man 22.pasipirso lygiai po 7men.draugystes
Temos klausimas neizbaigtas.
Kalbama apie vyro pasipirsima ar aplamai apie pasipirsimus pries issirenkant vyra?
Papildyta:
Pagal busimu uosviu pinigines stori.
Kalbama apie vyro pasipirsima ar aplamai apie pasipirsimus pries issirenkant vyra?
Papildyta:
QUOTE(Mivilkos @ 2013 03 26, 23:08)
Man buvo 22, po pusmečio nusprendė, kad nori mane vest Taip ir nesuprantu, pagal ką jie sprendžia ,kuri bus žmona, o kuria tik ...mulkins kokius 2 metus pradžiai
Pagal busimu uosviu pinigines stori.
QUOTE(Tendre @ 2013 04 25, 15:59)
Mūsų labai panaši situacija, man MB pasipiršo po 4 mėnesių
Mano žiedas auksinis su 0,32 ct deimantu, tačiau tikrai nesakau, kad tai turi būti taisyklė ar kad visi vyrai privalo pirštis su deimantu, ne visos jo ir nori Čia jau kaip ir visur: kiekvienam savo, juk ir svarbiausia pati sužadėtuvių ir šio žiedo prasmė
Mano žiedas auksinis su 0,32 ct deimantu, tačiau tikrai nesakau, kad tai turi būti taisyklė ar kad visi vyrai privalo pirštis su deimantu, ne visos jo ir nori Čia jau kaip ir visur: kiekvienam savo, juk ir svarbiausia pati sužadėtuvių ir šio žiedo prasmė
istaiket puikia proga pasigirt
mes po maždaug 1,5 metų draugystės jau kalbėjom apie vestuves, vaikus , ateitį ir t.t o pasipiršo po 2metų ir 8 mėnesių draugystės man 23, jam 26.. tuoksimės kitą liepą..va kokia mano istorija
Man pasipirso po 2 metu draugystes Man 25
Man pasipiršo prieš nepilną mėnesį, po 6 metų draugystės
Po metų vestuvės
Po metų vestuvės
Man pasipiršo po 6m. draugystės, kai man buvo 23.
QUOTE(lipnuske @ 2013 06 24, 22:37)
istaiket puikia proga pasigirt
Tai tegul pasigiria, ar gi gaila
Man pasipiršo vakar Abiems 22m. Draugaujame 3 metus ir beveik 3 mėnesius. Jei būtume anksčiau gavę gerus darbus ir žinoję, kad galėsim pradėti taupyti vestuvėms, tai...manau jau tikrai būtume vyras ir žmona Labai anksti pradėjom apie tai rimtai kalbėti, po kokio pusmečio draugystės. Man tai yra anksti. Keisčiausia, kad jis pirmas apie tai prabilo, apie vaikus taip pat
Pasipišo po 4 metų
mazdaug po metu
Labukas
man pasipiršo po trijų metų pragyventų kartu pati norėjau ir tikėjausi,kad pasipirš anskčiau
man pasipiršo po trijų metų pragyventų kartu pati norėjau ir tikėjausi,kad pasipirš anskčiau