Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 28, 20:52)
tai, kad jei reikės greitai foto tai nelabai turėsiu  g.gif

Aš galvoju, kad iki trečiadienio vakaro tikrai daug laiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 21:08)
savaite laiko parsuoti foto arba iskapstyti is archyvu, bet nepublikuota wink.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 28, 21:08)
Aš galvoju, kad iki trečiadienio vakaro tikrai daug laiko.  smile.gif

aj nu gerai, bandau ir aš tada blush2.gif

Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Maggie
kristukass
Kikirike
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 28 rugsėjo 2011 - 20:10
Maggie -> Ačiū už komentarus, vis dar ieškosiu, dar nebuvau šiand prisėdus, kiek darbų, mane šiand nelaimės kažkokios persekioja unsure.gif Tai tas, tai anas, o dar ir leliukas pradėjo žiauriai viduriuoti, vos paguldžiau, matyt dantys vėl lenda... Dbr prisėsiu. Suprantu, kad jau jums visoms tie actionai atsibodę, jau norit natūralumo, geros kokybės ir pan mirksiukas.gif

Kristukass -> Na, jei su actionais florabella, tai aš visus išbandžius ir prislankiojus jau mirksiukas.gif ačiū už nepatingėjimą ir tau smile.gif Man šis patiko http://www.flickr.co...in/photostream/, kaži, kaip kitoms? Kurį čia dėjai, bo aš jau nebeatrenku pas save kompe, prisaugojus milijoną doh.gif bet vis dar mėginsiu nedėti actionų dar. Gal atrasiu ką, pasirodysiu biggrin.gif Nuo ko tau galvą skauda? Migrena? Ilsėkis daugiau smile.gif

Dėl stilių, tai jau manau, kad matot, jog jo dar neturiu, jei dar su spalvom neapsisprendus ir pasimetus... Kaži ar verta man dalyvauti. Kol kas mano nuotraukose vyrauja balaganas, vienos tokios, kitos anokios, trečios iš vis ne iš tos operos, jei pritrūktų žmogeliukų, galiu pamėginti prisijungti, bet tik jums žaidimo fainumą sugadinsiu.

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 21:40)
Kristukass -> Na, jei su actionais florabella, tai aš visus išbandžius ir prislankiojus jau  mirksiukas.gif ačiū už nepatingėjimą ir tau  smile.gif Man šis patiko http://www.flickr.co...in/photostream/, kaži, kaip kitoms? Kurį čia dėjai, bo aš jau nebeatrenku pas save kompe, prisaugojus milijoną  doh.gif  bet vis dar mėginsiu nedėti actionų dar. Gal atrasiu ką, pasirodysiu  biggrin.gif Nuo ko tau galvą skauda? Migrena? Ilsėkis daugiau smile.gif

Dėl stilių, tai jau manau, kad matot, jog jo dar neturiu, jei dar su spalvom neapsisprendus ir pasimetus... Kaži ar verta man dalyvauti. Kol kas mano nuotraukose vyrauja balaganas, vienos tokios, kitos anokios, trečios iš vis ne iš tos operos, jei pritrūktų žmogeliukų, galiu pamėginti prisijungti, bet tik jums žaidimo fainumą sugadinsiu.

As ir jau neatrenku. biggrin.gif Tikriausiai zinau del ko galva skauda... Susitvarkius tiems reikalams, ir skausmas dingt turetu,arba skaudes del kitko. biggrin.gif

As ir kiekviena karta vis kitaip redaguoju foto. Neturiu jokio savo "braizo". Gal ir neturesiu isvis. cool.gif Nesureiksmink to labai. Juk cia ne konkursas koks uz pinigus. Paspeliosim kieno foto ir tiek. smile.gif Dalyvauk. Kuo daugiau tuo smagiau kaip ipratsa sakyti. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tada, pamėginsiu ir aš smile.gif

O dbr dar vis su actionais ir ružavu bantu - iš kolekcijos "tea break". Pagėrė arbatos ir nesulaukus kažkokio tais žmogaus pradėjo išdykauti:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ojej, kaip apkroviau puslapį... doh.gif bet nu norėjau pasirodyti šitas. Turiu daug daugiau, bet wa atrinkau ką... Čia tas actionas, kurį būtent ir norėjau dėti, visai serijai jį taikiau, bet vien jo neužteko, kaip visad, tai stengiausi viską minkyti vienodai biggrin.gif
Prisiminiau, kad mergina viena čia man minėjo, kad vieta, žolynai nudžiuvę netinka, na, taip jau gavosi, ruduo visgi biggrin.gif [teisinuos] bet nėra žalios spalvos, tiesa? Anąsyk nudegiau su mėlyna ir žalia [nesuderinamamu].
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 28 rugsėjo 2011 - 21:23
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 28, 21:10)
aj nu gerai, bandau ir aš tada  blush2.gif

Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Maggie
kristukass
Kikirike

Neapsisprendžiu ar dalyvauti nors kirba bei norisi blush2.gif bijau, kad galiu nespėt surast nuotraukos verysad.gif
Vat ir paskutiniu metu jus retai aplankau...žodžiu, jaučiuosi įspausta į kampą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 22:20)
Na tada, pamėginsiu ir aš smile.gif

O dbr dar vis su actionais ir ružavu bantu - iš kolekcijos "tea break". Pagėrė arbatos ir nesulaukus kažkokio tais žmogaus pradėjo išdykauti:

Ojej, kaip apkroviau puslapį...  doh.gif  bet nu norėjau pasirodyti šitas. Turiu daug daugiau, bet wa atrinkau ką... Čia tas actionas, kurį būtent ir norėjau dėti, visai serijai jį taikiau, bet vien jo neužteko, kaip visad, tai stengiausi viską minkyti vienodai biggrin.gif
Prisiminiau, kad mergina viena čia man minėjo, kad vieta, žolynai nudžiuvę netinka, na, taip jau gavosi, ruduo visgi  biggrin.gif [teisinuos] bet nėra žalios spalvos, tiesa? Anąsyk nudegiau su mėlyna ir žalia [nesuderinamamu].

su šiuo actionu smagiai žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 28, 22:23)
su šiuo actionu smagiai žiūrisi

Ačiū clap.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 22:20)

Man antroji superinė♥ Aš jau ją flikre apžiūrėjau mirksiukas.gif Nerealiai jau daug pasistūmėjai mano akimis į priekį 4u.gif
Atsakyti
Labs vakars smile.gif

Sveikutis visoms sugrizusioms bigsmile.gif Labai smagu.

Si kart zaidime pabusiu speliotoja, nes tokio kaip stiliaus dar neturiu schmoll.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 23:20)

Man nereali bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 28 rugsėjo 2011 - 21:30
Sveikos.Ir as prisiduodu kad gyva ir beveik sveika po kelioniu.Laikas buvo fantastiskas wub.gif Aciu visoms uz ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 28, 22:32)
Sveikos.Ir as prisiduodu kad gyva ir beveik sveika po kelioniu.Laikas buvo fantastiskas wub.gif Aciu visoms uz ji mirksiukas.gif

Faina jums! kada papasakosit ką gero matėt, ką nuveikėt mirksiukas.gif
Atsakyti