27
20 ir sutikau, nes kazkaip jauciau kad tai Jis
22
Sveikutės
Man 21, kartu gyvename jau 3 metus, bet žiedelio dar nesulaukiu, tik girdžiu daug kalbų apie tai
Man 21, kartu gyvename jau 3 metus, bet žiedelio dar nesulaukiu, tik girdžiu daug kalbų apie tai
susizadejom 27, 28 susituokem. susipazinom 18. draugavom, skyremes, vel draugavom, vel skyremes. ech, jei atsukciau laika atgal, tekeciau uz jo 18
25,po 3metu draugystes
O kas tame juokingo aš nesuprantu? Svarbu žmonės laimingi. Nėra auksinės formulės kada tuoktis, kada vaikus gimdyti ir kada krikštyti. Pasakysiu šokiruojantį dalyką - yra net žmonių, kurie nei vieno šių dalykų nedarydami išgyvena ir yra laimingi! Yra ir tokių, kurie kaip sakot nuo gyvenimo kartu pradžios viską puikiai susiplanuoja vien dėl to, kad niekam nebūtų juokinga, o paskui gyvena nelaimingi, bet vėlgi nesiskiria dėl to, kad bijo, ką žmonės pasakys ar pasmerks. Aišku, visada atsiras kokių kompleksuotų ir neturinčių kur savo nosies daugiau kišt, kurie purkštaus kaip juokinga ir kvaila, jei tik kažką padarai ne pagal standartą (o kas tuos standartus sugalvojo ir kur jie užrašyti?). Tokie dažniausiai patys yra labai nelaimingi ir pikti žmonės, gailestį keliantys. Būtų kitokie - džiaugtųsi kitų laime ir tiek, nesigilindami į detales.
QUOTE(*Sani* @ 2016 03 02, 01:39)
o koks skirtuma skeliu metu, svarbiausia, kad butu iki gyvenimo kartu pradzios, nes kitaip gaunasi juokingai, kai zenyjasi ir krikstija kartu ar jau is vis vaikai paauge, o jaunoji su balta suknele is tevu namu islydima