Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

dvidešimt penkerių smile.gif
Atsakyti
21 smile.gif kartu buvom prabuve virs keturiu su puse metu smile.gif
Atsakyti
Dar nesipiršo, bet jau pakalba;) laukiu nesulaukiu, jau įsivaizduoju kokia būsiu laiminga wink.gif
Gyvenam du metus, draugaujam beveik 3m.
Atsakyti
biggrin.gif Man buvo 22, po pusmečio nusprendė, kad nori mane vest biggrin.gif Taip ir nesuprantu, pagal ką jie sprendžia ,kuri bus žmona, o kuria tik ...mulkins kokius 2 metus pradžiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilokee: 26 kovo 2013 - 22:33
ar kvaila tiketis kad vaikinas pasipirs po 6 men draugystes? biggrin.gif esme tame,kad mano vaikinas jau buvo tai patyres,pirslybos,vestuves, savo ex jis pasipirso po 6men...tai kazkaip idomu,ar jis vel rysis tam, nors juokavo kad mums liko dar 3 menesiai, bet gal tik juokavo...o as zinoma noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinkles @ 2013 04 04, 20:22)
ar kvaila tiketis kad vaikinas pasipirs po 6 men draugystes? biggrin.gif esme tame,kad mano vaikinas jau buvo tai patyres,pirslybos,vestuves, savo ex jis pasipirso po 6men...tai kazkaip idomu,ar jis vel rysis tam, nors juokavo kad mums liko dar 3 menesiai, bet gal tik juokavo...o as zinoma noreciau wub.gif

Manau, kad tikrai neverta tikėtis, jei prieš tai jo santuoka iširo, nors ką gali žinot...
Atsakyti
Man pasipiršo 6 draugystės metų proga, kai abiem buvo 24. taigi manau priklauso nuo vyro, gal nesiperša, nes nori kažkokį finansinį pagrindą po kojom turėt, mokslus baigt ir pan, todėl ir delsia? Bent mūsų atveju tai taip ir buvo, kad jau kartais ir norėdavosi kad pasipirštų, o vaikinas va laukė, kol susikurs finansinį pagrindą, užbaigs mokslus, galės man kažką pasiūlyt. NOrs ir dažnai sakydavau kad aš ne kažkokia barakuda kad man materialūs dalykai rūpėtų.
Atsakyti
Man 26,bet juk nėra vienos taisyklės taikomos viesiems.. Kai randi savo žmogų ir žinai,kad nori su juo nugyventi visą gyvenimą ir tas jausmas abipusis,turbūt tada tai natūraliai ir įvyksta.
Taip pat svarbi ir finansinė pusė, ir žiedas kainuoja,tuo labiau jei nenori dovanoti sidabrinio ar su cirkoniu.. Dažniausiai tos poros,kurios susipažįsta labai jaunos,turi palaukti,kol baigs mokslus,įsitvirtins. Bet ir tai ne taisyklė,žinau porų,kurios susižadėjo bestudijuojant,vestuves išsikėlė po kelių metų.Žodžiu,kiekvienam skirtingai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif
Iš tikrųjų mano ankstesni santykiai išmokė, kad laikas pradraugautas dar nėra esminis kriterijus dviejų žmonių santykyje(pradraugavom 4metus ir pasukom skirtingais keliais). Aš visada nepavydžiu poroms, kurios viena kitą surado per anksti ir nespėjo išsibėgioti. Na žinot, kai pradedama draugauti mokykloje, kokių 16metų... Tuomet arba susituokia labai anksti, arba jau po daugelio metų draugystės. Ir taip pat džiaugiuosi, kad neatradau savo vyro per vėlai... Nes kuo daugiau metų, tuo labiau įsišaknijęs gyvenimo būdas ir kai atsiranda naujas žmogus, reikia viską persibraižyti iš naujo.

O man pasipiršo po pusės metų draugystės, tačiau nepuolėme iškart tuoktis. Dabar po sužadėtuvių praėjo metai, o tuoksimės rugpjūčio pabaigoje. Kai tuoksimės man bus beveik 25, o mano vaikinui 28 ir būsime pradraugavę beveik 2metus.

O kadaise aš sakydavau, kad nesituoksiu jauna, kad nesituoksiu nepradraugavusi 3metų, kad kad kad... Gyvenimas visus taškus sudeda ant i. Nes jei rimtai planuoji su kažkuo ateitį, turi bendrų svajonių ir planų, tai skaičiai neatrodo tokie svarbūs.

