Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 33 tema

QUOTE(tiubiteika @ 2011 09 28, 11:58)
pirkau kazkada be nuolaidos 100 proc merino vilna

Grazus megztukas, tik realios spalvos tokios margesnes atrodo, i petite jardin sijono panasios smile.gif Arba cia nuotraukoj taip susilieja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 09 28, 11:06)
Grazus megztukas, tik realios spalvos tokios margesnes atrodo, i petite jardin sijono panasios  smile.gif  Arba cia nuotraukoj taip susilieja  g.gif

cia nuotraukos tokios kaku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 09 28, 11:01)
Nenoriu neteisingai patarti, nes nežinau, kiek skirtųsi dydžiai  4u.gif  Bet turbūt nepamestumete nei tos, nei tos, nes ties krutine per nugarą eina tampri prilaikanti juosta, kurią galima užsisegti pagal save.

Pamatavau saviškę - 6 dydis per liemenį - 36 cm, virš krūtinės (suknelės viršus) - 42 cm

Vuolia, tu rasei kad dar ir 4-o dydzio lauki, tai kai gausi gal galesi parasyt ismatavimus 4u.gif
Atsakyti
Zivukas.d, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2011 09 28, 11:58)

pirkau kazkada be nuolaidos 100 proc merino vilna
user posted image

Labai grazus sis megztukas, pati turiu, tai pats mylimiausias drinks_cheers.gif wub.gif

Pigituke, Special, Eimute, labai idomu del cafe capri kelniu, nes pati laukiu bigsmile.gif Kokius dydzius emete ir kokias spalvas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 09 28, 13:02)
Labai grazus sis megztukas, pati turiu, tai pats mylimiausias  drinks_cheers.gif  wub.gif

Pigituke, Special, Eimute, labai idomu del cafe capri kelniu, nes pati laukiu  bigsmile.gif  Kokius dydzius emete ir kokias spalvas?  4u.gif

Kaip vadinasi sis megztukas?
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 09 28, 13:00)
Zivukas.d, sveikinimai  wub.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 09 28, 12:02)
Labai grazus sis megztukas, pati turiu, tai pats mylimiausias  drinks_cheers.gif  wub.gif

Pigituke, Special, Eimute, labai idomu del cafe capri kelniu, nes pati laukiu  bigsmile.gif  Kokius dydzius emete ir kokias spalvas?  4u.gif

as tai emiau svelniai rozine spalvyte, 4 dydi 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit sita dirza L dydzio ir nori M ax.gif Gavau siandien ir eilini karta isitikinau, kad vistik Jcrew dirzai yra i mazesne puse, nes as vos ant paskutines skyles uzsegu sita dirza, o kaip gaila, toks grazus jis man verysad.gif
user posted image
Atsakyti
savita1, net ir ant liemens dedant i mazesne puse? g.gif tai ir man bus mazokai, va turiu gaut juoda labai siaura ant dienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 09 28, 13:14)
savita1, net ir ant liemens dedant i mazesne puse? g.gif  tai ir man bus mazokai, va turiu gaut juoda labai siaura ant dienu doh.gif

Ne, sitas ant liemens gerai, bet as ji tik i dzinsus norejau nesioti, ant klubu, tai jau netinka doh.gif
O siaip ant liemens is siauru man M tinka.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 09 28, 12:16)

O siaip ant liemens is siauru man M tinka.

atsikvepiau biggrin.gif
Atsakyti