Dalyja -> Kaip malonu girdėti, pasiskolinsiu kažkurios frazę, bet tikrai jau: Koks medus mano ausims
o la la la -> Ačiū labai, čia pirmas jos šuolis, ir iš 5 bandymų, man irgi ši labiausiai patinka, bet visgi negalėjau atsirinkti iš tų abiejų
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 28, 22:40)
Faina jums! kada papasakosit ką gero matėt, ką nuveikėt
Oi ka cia ir bepasakot vaiksciojom,fotografavom,plepejom ir daug kitu maloniu dalyku laiko kaip visada viska nuveikt pritruko,bet... Net oras buvo perfect
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 28, 23:03)
Oi ka cia ir bepasakot vaiksciojom,fotografavom,plepejom ir daug kitu maloniu dalyku laiko kaip visada viska nuveikt pritruko,bet... Net oras buvo perfect
Tai wa ir laukiam mes tų nuotraukyčių visi :]]]
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 22:06)
Tai wa ir laukiam mes tų nuotraukyčių visi :]]]
žiauriai laukiam, nekankinkit, rodykit grait
Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Maggie
kristukass
Kikirike
virdzzinija
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 22:20)
Na tada, pamėginsiu ir aš
O dbr dar vis su actionais ir ružavu bantu - iš kolekcijos "tea break". Pagėrė arbatos ir nesulaukus kažkokio tais žmogaus pradėjo išdykauti:
O dbr dar vis su actionais ir ružavu bantu - iš kolekcijos "tea break". Pagėrė arbatos ir nesulaukus kažkokio tais žmogaus pradėjo išdykauti:
labai patiko
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 23:34)
žiauriai laukiam, nekankinkit, rodykit grait
aš tai nekankinau. Įkėliau į flickr ketvertuką. O ką į juostelę fotkinau, teks palaukti. Nepabaigiau juostos. O su dabartiniais mano tempais, gali liūdna būti. Iki kalėdų gal kokių.
Bet užtat turiu kelias nuostabiais šeimos foto Ačiū merginoms.
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 28, 23:38)
labai patiko
Danke schon
Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Maggie
kristukass
Kikirike
virdzzinija
noisy-B
Na ką, įvadas į mūsų kelionę
QUOTE(kristukass @ 2011 09 28, 19:17)
Bergenietes kada meetinames? Jau but laikas man atrodo. Pasiziurim koki ora grazesni ir pasiplanuojam ka? Praaaaaaaasau...
zina sotros sala netoli bergeno as ten gyvenu,tai man kelias yra iki bergeno ir tik koki savaitgali galeciau ,nes po darbu kamsciai buna ,bet noreciau ir as prie fontano kavytes isgert cia mes dvi ar daugiau yra kas is bergeno
Eik tu sau Kike nugriusiu nuo kedes prisiminus
Ok ok cia zadetosios fotosesijos rezultatas,bet kitos blevyzgos bus veliau
Ok ok cia zadetosios fotosesijos rezultatas,bet kitos blevyzgos bus veliau
Sveikos, primečiau ką organizuojat, sakau pasiūlysiu. Gal norit temines nuotraukas daryti? Nes iš tikrųjų merginos net labai skirtingus dalykus fotografuoja, galima pagal tai atspėti. Pavyzdžiui - portretas. Man asmeniškai taip būtų įdomiau spėlioti
Papildyta:
Yvete, labai graži šeima esat. Nuostabu.
Papildyta:
Yvete, labai graži šeima esat. Nuostabu.
O stai cia mano mazoji talkininke