosi, kad ir dangaus ir žemės būtų lygiai tiek pat.

Taisyklem galima ir nusizenkt. Tik reikia moket ta daryt. Tau puikiai pavyko!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 29 rugsėjo 2011 - 10:21
Taaip, labai laukiu, tikras išbandymas. Sakau, reikia pralaužti ledus ir pažiūrėti kaip seksis smile.gif Bet dabar atrodo, kad nesiseks kažkodėl. Bet reikia optimistiškai nusiteikti biggrin.gif Paskui norės, kad ką tik gimusį kūdikėlį pafotografuočiau, tai vat čia bus išbandymas!!! unsure.gif smile.gif

Aš irgi gyvenu Norvegijoj, Stavangery, tai ta porelė ieškojo fotografo, bet kad nelabai dar čia populiaru išeiti į lauką, sugalvoti kažkokią idėją ir t.t. Kažkaip jie labai konservatyvūs tuo klausimu. Čia pilna fotoatelje, kur nusirengi iki pusės susiglaudi,apsikabini, gauni juodai baltą nuotrauką ir viskas. Aišku, nesu prieš tokias fotosesijas, bet norisi kažkokio gyvumo kartais. smile.gif
Atsakyti
Noisy-B,buna dienu lyg tycia...
Aciu visoms uz grazius zodzius mirksiukas.gif vaiduoklis ir man ne ypatinga nuotrauka,bet kai pamaciau toks lengvas juokas paeme hihihi.gif tai ir pasirodziau.Sedziu visa slapia,prakaitas zliaugia,temperatura tokia biski virs 37.Nzn kas cia per bacila unsure.gif Taip,Zirze,buvau pasiemus savo dukryte.Smagu jai ten buvo.Turejo kompaniona,daug ispudziu patyre,liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 29, 11:21)
Taaip, labai laukiu, tikras išbandymas. Sakau, reikia pralaužti ledus ir pažiūrėti kaip seksis  smile.gif  Bet dabar atrodo, kad nesiseks kažkodėl. Bet reikia optimistiškai nusiteikti  biggrin.gif    Paskui norės, kad ką tik gimusį kūdikėlį pafotografuočiau, tai vat čia bus išbandymas!!!  unsure.gif  smile.gif

Aš irgi gyvenu Norvegijoj, Stavangery, tai ta porelė ieškojo fotografo, bet kad nelabai dar čia populiaru išeiti į lauką, sugalvoti kažkokią idėją ir t.t. Kažkaip jie labai konservatyvūs tuo klausimu. Čia pilna fotoatelje, kur nusirengi iki pusės susiglaudi,apsikabini, gauni juodai baltą nuotrauką ir viskas. Aišku, nesu prieš tokias fotosesijas, bet norisi kažkokio gyvumo kartais.  smile.gif

Tikra tiesa. drinks_cheers.gif Pasirasau po kiekvienu tavo zodziu. As pasiuliau kaimynams vieneriu metuku dukrytei fotosesija. Tiksliau ji pirma paprase, kai suzinojo, jog fotogrfauoju ir pamate keleta foto is leliuko ft. Sako, jog broliai turi foto is prof. fotografo, tdl. ir mazajai reikia. Parode prof. fotografo darbus. Nenustebau, nes jau buvau pries tai susipazinusi su norsk fotografu braizu. doh.gif Nuobodu, jb ir kokybes maza. Ir kainos nuo mano siulomu paslaugu lyginant su norsk fotografais skiriasi kaip diena ir naktis. doh.gif Bet iki siol dar tariames. biggrin.gif Susitikus vis uzsimena, jog jau gal si savaitgali, bet mirtina tyla atejus savaitgaliui. biggrin.gif O as kazkaip ir nenoriu i akis lyst jeigu zmogus pats nerodo didelio noro. smile.gif Nukrypau jau truputi. blush2.gif

O tu lietuviu pora fotogrfauosi ar norvegu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 29, 11:21)

O, gera vadinasi tau niša, tik pirmyn bigsmile.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif

Ievukis, patiko pirmos dvi foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 29, 09:34)
savo stiliaus manau dauguma dar neturi. tai nera metu reikalas. wink.gif as irgi neturiu. bet sudalyvausiu. esme - ar vos ne byle kokia foto siust, ar visgi pagalvot ka fotkinsim, kaip, na kad ne butu pyksht poksht. be to - apgaulingas visgi zaidimas, nes tie kurie dar ryshkaus stiliuko neturi, vis experimentuoja, tad nebus lengva manau wink.gif
na, aš irgi Tau pritariu biggrin.gif Pasakei, ką turiu omeny. Va, jei būtų tik veidas fotografuojamas, prašau - Kristukas uždėtų šydą ir ryškias lūpas, Alabama su airv - skarą, Tiga - gėlę, Say - neglamūrintų, Ersė - atvirkščiai ir t. t. Viena būtų ryški, kita niūri, trečia neįdomi ir t. t. Viena darytų prie medžio, kita studijoj. Vienas fotografuotų šypsenas, kitas fashion.

Ką galima pasakyt apie kelis mėnesius čia esančius, kai kai kurie ir metus perkopę tik dabar pradeda svarstyti apie savo išskirtinumą smile.gif
Nes dabar gali būti, kad kadras bus pristatomas ne koks aš esu, o koks aš noriu būti.
Bet jau taisyklių aišku nekeiskit smile.gif

Svajone, labai Tave giriu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 rugsėjo 2011 - 11:18
QUOTE(rG @ 2011 09 29, 11:09)

Svajone, labai Tave giriu  wub.gif

mane? už ką? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 12:15)
mane? už ką?  g.gif  biggrin.gif

As zinau. biggrin.gif biggrin.gif Uz noisio nuotrauka kuria koregavai. Man ji ir idealumas. wub.gif
Atsakyti