Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

Man pasipiršo, kai man buvo 20 metų.
Atsakyti
[quote=Eivada,2011 09 26, 23:22]
Sveikos, perskaičiau forumą apie sužadėtuves, vienom pasipiršo po metų draugysrės, kitom po trijų.... Kiek jums buvo metų tada, būtų įdomu sužinoti, nes man 22 ir dar nesulaukiau, nors draugaujame ilgai, ir jam ne 18...Gal čia viskas priklauso nuo charakterio, spontaniški vyrai gali rimtai į viską žiūrėti, kai jiems 21 ar 23 smile.gif
[/quote
Jerguteliau, ko cia taip pergyventi-jums tik 22, o jau tiek zenytis trokstat. Na aisku, vieni greiciau subresta, kiti veliau, bet 22 metu dar tikrai nera ko pergyventi, jog dar nepasipirso mirksiukas.gif
Man jau 29, ir draugaujam mes senokai, bet niekur neskubam. Nors kitiems, matyt, atrodo, kad jau reiketu paskubeti hihihi.gif
Atsakyti
niutytee, pagal kai kurias tai jūs senmergė laugh.gif Ne tik, kad ištekėjus turėtumėt būt, bet jau ir pirmas vaikas turėtų būt, juk tai būtina padaryt iki 30-ties, šiukštu nevėliau laugh.gif

Hmz, gal ir man jau susirūpinti mastau.gif
Atsakyti
Man buvo 19kai pasipirso jam buvo 25,pradraugavome 1.6metu smile.gif
Atsakyti
Pries mane priklaupe su ziedeliu netrukus po 22-ojo mano gimtadienio smile.gif
Atsakyti
Kai pasipiršo, man buvo 24 metai, jam 26 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2012 01 09, 01:30)
niutytee, pagal kai kurias tai jūs senmergė laugh.gif Ne tik, kad ištekėjus turėtumėt būt, bet jau ir pirmas vaikas turėtų būt, juk tai būtina padaryt iki 30-ties, šiukštu nevėliau laugh.gif

Hmz, gal ir man jau susirūpinti mastau.gif

Aha, aš irgi turbūt į turinčių susirūpinti gretas turėčiau įsirašyti biggrin.gif
Atsakyti
Man dar nepasipirso, bet tikrai nepergyvenu del to :} Neskubu tuoktis. Reikia laiko apsislifuoti, pasimegauti savo jaunyste.
Atsakyti
Pirmas rimtas pokalbis apie santuoka buvo kazkur po metu draugystes,kai jis ejo tarnauti i kariuomene. Bijojo,kad nelauksiu... Paprotinau,kad mes dar per jauni tuoktis ir apsiramino,kai pazadejau sulaukti gryztancio po tarnybos.
Pirslybos su ziedu ir priklaupimu,su graziais zodziais ir dar grazesniais pazadais buvo per mano 25 gimtadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 16 sausio 2012 - 16:17
QUOTE(BrandNewSmile @ 2012 01 16, 04:00)
Man dar nepasipirso, bet tikrai nepergyvenu del to :} Neskubu tuoktis. Reikia laiko apsislifuoti, pasimegauti savo jaunyste.

Ir aš galvoju, kad nėra kur skubėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
17 metu, po metu vestuvis,kartu 24 metai.
Atsakyti
Kai susipažinom buvo birželio pabaiga ir man buvo 22, pasipiršo kavinėje su žiedeliu gruodžio mėnesį ir man tebuvo 22, ištekėjau balandį ir man vis dar buvo 22 biggrin.gif MB tuo metu buvo 21 biggrin.gif Šį balandį mums bus 9 metai kaip mes vedę wub.gif o aš kiekvieną rytą prabudus žiūriu į jį ir negaliu atsižiūrėti wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 vasario 2012 - 20:29