Ievukis - šaunuolė tu
rG gerai pasiūlė, man tinka portretai tema
QUOTE(Yvette @ 2011 09 29, 00:18)
jooo,su prierašu, "o buvo taip..."
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 28, 23:07)
Eik tu sau Kike nugriusiu nuo kedes prisiminus
Ok ok cia zadetosios fotosesijos rezultatas,bet kitos blevyzgos bus veliau
Ok ok cia zadetosios fotosesijos rezultatas,bet kitos blevyzgos bus veliau
wow!!!
Nu vsio einu miegot.O cia nakciai "Stoties vaiduoklis"
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:39)
gerulissssss uoj,gerulėėėė
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 29, 00:18)
ui, ideja pagrindine ir buvo ta, kad identifikutuosi autoriu pagal nuotrauka, nuotraukos stili, braiza.. juk taip, vienos fotografuoja daugiau portretus, kitos labaiu megsta geles, trecios daiktus, ketvirtos peizadus ir t.t ir t.t. ka daugiau fotografuoja priskirciau prie to savito braizo.. jei peizaziste fotografuos portreta, tai jau nebus jos braizas, tiesa?
BET sios idejos nepameskime, butu visai fun paspelioti autoriu ir pagal protrertus, galime palikti sekanciam zaidimui tokia variacija. tuomet gal kiti zmones prisijungtu
QUOTE(Cheles @ 2011 09 29, 08:36)
ui, ideja pagrindine ir buvo ta, kad identifikutuosi autoriu pagal nuotrauka, nuotraukos stili, braiza.. juk taip, vienos fotografuoja daugiau portretus, kitos labaiu megsta geles, trecios daiktus, ketvirtos peizadus ir t.t ir t.t. ka daugiau fotografuoja priskirciau prie to savito braizo.. jei peizaziste fotografuos portreta, tai jau nebus jos braizas, tiesa?
BET sios idejos nepameskime, butu visai fun paspelioti autoriu ir pagal protrertus, galime palikti sekanciam zaidimui tokia variacija. tuomet gal kiti zmones prisijungtu
aš irgi siūlau palikti laisvą temą.. kas ką nori, tas tą siunčia..
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 29, 00:01)
zina sotros sala netoli bergeno as ten gyvenu,tai man kelias yra iki bergeno ir tik koki savaitgali galeciau ,nes po darbu kamsciai buna ,bet noreciau ir as prie fontano kavytes isgert cia mes dvi ar daugiau yra kas is bergeno
Aha zinau sia sala. Dar ir jlclove berots netoli Bergeno kazkur gyvena. Daugiau fotografuojanciu nezinau... Rytoj silta, be lietaus ir sestadieni. Sestadieni turbut fotosesija turesiu... Bet nezinau dar kada planuotis: pries piet ar po piet... O kaip tau geriau butu? Tikiuosi, jog jlclove jau isikure po kraustymosi ir gales prisijungt.
Ievuki, labai patiko abi jb. Zinok jauciasi kazkokia senu laiku dvasia. Man kazkodel primine filma "The Other".
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 22:20)
As visom penkiom uz sita Antras planas, zinok, tai kaip nupiestas. Ir spalvos, ir nuotaika ir kadravimas. Nu tu jau visa saunuole!!! Tikrai!!!
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:07)
kodel sakei, kad beveik sveika? kas jau nutiko?
man antroji seimos nuotrauka superine
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:16)
ir su vaiku buvai?
na smau paziureti i keliones nuotraukas, parodykit dar