man pasipirso per 25 gimtadieni
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 13, 11:59)
man pasipirso per 25 gimtadieni
super
as ir to per ji tikejaus
manau cia puiki proga
bet kur tau
QUOTE(Lucero @ 2012 10 16, 09:22)
Nusiminei?
Mes vykom į kelionę, mano draugės įsivaizdavo, kad jau jau, rašė man sms, ar dar ne sužadėtinė Per jas ir man minčių kilo, bet nepasipiršo ir aš numojau ranka, kad išvis geriau nesitikėt nieko. Tai net ir negalvoju apie tai. Kai bus tinkamas laikas ir noras,tada.
QUOTE(mocha @ 2012 10 20, 11:02)
Nusiminei?
Mes vykom į kelionę, mano draugės įsivaizdavo, kad jau jau, rašė man sms, ar dar ne sužadėtinė Per jas ir man minčių kilo, bet nepasipiršo ir aš numojau ranka, kad išvis geriau nesitikėt nieko. Tai net ir negalvoju apie tai. Kai bus tinkamas laikas ir noras,tada.
nu jo
panasiai buvo
ejom pasivaiksciot i miesta, i kavine
jis issipuste
tipo negi eisiu i kavine su sortais
nu o as jau pagalvojau
pati issipusciau
ir kai ejom link kavines ejom pro juvelyrine, tai vos neiskritau
zinau kad nezino mano dydzio zieduko, tai nesitikiu kad nupirks pats, manau kad nusives i juvelyrine ir ten ir sakys issirink
Pasipirso pries savaite Jam beveik 19, man 19
Sveikos man pasipirso po 4,5 metu draugystes tada man buvo 21 metai
24
Kai pasipirso, buvo 24 man ir 27 jam susituokem jau
20
QUOTE(Eivada @ 2011 09 26, 23:22)
Sveikos, perskaičiau forumą apie sužadėtuves, vienom pasipiršo po metų draugysrės, kitom po trijų.... Kiek jums buvo metų tada, būtų įdomu sužinoti, nes man 22 ir dar nesulaukiau, nors draugaujame ilgai, ir jam ne 18...Gal čia viskas priklauso nuo charakterio, spontaniški vyrai gali rimtai į viską žiūrėti, kai jiems 21 ar 23
Man pirma karta pasipirso vyrukas, kai man buvo vos 16 metu Bet tuo metu jauciausi dar per jauna rimtiems santykiams, nors minciu buvo...
man 25 (arteja 26) o maniskiui 30 (arteja 31)