Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

QUOTE(razinka999 @ 2011 10 09, 21:08)
nesutinku, nes ir seima turint ta pagrinda galima kurti smile.gif bet cia visada ir visi kur geresne nuomone nesutaria smile.gif

nesakau, buna isimciu, bet kai naujai susituoke pradedi gyventi, jaunas esi, prasideda visokie rupesciai ''dazniausiai'' buna dauguma neatlaiko tu kruviu ir sunkumu, juk kiek daug poru skiriasi, mazumai kuriai pasiseka isgyventi visas negandas. o kol nesusituokia , bent matai kaip zmogus reaguoja i ivykius atsitinkancius jusu kelyje. seimoje turi du eiti petys petin o ne kad vienas kuri trauktu smile.gif
Atsakyti
Pasipir6o, kai man buvo 20, jam 21, ištekėjusi tikiuosi būti 22 ax.gif esam kartu netoli 6 metų.
Atsakyti
Gal nuskambes keistai, bet pasipirso labai greitai - po triju dienu rimtos draugystes. Iki tol puse metu "draugavome skaipu". Tuomet man buvo 22m, jam 29, taigu uz pusmecio palnuojam vestuves, ir ne trupucio neabejoju ir nemanau, kad isteku per anksti( tuomet man bus 23 jam 30). Labai mylim vienas kita ir be galo laukiam vestuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 09 27, 23:24)
yra 29 metu pazistamu vyriskiu, kurie niekaip neapsisprendzia, ar ju merginos, su kuriom 6 metus draugauja, galetu buti ju zmonom  doh.gif

verysad.gif nesuprantu as tokio neapsisprendimo, abejoniu, kai tiek metu kartu ir vis dar nesuprasti ar nori buti su tuo zmogumi unsure.gif
Atsakyti
Pasipirso kai man buvo 23metai, o istekejau po metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 16, 22:39)
verysad.gif nesuprantu as tokio neapsisprendimo, abejoniu, kai tiek metu kartu ir vis dar nesuprasti ar nori buti su tuo zmogumi  unsure.gif

nesuprantu ir aš verysad.gif .. esam kartu apie 3,5 metų.. abiems eina 29-ti.. Prieš pusmetį buvo kalbos apie vestuves (sakiau, kad iki 30-ties norėčiau šeimos, vaikelio, kad esam ne tiek jau ir mažai laiko kartu, kad per tiek laiko tikrai galima suprasti, tinkamas žmogus ar ne, juolab abu turim gerus darbus, jis turi butą, žodžiu, yra pagrindas....), bet taip niekas ir nepasikeitė.. verysad.gif
kadangi niekas nejuda į priekį, niekas nesikeičia, esu apsisprendusi išsiskirti.. jei per tiek laiko nesuprato, kad nori būti su manimi, manau jau ir nesupras.. unsure.gif

aišku, galit smerkti, kad jei myli, kam čia skirtis ir pan... bet nenoriu laukti dar n metų, kol apsispręs, kol supras.. ir taip metų nemažai, o pirmagimį pasigimdyti manau jau būtina iki 30-ties... o vaikutį norėčiau jau santuokoje turėti...
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2011 12 27, 12:18)
nesuprantu ir aš  verysad.gif .. esam kartu apie 3,5 metų.. abiems eina 29-ti.. Prieš pusmetį buvo kalbos apie vestuves (sakiau, kad iki 30-ties norėčiau šeimos, vaikelio, kad esam ne tiek jau ir mažai laiko kartu, kad per tiek laiko tikrai galima suprasti, tinkamas žmogus ar ne, juolab abu turim gerus darbus, jis turi butą, žodžiu, yra pagrindas....), bet taip niekas ir nepasikeitė..  verysad.gif
kadangi niekas nejuda į priekį, niekas nesikeičia, esu apsisprendusi išsiskirti.. jei per tiek laiko nesuprato, kad nori būti su manimi, manau jau ir nesupras..  unsure.gif

aišku, galit smerkti, kad jei myli, kam čia skirtis ir pan... bet nenoriu laukti dar n metų, kol apsispręs, kol supras.. ir taip metų nemažai, o pirmagimį pasigimdyti manau jau būtina iki 30-ties... o vaikutį norėčiau jau santuokoje turėti...

Kaip liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2011 12 27, 12:18)

Kiek laiko gyvenate kartu- taip pat 3 metus, ar maziau? Nebijokit, jei neras geresnes, ves jus ax.gif O kiekvienai moteriai taip noretusi, kad viskas butu is be galo dideles meiles, kad kitos moters salia net nesivaizduotu, kad noretu vesti jus, nes bijotu, kad kas kitas gali jus pavogti, nes esat vienintele ir nepakartojama.
Atsakyti
Pirma karta pasipirso, kai man buvo 22 m., jam 30. Istekejau uz keliu menesiu po pasipirsimo.

Antra karta, man buvo 27, jam 31, pasipirso praejus tik keliems men. nuo draugystes pradzios, susituokem dar po keliu menesiu. Nuo pazinties iki vesutviu praejo 7 men.

Manau, kad vyrai (mylintys) veda tikrai tik tada, kai bijo prarasti. Mano antra santuoka butent tokia. Pirma buvo nevykusi ir nenusisekusi, beje, kaip dabar suprantu, vyras mane vede, bet pats iki galo nesuprato, kam tai padare, nors tai jam buvo antra santuoka. Matyt, vede, nes visi jo draugai sake, kad as gera mergaite ir butent su tokiom reikia kurti seima. Deja, jis visai ne seimos zmogus 4u.gif
Atsakyti
Pasipirso pries sias kaledas, man 23, jam 26m smile.gif
Atsakyti
[quote=SaldiJuodaNaktis,2012 01 04, 14:16]
Pasipirso pries sias kaledas,nes neislauke iki kaledu biggrin.gif ,esu 21metuku
4u.gif
Atsakyti
Bet kiek drąsos, stiprybės ir pasiryžimo reikia turėti, kad išsiskirti su žmogumi, kai myli, jei teisingai supratau tavo atvejį... sad.gif unsure.gif Tačiau Tavo vietoje galiausiai turbūt irgi prieičiau prie tokios išvados; kiek čia belauksi, tuo labiau, kai net nežinai ar tas laukimas išvis atneš kažkokių rezultatų doh.gif

O mano atveju, susižadėjome po metų draugystės, kai man 21 wub.gif
Atsakyti