Linkėjimai visoms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinkles @ 2013 04 04, 19:22)

Visaip gali būti. Mes po pusmečio pažinties ėmėm kalbėtis apie vestuves ir dar po 3 mėnesių netikėtai pasipiršo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Hormiga @ 2013 04 19, 11:47)
Sveikos merginos! 4u.gif
Iš tikrųjų mano ankstesni santykiai išmokė, kad laikas pradraugautas dar nėra esminis kriterijus dviejų žmonių santykyje(pradraugavom 4metus ir pasukom skirtingais keliais). Aš visada nepavydžiu poroms, kurios viena kitą surado per anksti ir nespėjo išsibėgioti. Na žinot, kai pradedama draugauti mokykloje, kokių 16metų... Tuomet arba susituokia labai anksti, arba jau po daugelio metų draugystės. Ir taip pat džiaugiuosi, kad neatradau savo vyro per vėlai... Nes kuo daugiau metų, tuo labiau įsišaknijęs gyvenimo būdas ir kai atsiranda naujas žmogus, reikia viską persibraižyti iš naujo.

O man pasipiršo po pusės metų draugystės, tačiau nepuolėme iškart tuoktis. Dabar po sužadėtuvių praėjo metai, o tuoksimės rugpjūčio pabaigoje. Kai tuoksimės man bus beveik 25, o mano vaikinui 28 ir būsime pradraugavę beveik 2metus.

O kadaise aš sakydavau, kad nesituoksiu jauna, kad nesituoksiu nepradraugavusi 3metų, kad kad kad... Gyvenimas visus taškus sudeda ant i. Nes jei rimtai planuoji su kažkuo ateitį, turi bendrų svajonių ir planų, tai skaičiai neatrodo tokie svarbūs.

Linkėjimai visoms! smile.gif

Beveik mano situacija, tik mano būsimas vyras kiek jaunesnis (25). Irgi sakiau, kad pirma reik tris metus padraugauti kaip minimum, tada apsigyventi kartu, tada jau apie vestuves galvot. Deja, realybėj viskas taip greitai klostėsi. Per metus su puse patyriau daugiau, nei su buvusiais dviem ex, su kuriais po 3 m. draugavom doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Tendre @ 2013 04 18, 14:50)
Man 26,bet juk nėra vienos taisyklės taikomos viesiems.. Kai randi savo žmogų ir žinai,kad nori su juo nugyventi visą gyvenimą ir tas jausmas abipusis,turbūt tada tai natūraliai ir įvyksta.
Taip pat svarbi ir finansinė pusė, ir žiedas kainuoja,tuo labiau jei nenori dovanoti sidabrinio ar su cirkoniu.. Dažniausiai tos poros,kurios susipažįsta labai jaunos,turi palaukti,kol baigs mokslus,įsitvirtins. Bet ir tai ne taisyklė,žinau porų,kurios susižadėjo bestudijuojant,vestuves išsikėlė po kelių metų.Žodžiu,kiekvienam skirtingai smile.gif

Įdomu, kiek LT moterų puikuojasi žiedais su deimantais? Maniškio pajamos LT buvo 2500 lt mėn, ir tai negavau žiedo su deimantu, nes buvo kitų, kur kas gyvybiškai svarbesnių išlaidų. Gavau žiedą su sidabru ir cirkoniu, ir nemiriau. Svarbiausia yra meilė, man žiedelis kad ir iš smilgos, svarbu nuo mylimo ir mylinčio vyro blush2.gif Tikrai nelaukčiau, kol praturtėsim ir įsigysim žiedą su deimantais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 21 balandžio 2013 - 00:48
Man buvo 27, po metų susituokėm.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 04 21, 00:40)
Visaip gali būti. Mes po pusmečio pažinties ėmėm kalbėtis apie vestuves ir dar po 3 mėnesių netikėtai pasipiršo  wub.gif
Papildyta:
Beveik mano situacija, tik mano būsimas vyras kiek jaunesnis (25). Irgi sakiau, kad pirma reik tris metus padraugauti kaip minimum, tada apsigyventi kartu, tada jau apie vestuves galvot. Deja, realybėj viskas taip greitai klostėsi. Per metus su puse patyriau daugiau, nei su buvusiais dviem ex, su kuriais po 3 m. draugavom  doh.gif

Papildyta:

Įdomu, kiek LT moterų puikuojasi žiedais su deimantais? Maniškio pajamos LT buvo 2500 lt mėn, ir tai negavau žiedo su deimantu, nes buvo kitų, kur kas gyvybiškai svarbesnių išlaidų. Gavau žiedą su sidabru ir cirkoniu, ir nemiriau. Svarbiausia yra meilė, man žiedelis kad ir iš smilgos, svarbu nuo mylimo ir mylinčio vyro  blush2.gif Tikrai nelaukčiau, kol praturtėsim ir įsigysim žiedą su deimantais  biggrin.gif

Mūsų labai panaši situacija, man MB pasipiršo po 4 mėnesių wub.gif
Mano žiedas auksinis su 0,32 ct deimantu, tačiau tikrai nesakau, kad tai turi būti taisyklė ar kad visi vyrai privalo pirštis su deimantu, ne visos jo ir nori smile.gif Čia jau kaip ir visur: kiekvienam savo, juk ir svarbiausia pati sužadėtuvių ir šio žiedo prasmė wub.gif
Atsakyti