Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

Aš su saviškiu jau beveik 9 metai kartu (beveik dvejus iš jų kartu gyvenam). Viskas gerai tarp mūsų, apie būsimą ateitį pasisnekam kartas nuo karto. Kadangi gyvenamąjį būstą nuomojamės, tai maždaug jau ir kalbam apie paskolos ėmimą jo pirkimui.
Vakar buvo tokia graži, romantiška diena, sėdėjom sau vonioj su šampanu ir braškėm, juokdamasi prisiminiau, kad penktadienį mano mama skambino pasiteiraut kaip mums sekasi, ir kaip ir kiekvienąkart kalbant telefonu, juokais pradėjo bartis, kad anūkų laukia nesulaukia. smile.gif Pradėjom svarstyti, kad velnias, paskolą būstui reikia imti, o dar pinigų ir vestuvėms. Ir maniškis leptelėjo: o iš kur dar pinigų žiedui (reik suprast, suadėtuvių) gauti...
Na tikrai susinervinau verysad.gif Sakau: o tai ką, man gal dar savo žiedui pradėti taupyti?..
Atrodo, labai jau prastai ir negyvenam, be to, nesu ir aš kažkokia išlepusi princesė, kuriai labai žiedo brangaus reikia.
Taip mąstant, tai niekad pinigų niekam nebus (vestuvėms, vaikams). Ir iš viso, nesuprantu, gal čia tik priedanga tų pinigų trūkumas? Kartais pagalvoju, kad aš tik viena apie mūsų ateitį galvoju... verysad.gif Aišku, nenoriu būti zirzianti ir verčianti jį daryti to, ko jis nenori. Bet man jau 27 metai. Gal jis iš viso niekad ir neužnorės. Arba žiedui taip ir nesutaupys. Nesąmonė kažkokia verysad.gif
Sėdžiu dabar ir pykstu verysad.gif
Atsakyti
Pasipiršo po metų draugystės, man buvo 19, jam 20 smile.gif
Atsakyti
Man pasipirso pries kelias dienas. ax.gif Draugaujam 2,5 metu. As siuo metu dar 20, jis - 26. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Libre @ 2012 02 13, 15:09)
Kartais pagalvoju, kad aš tik viena apie mūsų ateitį galvoju... verysad.gif Aišku, nenoriu būti zirzianti ir verčianti jį daryti to, ko jis nenori. Bet man jau 27 metai. Gal jis iš viso niekad ir neužnorės. Arba žiedui taip ir nesutaupys. Nesąmonė kažkokia verysad.gif

Oi, kaip suprantu tave:) man pora metu maziau, kartu jau beveik 5 metus, metus ir kelis men kartu gyvenam. Juokingiausia, kad as nenorejau kartu gyvent. Jis visaip mane itikinejo, kol pasakiau, kad daugiu daugiausiai puse metu taip gyvensiu, paskui jau noriu pradet vestuves planuot. Jam tai atrode suprantama ir su tuo sutiko, o db kazkodel guma tempia... Labai skaudu man del to.. Tiek buvo progu, kai tikejaus ziedelio, o db manau, kad jo niekad ir nebus. Zmogus, matyt, abejoja.... ar ka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2012 02 16, 03:49)
Juokingiausia, kad as nenorejau kartu gyvent. Jis visaip mane itikinejo, kol pasakiau, kad daugiu daugiausiai puse metu taip gyvensiu, paskui jau noriu pradet vestuves planuot. :

tai kodėl tebegyvenat, jei sakėt, kad tik puse metų? ax.gif

manęs draugas irgi prašo kartu gyvent, bet aš nepasirašau. Nežinau, ar jau čia TAS, manau, kad atsikrausčius būtų taip pat kaip pas jus, temptų gumą. Sakiau, kai žiedą padovanos, tada kraustysiuos, dabar sakau, kad po vestuvių biggrin.gif bet nežinau, ar to žiedo noriu ir tų vestuvių
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 16, 17:08)
tai kodėl tebegyvenat, jei sakėt, kad tik puse metų?  ax.gif

manęs draugas irgi prašo kartu gyvent, bet aš nepasirašau. Nežinau, ar jau čia TAS, manau, kad atsikrausčius būtų taip pat kaip pas jus, temptų gumą. Sakiau, kai žiedą padovanos, tada kraustysiuos, dabar sakau, kad po vestuvių biggrin.gif bet nežinau, ar to žiedo noriu ir tų vestuvių

Labai sunku atsakyt i sita klausima biggrin.gif Gal todel, kad gera man su juo. Po apsigyvenimo kartu sutariam simta kartu geriau. Jokiu pykciu del tvarkos, buities. Kartais, ypatingai per PMS, pradeda rodytis, kad gal nemyli, jei taip tempia... bet paskui matau, kad labai stengiasi del manes ax.gif g.gif

