Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 33 tema

QUOTE(wife @ 2011 09 27, 19:28)
As irgi galvoju,kad tik su panasiais batukais,bet kelnes tokio tipo daznos su vilna tai kaip ir tiktu ziemai....noriu siltu kelniu kokiu, reikes imti normalaus ilgio,maziau vargo bus biggrin.gif

Kad ir su vilna, bet jos nera siltos, plonytes. As savo Lolli dabar nesioju (nors jau gal per rysku rudeniui, gal zmones juokinu mastau.gif biggrin.gif ) prie tokiu bateliu, man labai grazu batai
Atsakyti
Mergaites gavau šiandien savo sijonuką Bell skirt in Super 120s
tai nesuprantu ar jis man mažas ar ne kai stoviu tiesiai, tai nuotraukoj kaip raukšlių nėra kai pasikreipiu klostės nuotraukoj atsiranda, nes manekene žiuriu prasižergusi ir jokių klosčių nėra čia
user posted imageuser posted image
medžiagytė tai labai faina wub.gif wub.gif wub.gif neblizgi nes čia kur su blicu fotkino tai visa žėriu biggrin.gif ir ši šilkinė bliuzelė žiba kaip eglutė nors taip nėra.

Atsakyti
Manu kad dydis geras, man tai visi tokio tipo sijonai meta klostes, neissivaziduoju kaip butu jeigu tu kolsciu nesusidarytu mastau.gif Turetum buti suspausta kaip desrele.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 09 27, 18:48)
Manu kad dydis geras, man tai visi tokio tipo sijonai meta klostes, neissivaziduoju kaip  butu jeigu tu kolsciu nesusidarytu mastau.gif Turetum buti suspausta kaip desrele.

dekui Savita nuraminai 4u.gif šitam sijonui iki tobulumo trūksta kad jis butu juodas
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 09 27, 12:49)
Timber tweed pencil skirt fainas koks man wub.gif 00d
http://www.jcrew.com...~~~~~/32637.jsp

Nerealus žiemai rudeniui wub.gif

QUOTE(tiubiteika @ 2011 09 27, 18:54)
dekui Savita nuraminai  4u.gif  šitam sijonui iki tobulumo trūksta kad jis butu juodas

Juodą ant dienų gausiu. Tikiuos bus fainuolis nors ilgokai dvejojau dėl jo unsure.gif

Special, cafe capri irgi turėčiau ant dienų gaut. Jei dar įdomu bus galėsiu pakomentuot.
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2011 09 27, 19:12)
Nerealus žiemai rudeniui  wub.gif
Juodą ant dienų gausiu. Tikiuos bus fainuolis nors ilgokai dvejojau dėl jo  unsure.gif

Special, cafe capri irgi turėčiau ant dienų gaut. Jei dar įdomu bus galėsiu pakomentuot.

o koki dydi juodo lauki?
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2011 09 27, 17:15)
Pas mane tiek pat, tik megztukus aš imu S blush2.gif

Manau, tuomet XS sio megztuko jums turetu tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2011 09 27, 18:54)
dekui Savita nuraminai  4u.gif  šitam sijonui iki tobulumo trūksta kad jis butu juodas

O gal galite pakomentuoti dydį?wink.gif

QUOTE(Eimutė @ 2011 09 27, 19:12)
Nerealus žiemai rudeniui  wub.gif
Juodą ant dienų gausiu. Tikiuos bus fainuolis nors ilgokai dvejojau dėl jo  unsure.gif

Aš pati laukiu, galvoju gal kt spalvyte pasiimt wink.gif
O sijonas labai labai...
Aš kažkaip nerandu sau sijono...
Atsakyti
Pasiėmiau šiandien siuntinuką, ir žinot ką - vėl noriu vasaros biggrin.gif Jei dar kas nenusipirkote lorelei suknutės, labai rekomenduoju cool.gif
Atsakyti
I. J.Crew šilko-lino 0 d. kelnės man lyg ir didokos, norėjau pasiteirauti, gal turite I ir II, ar II-uju dydis 0 man atrodys kaip ir I-uju kelniu laisvokai, ar tas II modeliukas labiau aptempia? Ar galeciau imti II kelniu ta pati 0 dydi?

I.

user posted image
user posted image

II. user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 09 27, 23:10)
Pasiėmiau šiandien siuntinuką, ir žinot ką - vėl noriu vasaros  biggrin.gif Jei dar kas nenusipirkote lorelei suknutės, labai rekomenduoju  cool.gif

wub.gif
As Lorelei niekaip sviesios spalvos savo dydzio nepagaunu doh.gif
Atsakyti
[quote=special,2011 09 27, 20:41]
O gal galite pakomentuoti dydį?wink.gif

2 dydis per sėdymaja 90-91 ūgis 1,7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiubiteika: 28 rugsėjo 2011 - 07:37