Nu bet kas per nesąmonės šitam forume prasidėjo? Kokios dar gali būti taisyklės? Kur parašyta, kad būtinai reikia pagyventi kartu prieš vedybas? Tie, kas susituokė nepagyvenę, pažeidė kažkokį įstatymą ar kažkokią taisyklę? O kad griežtai negalima kartu gyventi iki vestuvių?... Kas čia per įsakymas? Bullshit. Nepykit, bet tikrai pikta man skaityt Jūsų kliedesius. Mano asmeninė nuomonė? Aš nebūsiu sugyventine. Bet nesakau, kad būtinai reikia, ar kad griežtai negalima gyvent kartu, nes vieno teisingo sprendimo visiems Pasaulio žmonėms nėra. Atsibuskit po velniu. Kiekviena pora priima savo sprendimą ir yra beprasmiška ir apgailėtina chaotiškai įrodinėti tik savo tiesą.
Anyway, Jūs visos prirašėt mažiausiai 2 puslapius visiškai ne į tą temą. Dabar jau ir aš prisidėjau prie Jūsų.
QUOTE(imeldutia @ 2012 10 01, 23:40)
Kiekviena pora priima savo sprendimą ir yra beprasmiška ir apgailėtina chaotiškai įrodinėti tik savo tiesą
Čia ir slypi visa esmė - ar tikrai tą sprendimą priėmė pora? Kažkaip panašiau, kad konkrečiais čia minėtais atvejais priėmė tik moteris.
Gyvenkit jūs kaip norit, man negaila tik darykite tai abipusiu sutarimu
o kas jum sako kad čia taisyklės, forumas tam ir skirtas kad diskutuoti ir išsakyti savo nuomonę, kad mano ar kažkieno nuomonė tokia ar kitokia, tai nereiškia kad čia jau visuotinė taisyklė
QUOTE(Little feet @ 2012 10 01, 17:57)
Kažkaip iškreiptai jūs suvokiate šį santykių etapą (sugyventinių, tebūnie šis pavadinimas) Tai yra sekantis žingsnis po draugystės, pasimatymų, kad abu partneriai dar geriau pažintų vienas kitą, pamatytų antrasias puses kasdienėje buitinėje aplinkoje, suprastų, kaip jiedviem sekasi gyventi kartu, kartu spręsti problemas, kartu tvarkyti finansinius ir kitus klausimus. Aš apie tai kalbėjau minėdama naivumą. Na tikrai, kiek rasite žmonių, kurie tuoksis net nepagyvenę kartu? Na tikiuosi, kad nedaug, nes graudu paskui skaityti, kaip santuokoje vos metus ištempę bėga skirtis.
Daug kas bėga skirtis, nepriklausomai nuo to, ar gyveno kartu, ar ne. Šiaip realiai mažai porų apsigyvena kartu po vestuvių, o porų išsiskiria daug ir daugiau būtent tų, kurios gyveno, pažindinosi, tsakant.
Labai gerai prisimenu, kad buvo prieš kelis metus tokia pikta narė adaptacijaa. Skalandavo ji čia ilgai, koks puikus yr pagyvenimas prieš vestuves. Po to, kai atsigyveno netrumpą laiką ir reikalas "noriu būti žmona" visiškai nejudėjo, ji grįžo į forumą su nauju amplua . Sakė, kad šūds toks gyvenimas ir antrą kartą to nekartotų. Linkiu, kad visoms čia, skelbiančioms apie pagyvenimo kartu gerumą toks gyvenimas laikui bėgant nepradėtų atsirūgti
QUOTE(Liebchen @ 2012 10 02, 10:53)
Daug kas bėga skirtis, nepriklausomai nuo to, ar gyveno kartu, ar ne. Šiaip realiai mažai porų apsigyvena kartu po vestuvių, o porų išsiskiria daug ir daugiau būtent tų, kurios gyveno, pažindinosi, tsakant.
