Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

man 22.pasipirso lygiai po 7men.draugystes wub.gif
Atsakyti
Temos klausimas neizbaigtas.

Kalbama apie vyro pasipirsima ar aplamai apie pasipirsimus pries issirenkant vyra?
Papildyta:
QUOTE(Mivilkos @ 2013 03 26, 23:08)
biggrin.gif Man buvo 22, po pusmečio nusprendė, kad nori mane vest biggrin.gif Taip ir nesuprantu, pagal ką jie sprendžia ,kuri bus žmona, o kuria tik ...mulkins kokius 2 metus pradžiai biggrin.gif

Pagal busimu uosviu pinigines stori.
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 04 25, 15:59)
Mūsų labai panaši situacija, man MB pasipiršo po 4 mėnesių  wub.gif
Mano žiedas auksinis su 0,32 ct deimantu, tačiau tikrai nesakau, kad tai turi būti taisyklė ar kad visi vyrai privalo pirštis su deimantu, ne visos jo ir nori smile.gif Čia jau kaip ir visur: kiekvienam savo, juk ir svarbiausia pati sužadėtuvių ir šio žiedo prasmė  wub.gif

istaiket puikia proga pasigirt biggrin.gif
Atsakyti
mes po maždaug 1,5 metų draugystės jau kalbėjom apie vestuves, vaikus , ateitį ir t.t o pasipiršo po 2metų ir 8 mėnesių draugystės smile.gif man 23, jam 26.. tuoksimės kitą liepą..va kokia mano istorija blush2.gif
Atsakyti
Man pasipirso po 2 metu draugystes 4u.gif Man 25 4u.gif
Atsakyti
Man pasipiršo prieš nepilną mėnesį, po 6 metų draugystės 4u.gif
Po metų vestuvės ax.gif
Atsakyti
Man pasipiršo po 6m. draugystės, kai man buvo 23.
Atsakyti

QUOTE(lipnuske @ 2013 06 24, 22:37)
istaiket puikia proga pasigirt biggrin.gif

Tai tegul pasigiria, ar gi gaila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 11 rugpjūčio 2013 - 19:13
Man pasipiršo vakar biggrin.gif wub.gif Abiems 22m. Draugaujame 3 metus ir beveik 3 mėnesius. Jei būtume anksčiau gavę gerus darbus ir žinoję, kad galėsim pradėti taupyti vestuvėms, tai...manau jau tikrai būtume vyras ir žmona biggrin.gif Labai anksti pradėjom apie tai rimtai kalbėti, po kokio pusmečio draugystės. Man tai yra anksti. Keisčiausia, kad jis pirmas apie tai prabilo, apie vaikus taip pat smile.gif wub.gif
Atsakyti
Pasipišo po 4 metų smile.gif
Atsakyti
mazdaug po metu ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
man pasipiršo po trijų metų pragyventų kartu smile.gif pati norėjau ir tikėjausi,kad pasipirš anskčiau blush2.gif
Atsakyti