Kai man buvo 24, po 2 metų su trupučiu draugystės
Tai ivyko mano 23 gimtadienio nakti (pries 2 sav tiesa pasakius ), po 3.5 metu draugystes.
Pasipiršo nesenai Man 25 Po beveik 1,5metų draugystės
Man tai kandi ironija sakyt "draugavom 3 metus", draugavom - tai mylejomes? Draugyste isivaizduoju ne tokia, o kaip vaikai pvz draugauja, zaidzia smelio dezej... Kazkaip tas zodis draugauja siejasi su ne visai nekaltais dalykais siuo atveju. As pvz jei zinau kad zmogu myliu, galiu kad ir ta pacia diena susituokt. Kad ir dabar, laukiu pasiulymu )
Nezinau kaip kitiems, bet man tai 'draugavom' tai - praleidom daug laiko kartu, gyvenom kartu, keliavom, nuveikem daug idomiu dalyku, pazinom vienas kita ir taip, mylejomes taip pat. Tai mazdaug tarpine stadija tarp pasimatymu ir seimos kurimo. Siaip is tikruju zodis draugyste gal ir nelabai tinkamas tam apibudinti, bet tai kaip kitaip vadint? Is tikro, tai as gal net dazniau vartoju 'esam kartu' o ne 'draugaujam'
As negaleciau taip kaip jus ,forestberry, teketi uz zmogaus tik is meiles. As tekesiu ir is pasitikejimo, buvimo geriausiais draugais, zinojimo, kad jis manim rupinsis, nemeluos, nepaliks nelaimej, sugebes prajuokinti ir paguosti kai liudna, iskes mano nesamones, zinojimo, kad as sugebesiu iskesti jo nesamones ir t.t. Nemanau, kad tai galima suzinot tik isimylejus..Na bent jau as isimylejau per 3 menesius, o vat kiti dalykai atejo daug leciau ir nebuciau sutikus teketi be ju
As negaleciau taip kaip jus ,forestberry, teketi uz zmogaus tik is meiles. As tekesiu ir is pasitikejimo, buvimo geriausiais draugais, zinojimo, kad jis manim rupinsis, nemeluos, nepaliks nelaimej, sugebes prajuokinti ir paguosti kai liudna, iskes mano nesamones, zinojimo, kad as sugebesiu iskesti jo nesamones ir t.t. Nemanau, kad tai galima suzinot tik isimylejus..Na bent jau as isimylejau per 3 menesius, o vat kiti dalykai atejo daug leciau ir nebuciau sutikus teketi be ju
QUOTE(TexSy @ 2014 07 10, 19:57)
As tekesiu ir is pasitikejimo, buvimo geriausiais draugais, zinojimo, kad jis manim rupinsis, nemeluos, nepaliks nelaimej, sugebes prajuokinti ir paguosti kai liudna, iskes mano nesamones, zinojimo, kad as sugebesiu iskesti jo nesamones ir t.t.
Sita ir kitus isvardytus dalykus nei per 3men nei per 3m.nepatikrinsit.
Zmogus gali nelaimes ir kt.nestandartiniais atvejais pasielgti neprognozuojamai,tad jei tik teket patikrinus visus jusu isvardintus punktus,tai vestuves atsokti beliktu senatvej.
Is tiesu tai svarbu galet pasitiket savo antra puse,o visi kiti dalykai ateis ir praeis begyvenant kartu.Visko juk nepatikrinsit is anksto.
Taip, niekada pilnai to nezinosim, bet per 3 men negali pazinot zmogaus dar visai, jo galimu reakciju, jo poziurio i kai kuriuos dalykus. Aisku, as nesakau, kad isimciu nebuna, bet zinau pavyzdziu, kai po keliu menesiu atsiskleide tokie dalykai del kuriu yra priezasties skirtis, nors iki tol atrode meile begaline..Nesakau, kad reikia butinai 3 metu, bet vos keli menesiai man irgi neatrodo geras laiko tarpas..
Is kitos puses, manau tai dar labai nuo amziaus priklauso..pvz mes susiejom kai man buvo 19. Tada tikrai nesijauciau, kad noriu seimos, o ir amzius toks kai dar asmenybe formuojasi ir norai keiciasi. Tai kodel neleist laiko stengiantis pazint vienas kita ir suprast ar esam tinkami vienas kitam. Manau kad jeigu butu buve 30 man tada turbut galvociau kitaip
Is kitos puses, manau tai dar labai nuo amziaus priklauso..pvz mes susiejom kai man buvo 19. Tada tikrai nesijauciau, kad noriu seimos, o ir amzius toks kai dar asmenybe formuojasi ir norai keiciasi. Tai kodel neleist laiko stengiantis pazint vienas kita ir suprast ar esam tinkami vienas kitam. Manau kad jeigu butu buve 30 man tada turbut galvociau kitaip
Pasipirso kai man buvo 22m. susipazinom kai buvau 16m.
Pasipiršo po metų draugystės, man 17
27