Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

25 metų ir aš ne apie santuoką galvojau.. smile.gif
Bet kai ant nosies 30-šimt, tai tikrai, draugauti nei 5, nei 10 metų nebesinori.
Būtų man 20-24, visai kitaip į šią situaciją žiūrėčiau, bet šuo metu nesinori vaikų gimdyti tuomet, kai jau draugės anūkus augins. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterra @ 2012 03 27, 18:25)
bet man tik keista,kai padraugauja metus ir jau nori, kad pirstusi g.gif  as berno vietoj irgi nesipirsciau biggrin.gif

kodėl nesipirštumėt?
Atsakyti
man 21.jam 26,kartu 4metai,apie vestuves net minciu nebuvo is jo puses,na o as kaip mergina visad pasvajoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 28, 15:34)
kodėl nesipirštumėt?

Nes mano nuomone, tai per mazas laiko tarpas pazint zmogu ir apsisprest, ar nori su juo buti likusi gyvenima 4u.gif Is tikruju, po tiek laiko draugystes ir pati netekeciau, jei pasipirstu. Bet cia tik mano nuomone, pati zinau poru, susituokusiu po keliu men. draugystes, ir jie laimingi gyvena sau ilgus metus. As taip nedaryciau, bet bele jiems gerai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soterra: 04 balandžio 2012 - 13:42
QUOTE(Soterra @ 2012 04 04, 14:41)
Nes mano nuomone, tai per mazas laiko tarpas pazint zmogu ir apsisprest, ar nori su juo buti likusi gyvenima 4u.gif  I

o kiek laiko reik būt kartu, kad pažintum žmogų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 04 04, 15:58)
o kiek laiko reik būt kartu, kad pažintum žmogų? smile.gif

va butent kad niekada nieks tiksliai negali pasakyt kiek to laiko reikia, vieni per kelis menesius atrodo vienas kita sugeba gerai pazinti, o kiti ir po keliasdesimties bendro gyvenimo metu supranta jog daug ko nezino apie savo antraja puse..
beto nepamirskime kad pazinimo procesas poroje trunka visada, juk zmones begant metams keiciasi, kartais tenka is naujo pazinti zmogu 4u.gif

atsakant i tema man buvo 22 metai. bet tai tokio pasipirsimo kaip klaupimas ant kelio nebuvo. buvo tiesiog dvieju zmoniu priimtas sprendimas susieti savo gyvenima kartu ir susituokti smile.gif
Atsakyti
Draugavom iki suzadetuviu 1.5 m. Kai pasipiršo man buvo 20 m., jam 24 m. Po metu susituokem. Po 5 metu bendro šeimyninio gyvenimo mums gime sunus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterra @ 2012 03 27, 17:25)
bet man tik keista,kai padraugauja metus ir jau nori, kad pirstusi g.gif  as berno vietoj irgi nesipirsciau biggrin.gif 

O man keista, kai pradraugauji metus ir nesiperša. Aš pati visad juokavau, kad tyrimą reikia atlikti per 3 mėnesius - jei rezultatas netenkina, suki kitu keliu, jei pusėtinas, terminą pratęsi dar 3 mėnesiams, o jei jau tinka - imi ir brangini. Mes pareiškimus tuoktis padavėme po 2 mėnesių draugystės. Gyvenam dešimtmetį. Jei negyvensim iki kol mirtis išskirs, galėsim guostis bent tuo, kad tas dešimtmetis ne vienai šeimai niekaip neįveikiamas.
p.s. vestuvių dieną man buvo ką tik suėję 20, vyrui - 24.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cigale: 10 balandžio 2012 - 10:09
QUOTE(Cigale @ 2012 04 10, 11:07)
O man keista, kai pradraugauji metus ir nesiperša. Aš pati visad juokavau, kad tyrimą reikia atlikti per 3 mėnesius - jei rezultatas netenkina, suki kitu keliu, jei pusėtinas, terminą pratęsi dar 3 mėnesiams, o jei jau tinka - imi ir brangini. Mes pareiškimus tuoktis padavėme po 2 mėnesių draugystės. Gyvenam dešimtmetį. Jei negyvensim iki kol mirtis išskirs, galėsim guostis bent tuo, kad tas dešimtmetis ne vienai šeimai niekaip neįveikiamas.
p.s. vestuvių dieną man buvo ką tik suėję 20, vyrui - 24.

Bet juk žmonės per daug skirtingi, kad nustatyti vieną, teisingą modelį g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 04 10, 10:21)
Bet juk žmonės per daug skirtingi, kad nustatyti vieną, teisingą modelį  g.gif

Todėl ir nepostringauju apie VIENĄ teisingą modelį. Teisingas yra tas, kuris yra laimingas. Jei mums reikėjo poros mėnesių, o kitiems reikia poros dešimtmečių, tai nereiškia, kad viena šeima yra (ne)laimingesnė už kitą. Bet nemanau, kad apie laimę kalbama, jei vienas kupinas vilčių keletą metų, o kitam gerai taip, kaip yra. Kažin, ar kas drįstų paneigti tą banalią frazę, kad svarbiausia - viena kryptimi žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2012 04 10, 12:14)
Todėl ir nepostringauju apie VIENĄ teisingą modelį. Teisingas yra tas, kuris yra laimingas. Jei mums reikėjo poros mėnesių, o kitiems reikia poros dešimtmečių, tai nereiškia, kad viena šeima yra (ne)laimingesnė už kitą. Bet nemanau, kad apie laimę kalbama, jei vienas kupinas vilčių keletą metų, o kitam gerai taip, kaip yra. Kažin, ar kas drįstų paneigti tą banalią frazę, kad svarbiausia - viena kryptimi žiūrėti.

Bet jūsų pareiškimas, kad jums keista kad padraugavus metus vaikinas nesiperša, nurodo į jūsų konkretų nusistatymą kuris grindžiamas asmenine patirtimi. Man pvz niekas nėra keista...nei kad tuokiasi po kelių mėnesių, nei kad po n metų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 04 10, 11:22)
Bet jūsų pareiškimas, kad jums keista kad padraugavus metus vaikinas nesiperša, nurodo į jūsų konkretų nusistatymą kuris grindžiamas asmenine patirtimi. Man pvz niekas nėra keista...nei kad tuokiasi po kelių mėnesių, nei kad po n metų  smile.gif

Normalu - tai, kas MAN keista, gali neatrodyti keista kitiems. Apibendrinčiau, kad apskritai MAN keisti atrodo nelaimingi žmonės.
Atsakyti