I tema:
Pirsosi (beveik) kai buvau dvyliktoke, o jis tik istojes i universiteta, po keliu menesiu draugystes. Gyvenome skirtinguose miestuose, tai pries gimtadieni atvaziavo, pradejo kalbet apie tai, kad kai susituoskim, tai busiu kaip karaliene, nieko man nereikes daryti, jis dirbs ir aprupins viskuo, o as galesiu namuose tvarkytis, su draugem i grozio salonus vaikscioti (kad vyrui ir sau grazi buciau), o jam tik valgyt padaryt, pabut su juo, vaikus augint... Nu tokia pasaka, bet ja jis nuosirdziausiai tikejo ir to norejo. Zodziu supratau kur link kalba eina (ir pauksciukas paciulbejo apie zieda), tai nusukau kalba, o kai issitrauke zieda, kol nespejo nieko pasakyt aiktelejau kokia grazi gimtadienio dovana

Zodziu issisukau nuo pirslybu ir nemalonios situacijos, kai reikia pasakyti NE. Niekada nenorejau to, ka jis siule ir jei net per kelis menesius to nesuprato (o gan daznai kalbejau apie stojima i universiteta, karjera ir t.t.), reiskias zmogus ne man. Neuzilgo keliai issiskyre. Teko girdet, kad dabar laimingai vedes
Dabartinis MB gan tradicisku paziuru ir vestuviu tema aptarta. Kai susitvarkys finansai, apsigyvensim kartu ir jei viskas gerai pradesim taupyt vestuvem
QUOTE(Becel @ 2012 10 04, 21:12)
santuokoj labiau stengsies prisitaikyti, aišku jei rimtai ir atsakingai į ją žiūri, o susimetus - aj, kam čia taikytis, pagyvenom, nepatiko, nereikia, sakau KITAS.
Raskit, kam santuoka yra rožinė, be sunkumų, krizių, pykčių, barnių , tai yra darbas, labai sunkus kartais ir nemanau, kad pora, gyvenanti susimetus kelis metus, nebus patyrusi to, nežinau kaip čia norėt vestuvių dar, kai pamatai tą tikrąjį šeimyninį buitinį gyvenimą. `Nesakau,kad taip yra visiems, bet manau daugumai....
Kaip tik nekarta teko girdeti, kad kaip tik po vestuviu maziau stengiasi, nes jau viskas - suvystytas, niekur napabegsi. Vat ir vyras gali but nesiskutes, moterys nesisukavusi, zodziu rutina ir kasdienybe

O siaip jei zmones tikrai netinka vienas kitam geriau tai suzinot tik pagyvenus kartu, nes susituokti ir iskart skirtis tai daug nervu kainuoja

Deja ne visos problemos issprendziamos vien del to, kad santykiai iforminti.