Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ievukis - šaunuolė tu 4u.gif

rG gerai pasiūlė, man tinka portretai tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:16)
O stai cia mano mazoji talkininke wub.gif

šitą tai aš įsimylėjau. Gailiuosi, kad pati fotoaparato tuo metu neturėjau.

Apie kitas dvi jau viršuj kažkur širdutėm pamirksėjau smile.gif

O Kikirike šešėlis, tai myto plakatas gali būti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 rugsėjo 2011 - 23:19
QUOTE(Yvette @ 2011 09 29, 00:18)

O Kikirike šešėlis, tai myto plakatas gali būti  biggrin.gif

jooo,su prierašu, "o buvo taip..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 29, 00:25)
jooo,su prierašu, "o buvo taip..."  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 28, 23:07)
Eik tu sau Kike lotuliukas.gif nugriusiu nuo kedes prisiminus lotuliukas.gif

Ok ok cia zadetosios fotosesijos rezultatas,bet kitos blevyzgos bus veliau mirksiukas.gif

wow!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Nu vsio einu miegot.O cia nakciai "Stoties vaiduoklis" hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:39)

gerulissssss lotuliukas.gif uoj,gerulėėėė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:39)

šita man nelabai.
Bet liuks, kai fotoaparatas nusistato dvigubai ekspozicijai. žiūrėjau kaip fotografuojat ir pavydėjau. Jaučiu norėčiau tokios funkcijos. Na nors kuriam laikui, paskui gal nusibostų.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 29, 00:18)
Ievukis - šaunuolė tu  4u.gif

rG gerai pasiūlė, man tinka  portretai tema  blush2.gif

ui, ideja pagrindine ir buvo ta, kad identifikutuosi autoriu pagal nuotrauka, nuotraukos stili, braiza.. juk taip, vienos fotografuoja daugiau portretus, kitos labaiu megsta geles, trecios daiktus, ketvirtos peizadus ir t.t ir t.t. ka daugiau fotografuoja priskirciau prie to savito braizo.. jei peizaziste fotografuos portreta, tai jau nebus jos braizas, tiesa?

BET sios idejos nepameskime, butu visai fun paspelioti autoriu ir pagal protrertus, galime palikti sekanciam zaidimui tokia variacija. tuomet gal kiti zmones prisijungtu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 29, 08:36)
ui, ideja pagrindine ir buvo ta, kad identifikutuosi autoriu pagal nuotrauka, nuotraukos stili, braiza.. juk taip, vienos fotografuoja daugiau portretus, kitos labaiu megsta geles, trecios daiktus, ketvirtos peizadus ir t.t ir t.t. ka daugiau fotografuoja priskirciau prie to savito braizo.. jei peizaziste fotografuos portreta, tai jau nebus jos braizas, tiesa?

BET sios idejos nepameskime, butu visai fun paspelioti autoriu ir pagal protrertus, galime palikti sekanciam zaidimui tokia variacija. tuomet gal kiti zmones prisijungtu wink.gif

aš irgi siūlau palikti laisvą temą..smile.gif kas ką nori, tas tą siunčia..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 29, 00:01)
zina sotros sala netoli bergeno as ten gyvenu,tai man kelias yra iki bergeno ir  tik koki savaitgali galeciau ,nes po darbu kamsciai buna ,bet noreciau ir as prie fontano kavytes isgert  bigsmile.gif  cia mes dvi ar daugiau yra kas is bergeno  bigsmile.gif

Aha zinau sia sala. bigsmile.gif Dar ir jlclove berots netoli Bergeno kazkur gyvena. smile.gif Daugiau fotografuojanciu nezinau... Rytoj silta, be lietaus ir sestadieni. Sestadieni turbut fotosesija turesiu... g.gif Bet nezinau dar kada planuotis: pries piet ar po piet... O kaip tau geriau butu? ax.gif Tikiuosi, jog jlclove jau isikure po kraustymosi ir gales prisijungt. friends.gif

Ievuki, labai patiko abi jb. Zinok jauciasi kazkokia senu laiku dvasia. Man kazkodel primine filma "The Other". wub.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 22:20)

As visom penkiom uz sita biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif Antras planas, zinok, tai kaip nupiestas. Ir spalvos, ir nuotaika ir kadravimas. Nu tu jau visa saunuole!!! Tikrai!!! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 29 rugsėjo 2011 - 09:03
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:07)

Ok ok cia zadetosios fotosesijos rezultatas,bet kitos blevyzgos bus veliau :

kodel sakei, kad beveik sveika? biggrin.gif kas jau nutiko?

man antroji seimos nuotrauka superine rolleyes.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:16)
O stai cia mano mazoji talkininke wub.gif

ir su vaiku buvai? bigsmile.gif

na smau paziureti i keliones nuotraukas, parodykit dar ax.gif
Atsakyti