Kai susituokem man buvo 19,o jam 21 .
kai istekejau man buvo 21 metai
24 metai
Man pasipiršo, kai buvau 24-erių, o ištekėt turėčiau būdama 25-erių (praėjus 5,5 metams po draugystės pradžios)
QUOTE(Lucero @ 2012 02 06, 10:52)
Sveika kaip Tau besiseka? gal visgi nesiskyrei? as tai taip 5 metus pralaukiau, bet mano atvejis kitoks, nera pagrindo, o tavo atveju yra darbas - butas, truksta tik noro....
bandziau, bet... iki siol "marinuojam" laika kartu.. kalbam kalbam apie tas vestuves (jau net paciai baigia atsibosti), lyg ir sako, kad esu jau TA, kuria noretu vesti, bet ziedelio kaip ner taip ner...
pasak jo, kam tos suzadetuves (jei jau ir taip kalbam apie tai"") ir kam daryti vestuves (jam vestuviu svente - pinigu ismetimas, susirasei cmb ir vakariene restorane su seima, o man norisi vienos dienos kuklios grazios sventes ne tik su seima, bet ir su artimais draugais, baznycia, suknute, fotografu ir t.t.). Zinau, kad kainuoja, ir kad geriau kur kitur suinvestuoti tuos pinigus, bet ... nu tokios sventes ne kiekviena penktadieni juk vyksta.. o nedarant, poto visa gyvenima graustis, kad neturejai sventes irgi ne kas..
zodziu... nezinau, pasimetusi ir nusivylusi...
kita vertus, vis ne viena, nes visos mano drauges jau istekejusios, o geriausia netekejusi drauge isvaziuoja uzsienin, tai nesinori vienai sedet namie, tai cia bent turiu su kuo laisvalaiki leisti.. tai va taip ir marinuoju laika.. truksta truksta ryzto, nieko nepadarysi.
QUOTE(Libre @ 2012 02 13, 14:09)
Aš su saviškiu jau beveik 9 metai kartu.... Ir iš viso, nesuprantu, gal čia tik priedanga tų pinigų trūkumas? Kartais pagalvoju, kad aš tik viena apie mūsų ateitį galvoju... Aišku, nenoriu būti zirzianti ir verčianti jį daryti to, ko jis nenori. Bet man jau 27 metai. Gal jis iš viso niekad ir neužnorės. Arba žiedui taip ir nesutaupys. Nesąmonė kažkokia
Sėdžiu dabar ir pykstu
Sėdžiu dabar ir pykstu
Tu pinigu niekad nebuvo ir nebus tiek, kad jau galetum i kaire ir i desine svaistytis.. puikiai suprantu tave, kad kai buna kokia proga: tikiesi, lauki, ir se tau... tokie jau tie bernai... veda tas, kurias bijo prarasti...
o kai pradedi kartu gyventi, tai is vis pamirsta jie apie santuoka galvoti..
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2012 02 16, 04:49)
Jis visaip mane itikinejo, kol pasakiau, kad daugiu daugiausiai puse metu taip gyvensiu, paskui jau noriu pradet vestuves planuot. Jam tai atrode suprantama ir su tuo sutiko, o db kazkodel guma tempia... Labai skaudu man del to.. Tiek buvo progu, kai tikejaus ziedelio, o db manau, kad jo niekad ir nebus. Zmogus, matyt, abejoja.... ar ka...
..kai vyrai nori ko nors, tai oij kaip makaronus moka kabinti..
o sau esu tvirtai pasakiusi, kad jei jau eiti kartu gyventi, tai tik su suzadetuviu ziedeliu ant rankos, nes poto jau nezinia, kada vyriskis pasirys..
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 16, 19:19)
skaičiau dabar "Žmones" ir į klausimą, kodėl "moterims iš mylimųjų žiedelio laukti tenka metų metus", A. Norkūnas atsakė, "vadinasi", ne tas vyras, jeiru reikia tiek ilgai laukti. Man atrodo, jeigu turi tą jausmą, nori padaryti svarbų veiksmą, imi ir padarai."
labai geri zodziai!!!! Aciu!!!
QUOTE(agnite @ 2012 02 21, 18:34)
Tiesiog visi mąsto skirtingai ir laimingi tie, kurie žengia koja kojon su savo svajonėmis ir jų įgyvendinimu
Teisingai pasakyta.. koja kojon... ech...
QUOTE(Atlantida* @ 2012 03 25, 21:16)
tokie jau tie bernai... veda tas, kurias bijo prarasti...
teisybių teisybė vieni mano draugai ir butą nusipirkę, 10 metų jau kartu, iš jų net nežinau, pusę kartu jau gyvena ir kaip nieko taip nieko. Pati 2 metus su vienu pragyvenau, prieš tai 4 metai draugystės, tai tik kai jau išėjau apie vestuves kalbėt pradėjo nu bet jau pozna buvo. Dabar irgi tas pats. Ech...pačiai pirštis kažkaip gal ne fasonas biškį....
QUOTE(trintukas @ 2012 03 25, 20:42)
Dabar irgi tas pats. Ech...pačiai pirštis kažkaip gal ne fasonas biškį....
o kodėl klaidas kartojat?
Matyt meile kalta.
QUOTE(Atlantida* @ 2012 03 25, 21:16)
bandziau, bet... iki siol "marinuojam" laika kartu.. kalbam kalbam apie tas vestuves (jau net paciai baigia atsibosti), lyg ir sako, kad esu jau TA, kuria noretu vesti, bet ziedelio kaip ner taip ner...
O mes nebekalbam ta tema. Atsibodo sneketi ir tiketis kiekviena proga tu suzadetuviu. Man irgi sako, kad esu TA, kad siaip su manim negyventu ir bla bla bla.. Bet kazkaip kuo toliau, tuo labiau nebetikiu ...Tavo pliusas tas, kad kartu negyvenat. Kiek laiko jus kartu esat?
3 metai su keliais menesiais..
QUOTE(trintukas @ 2012 03 25, 20:42)
teisybių teisybė vieni mano draugai ir butą nusipirkę, 10 metų jau kartu, iš jų net nežinau, pusę kartu jau gyvena ir kaip nieko taip nieko. Pati 2 metus su vienu pragyvenau, prieš tai 4 metai draugystės, tai tik kai jau išėjau apie vestuves kalbėt pradėjo nu bet jau pozna buvo. Dabar irgi tas pats. Ech...pačiai pirštis kažkaip gal ne fasonas biškį....
Sveikos merginos
o man atrodo, nereikia skubinti tu ivykiu, aisku, nebent jau 10m kartu, tada vel kitaip bet man tik keista,kai padraugauja metus ir jau nori, kad pirstusi as berno vietoj irgi nesipirsciau kai maziausiai lauksit ir tikesites, pasipirs,buten tas, kuriam jus busite TA VIENINTELE man 25m., pasipirso pernai vasara, po beveik 5m. draugystes, nors visiskai nesitikejau, tikrai nenorejau dar teketi bet visalaik zinojau, kad MB- mano zmogus, su kuriuo noriu buti visa likusi gyvenima, tik man kazkaip to poreikio santuokai nebuvo, o MB ji pasidare svarbi, jam tapo svarbui, kad buciau jo zmona, jo seima, tad zinoma, sutikau tik sakau, kad visiskai nesitikejua ziedelio, visai net negalvojau apie ji taip kad ir jus visos tikrai jo sulauksite neskubinkite ivykiu ir dziaukites siandiena