man buvo 22
Per mano 20 gimtadieni paryziuj! . As nesijauciu per jauna visai, kartu mes jau virs 4 metu, gyvenam kartu virs 2. Priklauso nuo zmogaus, vieni jauciasi per jauni, kiti jau senai pasiruose. Priklauso nuo taves pacios ir kiek tu zinai savo zmogu . Gal kas kitas kas manes nepazysta manytu kad as per jauna, bet cia priklauso nuo zmogaus, kiekvienas skirtingai
24
QUOTE(miaa glushenko @ 2013 01 24, 11:56)
Per mano 20 gimtadieni paryziuj! . As nesijauciu per jauna visai, kartu mes jau virs 4 metu, gyvenam kartu virs 2. Priklauso nuo zmogaus, vieni jauciasi per jauni, kiti jau senai pasiruose. Priklauso nuo taves pacios ir kiek tu zinai savo zmogu . Gal kas kitas kas manes nepazysta manytu kad as per jauna, bet cia priklauso nuo zmogaus, kiekvienas skirtingai
tas ir yra, kad visi sako, jog per jauna, bet aš irgi manau kad čia ne metuose esmė (nu aišku ne tada kai abu dar paaugliai) man pasipiršo kai buvo 21 ir taip pat nė kiek nesijaučiu per jauna, jeigu jau kartu esame 8 metus, iš jų 3 gyvename kartu, tai nejaugi turim laukti vien dėl to, kad esam jauni??? svarbu yra jausmai, jie patikrinti, toli gražu tai ne tas pirmas jaunystės įspūdis, pirmo mėnesio euforija, tai ir laukti nematau reikalo
25
Man buvon 24, po 7 metu draugystes
20-imt
Būdama 25-erių metų sulaukiau pasiūlymo tekėti Aišku, būčiau nesupykusi, jei tai būtų įvykę metais anksčiau, nes jau ilgai draugavome, bet išlauktas vaisius gardesnis
Man buvo 20 Tais paciais metais susituokem