Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ypač @ 2011 09 28, 17:25)
prie savo foto tegu bet koki nicka paraso. as manau, kad visi visu vis tiek neatspes, tai galima koki viena ir tycia sumetyt ******

Dar variantas yra deti ne visas foto is karto.. tada spejantis gales vietoj savo niko irasyti kita, bet dalyvaunajti zaidime. tada sekliam morkom sunkiau butu wink.gif
betkokiu atveju, yra dar laiko, kol ruosiame nuotraukas..
Atsakyti
as dar stiliaus neturiu ,tai nedalyvausiu kol kas blush2.gif bet paspeliosiu thumbup.gif

Atsakyti
Cheles
Alabama
vienintelė
pandre
Ka
brumbrumai
sayonara
ypač
Svajonė
Maggie
kristukass
Atsakyti
noisy-B, as tai patingejau ir tik actionus bandziau. Sorry. Prisisnekejau, prisizadejau ir s... is manes gavosi. biggrin.gif http://www.flickr.co...s/55321582@N05/ cia sukeliau. Tik pasakyk kada ir istrinsiu.

Galvos skausmas stiprus neapleidzia, akys net kreivai rodyt pradejo. doh.gif Zinau, jog jau teisinuosi, bet tokia esu. Spalvu pati galiu but nesuziurejus gerai. unsure.gif

Bergenietes kada meetinames? g.gif Jau but laikas man atrodo. cool.gif Pasiziurim koki ora grazesni ir pasiplanuojam ka? Praaaaaaaasau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 28 rugsėjo 2011 - 18:19
sveikos

as prie tu, kurie be savo stiliaus dar biggrin.gif tad tik paspeliosiu
Atsakyti
Say- sveika sugrįžus 4u.gif

na net nežinau,aš matyt irgi be stiliaus,taip kad tik spėliosiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
Atsakyti
eij, aš irgi be stiliaus, bet dalyvauju biggrin.gif čia pas mus mažai kas stilių turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 28, 20:46)
eij, aš irgi be stiliaus, bet dalyvauju  biggrin.gif  čia pas mus mažai kas stilių turi smile.gif

eeeiiii nu gi tikrai cia reta kuri turi ryysku savo braiza, bet for fun paspelioti manau faina. Ir kad jusu foto spelios juk idomu, gi.. taip kad nepasuojam, drasiau!
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 28, 20:50)
eeeiiii nu gi tikrai cia reta kuri turi ryysku savo braiza, bet for fun paspelioti manau faina. Ir kad jusu foto spelios juk idomu, gi.. taip kad nepasuojam,  drasiau!

tai, kad jei reikės greitai foto tai nelabai turėsiu g.gif
Atsakyti
va taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 28 rugsėjo 2011 - 20:09
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 28, 20:52)
tai, kad jei reikės greitai foto tai nelabai turėsiu  g.gif

savaite laiko parsuoti foto arba iskapstyti is archyvu, bet nepublikuota wink.gif
Atsakyti