Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

man pasipirso per 25 gimtadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 13, 11:59)
man pasipirso per 25 gimtadieni 4u.gif

super
as ir to per ji tikejaus
manau cia puiki proga
bet kur tau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 16, 09:22)
super
as ir to per ji tikejaus
manau cia puiki proga
bet kur tau rolleyes.gif

Nusiminei?
Mes vykom į kelionę, mano draugės įsivaizdavo, kad jau jau, rašė man sms, ar dar ne sužadėtinė doh.gif Per jas ir man minčių kilo, bet nepasipiršo ir aš numojau ranka, kad išvis geriau nesitikėt nieko. Tai net ir negalvoju apie tai. Kai bus tinkamas laikas ir noras,tada. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2012 10 20, 11:02)
Nusiminei?
Mes vykom į kelionę, mano draugės įsivaizdavo, kad jau jau, rašė man sms, ar dar ne  sužadėtinė  doh.gif Per jas ir man minčių kilo, bet nepasipiršo ir aš numojau ranka, kad išvis geriau nesitikėt nieko. Tai net ir negalvoju apie tai. Kai bus tinkamas laikas ir noras,tada. ax.gif

nu jo
panasiai buvo
ejom pasivaiksciot i miesta, i kavine
jis issipuste blink.gif
tipo negi eisiu i kavine su sortais rolleyes.gif
nu o as jau pagalvojau doh.gif
pati issipusciau biggrin.gif
ir kai ejom link kavines ejom pro juvelyrine, tai vos neiskritau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

zinau kad nezino mano dydzio zieduko, tai nesitikiu kad nupirks pats, manau kad nusives i juvelyrine ir ten ir sakys issirink lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 21 spalio 2012 - 19:03
Pasipirso pries savaite smile.gif Jam beveik 19, man 19 4u.gif
Atsakyti
Sveikos man pasipirso po 4,5 metu draugystes tada man buvo 21 metai smile.gif
Atsakyti
man pasipirso po 4m buvimo kartu.man 22, jam 26:)
Atsakyti
24 ax.gif
Atsakyti
Kai pasipirso, buvo 24 man ir 27 jam 4u.gif susituokem jau biggrin.gif
Atsakyti
20 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eivada @ 2011 09 26, 23:22)
Sveikos, perskaičiau forumą apie sužadėtuves, vienom pasipiršo po metų draugysrės, kitom po trijų.... Kiek jums buvo metų tada, būtų įdomu sužinoti, nes man 22 ir dar nesulaukiau, nors draugaujame ilgai, ir jam ne 18...Gal čia viskas priklauso nuo charakterio, spontaniški vyrai gali rimtai į viską žiūrėti, kai jiems 21 ar 23 smile.gif

Man pirma karta pasipirso vyrukas, kai man buvo vos 16 metu biggrin.gif Bet tuo metu jauciausi dar per jauna rimtiems santykiams, nors minciu buvo...
Atsakyti
man 25 (arteja 26) o maniskiui 30 (arteja 31) 4u.gif
Atsakyti