O kiek laiko jus kartu esat?
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2012 02 16, 16:11)
Labai sunku atsakyt i sita klausima biggrin.gif Gal todel, kad gera man su juo. Po apsigyvenimo kartu sutariam simta kartu geriau. Jokiu pykciu del tvarkos, buities. Kartais, ypatingai per PMS, pradeda rodytis, kad gal nemyli, jei taip tempia... bet paskui matau, kad labai stengiasi del manes ax.gif  g.gif

O kiek laiko jus kartu esat?

skaičiau dabar "Žmones" ir į klausimą, kodėl "moterims iš mylimųjų žiedelio laukti tenka metų metus", A. Norkūnas atsakė, "vadinasi", ne tas vyras, jeiru reikia tiek ilgai laukti. Man atrodo, jeigu turi tą jausmą, nori padaryti svarbų veiksmą, imi ir padarai."
mane tie žodžiai užkabino. Ir dabar kartais man atrodo, kad mane draugas stebi vienoj ar kitok situacijoj, lyg tikrintų tinku jam iki galo ar ne. Aš irgi tikrinu, bet ne man pirštis biggrin.gif
ir pas draugą nakvoju, noriu ilgiau būt ir galiu, raktus duoda, bet suvokiu, kad geriau nereikia, nes jam taip tiesiog patogu
aš negaliu tiksliai pasakyt, nuo kada mes tsakant pradėjom draugaut. Gal nuo birželio vidurio, gal rugsėjo 14 ax.gif mergint pradėjo nuo birželio biggrin.gif

o jūs nepakalbat apie bendrą ateitį, vestuves? ką jis sako?
Atsakyti
man buvo 19, jam 23, pries tai gyvenom metus laiko kartu. susituokem 20 ir 24 santuokoje 4 metai.
Atsakyti
mes kartu jau 3.5m..karty gyvenam jau seniai, ateiti planuojam..man 22, jam 25..taciau ziedelio nesulaukiu dar ax.gif o jau labai noreciau....
kartais nervina tas jo poziuris, kad tik tada kai baigsim moklus (abiem pask kursas), kai padirbsim, pradesim mastyti apie savo namus..tai kiek as cia dar lauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Libre @ 2012 02 13, 14:09)

Taip mąstant, tai niekad pinigų niekam nebus (vestuvėms, vaikams). Ir iš viso, nesuprantu, gal čia tik priedanga tų pinigų trūkumas? Kartais pagalvoju, kad aš tik viena apie mūsų ateitį galvoju... verysad.gif Aišku, nenoriu būti zirzianti ir verčianti jį daryti to, ko jis nenori. Bet man jau 27 metai. Gal jis iš viso niekad ir neužnorės. Arba žiedui taip ir nesutaupys. Nesąmonė kažkokia verysad.gif

Neverta pykti ir geriau nustumti šalin neigiamas emocijas smile.gif
Kaip bus taip bus... Nei priekaištavimai, nei kasdieninis laukimas manau nepadės.
Man buvo laikas, kai paklausinėjau, pakamantinėjau, bet tai, kokių atsakymų sulaukiau nelabai pradžiugino. Tiesiog visi mąsto skirtingai ir laimingi tie, kurie žengia koja kojon su savo svajonėmis ir jų įgyvendinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 16, 20:19)
skaičiau dabar "Žmones" ir į klausimą, kodėl "moterims iš mylimųjų žiedelio laukti tenka metų metus", A. Norkūnas atsakė, "vadinasi", ne tas vyras, jeiru reikia tiek ilgai laukti. Man atrodo, jeigu turi tą jausmą, nori padaryti svarbų veiksmą, imi ir padarai."
mane tie žodžiai užkabino. Ir dabar kartais man atrodo, kad mane draugas stebi vienoj ar kitok situacijoj, lyg tikrintų tinku jam iki galo ar ne. Aš irgi  tikrinu, bet ne man pirštis  biggrin.gif
ir pas draugą nakvoju, noriu ilgiau būt ir galiu, raktus duoda, bet suvokiu, kad geriau nereikia, nes jam taip tiesiog patogu
aš negaliu tiksliai pasakyt, nuo kada mes tsakant pradėjom draugaut. Gal nuo birželio vidurio, gal rugsėjo 14  ax.gif mergint pradėjo nuo birželio  biggrin.gif

o jūs nepakalbat apie bendrą ateitį, vestuves? ką jis sako?

Kalbejom ir ne kartą smile.gif Sako, kad įsivaizduoja su manimi ateitį ir pan. Bet man vien žodžių neužtenka blush2.gif
Kartais atrodo, kad irgi tikrina mane, galbūt nėra visiškai tikras dėl manęs... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betoninė kaladėlė: 21 vasario 2012 - 23:18
Man pasipirso po dvieju metu draugystes smile.gif Man buvo 22 metai, o jam 26 smile.gif Praejus menesiui pradejome planuoti vestuves:)
Atsakyti