Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

QUOTE(braskute_v @ 2012 02 02, 21:28)
Kai susipažinom buvo birželio pabaiga ir man buvo 22, pasipiršo kavinėje su žiedeliu gruodžio mėnesį ir man tebuvo 22, ištekėjau balandį ir man vis dar buvo 22  biggrin.gif  MB tuo metu buvo 21  biggrin.gif  Šį balandį mums bus 9 metai kaip mes vedę  wub.gif o aš kiekvieną rytą prabudus žiūriu į jį ir negaliu atsižiūrėti wub.gif  blush2.gif

Tai įkvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 22:33)
Tai įkvepia thumbup.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2012 02 02, 20:28)
Kai susipažinom buvo birželio pabaiga ir man buvo 22, pasipiršo kavinėje su žiedeliu gruodžio mėnesį ir man tebuvo 22, ištekėjau balandį ir man vis dar buvo 22  biggrin.gif  MB tuo metu buvo 21  biggrin.gif  Šį balandį mums bus 9 metai kaip mes vedę  wub.gif o aš kiekvieną rytą prabudus žiūriu į jį ir negaliu atsižiūrėti wub.gif  blush2.gif

Kaip gražu wub.gif Toks jausmas, tiek metų - nuostabu wub.gif
Atsakyti
Pasipirso po dvieju metu draugystes. Man buvo 18, jam 23. Dabar man 21, jam 26, planuojam vestuves kita vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 04, 18:14)
Pasipirso po dvieju metu draugystes. Man buvo 18, jam 23. Dabar man 21, jam 26, planuojam vestuves kita vasara smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Echmėja: 04 vasario 2012 - 17:17
QUOTE(braskute_v @ 2012 02 02, 20:28)

Perskaitai ir kimba tokia lietuviška mintis: "Labai greitai ir labai jauni...", o va, 9 metai kartu... smagu skaityti smile.gif)) Man dar nepasipiršo, bet tekėti kol kas tikrai nenorėčiau, bet sužadėtine būti neatsisakyčiau:)
Atsakyti
O čia su ta karjera šiais laikais aiškeregys nebusi.. Galima viska atidėliot, bandyt užsidirbt, susitaupyt ir tik pykšt ir nebeliks nieko:) O ką tada daryt? Nei pinigų, nei vestuvių, nei vaikų.. Žmonės tuokėsi ir gimdė per karus, badmečius. Mano močiutė ištekėjo 19, tačiau apie jokią šventę net kalbos negalėjo būti, ką ten šventę - ėjo skolintis 6 kiaušinius iš sesers, nieko neturėjo. O nugyveno iki žilos senatvės abudu kartu su seneliu ir labai mylėjo vienas kitąsmile.gif Va, mes su draugu jau septinti metai draugaujam, o gyvenam kartu trejus metus, tačiau vis laukiam laukiam kol baigsim mokslus, turėsim darbus ir tada bus piršlybos, vestuvės, vaikai. Aš nepritariu tokiam dalykui, tačiau gerbiu jo norus bei siekius, todėl laukiu ir tikiuosi, kad mums pavyks:)
Atsakyti
QUOTE(Gitariukshte @ 2012 02 04, 23:30)

Sėkmės jums abiem 4u.gif Jei yra noro, tai žinoma, kad pavyks.
Atsakyti
kai buvo 23 abiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2011 12 27, 12:18)
nesuprantu ir aš  verysad.gif .. esam kartu apie 3,5 metų.. abiems eina 29-ti.. Prieš pusmetį buvo kalbos apie vestuves (sakiau, kad iki 30-ties norėčiau šeimos, vaikelio, kad esam ne tiek jau ir mažai laiko kartu, kad per tiek laiko tikrai galima suprasti, tinkamas žmogus ar ne, juolab abu turim gerus darbus, jis turi butą, žodžiu, yra pagrindas....), bet taip niekas ir nepasikeitė..  verysad.gif
kadangi niekas nejuda į priekį, niekas nesikeičia, esu apsisprendusi išsiskirti.. jei per tiek laiko nesuprato, kad nori būti su manimi, manau jau ir nesupras..  unsure.gif

aišku, galit smerkti, kad jei myli, kam čia skirtis ir pan... bet nenoriu laukti dar n metų, kol apsispręs, kol supras.. ir taip metų nemažai, o pirmagimį pasigimdyti manau jau būtina iki 30-ties... o vaikutį norėčiau jau santuokoje turėti...

Sveika 4u.gif kaip Tau besiseka? gal visgi nesiskyrei? smile.gif as tai taip 5 metus pralaukiau, bet mano atvejis kitoks, nera pagrindo, o tavo atveju yra darbas - butas, truksta tik noro....
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 21:33)
Tai įkvepia thumbup.gif

kaip fainai! linkiu, kad ir toliau jausmai neblestu!

man buvo 24 kai pasipirso. po mazdaug 4 metu draugystes.
Atsakyti
Abiem buvo po 20m.Jautemes suauge.Gyvenam jau 20m.Vadinas tikrai suaugom lotuliukas.gif
Atsakyti