Labai gerai prisimenu, kad buvo prieš kelis metus tokia pikta narė adaptacijaa. Skalandavo ji čia ilgai, koks puikus yr pagyvenimas prieš vestuves. Po to, kai atsigyveno netrumpą laiką ir reikalas "noriu būti žmona" visiškai nejudėjo, ji grįžo į forumą su nauju amplua . Sakė, kad šūds toks gyvenimas ir antrą kartą to nekartotų. Linkiu, kad visoms čia, skelbiančioms apie pagyvenimo kartu gerumą toks gyvenimas laikui bėgant nepradėtų atsirūgti
Kiekvienas turim pavyzdžių,pagrindžiančių teiginius;)
aš iš sugyventinių tarpo.. Kartu esam 8 metus Apsigyvenim kartu, nes išvykom į užsienį, gyvenom pas jo sesę, taigi taip natūraliai gavosi, kad apsigyvenom kartu. Pasipiršo, kai pastojau. Sakė va būsi su vaiku namie, galėsi planuotis ir kai gims vaikas, dar kitą vasarą tuoksimės. Iki šiol nesusituokėm, vaikui beveik 2.5 m. Žiedą jam atvidaviau atgal, nes juokavo pastoviai vedybų tema, išgirsta kokią repliką per TV, ale kam čia tuoktis, tai nieko nekeičia, tai jis iš paskos, jo jo matai net per TV sako, kam čia reik (juokų forma jis čia... ). Bet man juokinga nebuvo, vieną dieną po tokios replikos atidaviau jam žiedą, sakau jei taip galvoji, nereikėjo iš viso pirštis. Situaciją apsunkina ir tai, kad mes gyvename ne LT.
Gimus vaikui abiems buvo labai labai labai sunku, pykomės, todėl aišku, jokių kalbų apie vestuves sekančią vasarą nebuvo...
O dabar jau ir pati nenoriu, taip įsisukus buitis yra, taip viskas erzina, taip esu pavargusi nuo visko, kad neturiu absoliučiai jokio noro dar kamuotis dėl organizavimų Aišku jis irgi per daug nesiveržia. Kažkada pasakiau net, sakau neduok Die, jei turėsim antrą vaiką nesantuokoj ir bus mergaitė bus taip - Jis X, sunūs X, dukra X ir mama Y
Aš esu prieš gyvenimą nesusituokus, su išimtim, kad pareiškimai nunešti, data paskirta, valio - galim eit kartu gyvent. Nes manau reta pora susituokia pradėjus kartu gyventi
Gimus vaikui abiems buvo labai labai labai sunku, pykomės, todėl aišku, jokių kalbų apie vestuves sekančią vasarą nebuvo...
O dabar jau ir pati nenoriu, taip įsisukus buitis yra, taip viskas erzina, taip esu pavargusi nuo visko, kad neturiu absoliučiai jokio noro dar kamuotis dėl organizavimų Aišku jis irgi per daug nesiveržia. Kažkada pasakiau net, sakau neduok Die, jei turėsim antrą vaiką nesantuokoj ir bus mergaitė bus taip - Jis X, sunūs X, dukra X ir mama Y
Aš esu prieš gyvenimą nesusituokus, su išimtim, kad pareiškimai nunešti, data paskirta, valio - galim eit kartu gyvent. Nes manau reta pora susituokia pradėjus kartu gyventi
QUOTE(Becel @ 2012 10 04, 16:11)
Nes manau reta pora susituokia pradėjus kartu gyventi
Ką tai rašydama jūs turite omeny? Kad dažniau žmonės tuokiasi nepagyvenę kartu? Visiška nesąmonė
QUOTE(agnite @ 2012 10 04, 15:59)
Ką tai rašydama jūs turite omeny? Kad dažniau žmonės tuokiasi nepagyvenę kartu? Visiška nesąmonė
manau kad minimum ką reikia daryti iki pradedant kartu gyventi, tai kalbėti apie vedybas, ir ne šiaip nu jo, kada nors, o konkrečiai, kaip ir rašiau - paskiri datą ir eik gyvenk
QUOTE(Becel @ 2012 10 04, 18:57)
manau kad minimum ką reikia daryti iki pradedant kartu gyventi, tai kalbėti apie vedybas, ir ne šiaip nu jo, kada nors, o konkrečiai, kaip ir rašiau - paskiri datą ir eik gyvenk
Kaip tu gali su zmogum dar nepagyvenes jau datas skelbt? nesamones. Pagyvenus kartu dar labai daug kas pasikeicia, ir nevisi gali prie to prisitaikyti.
QUOTE(shyvana @ 2012 10 04, 18:04)
Kaip tu gali su zmogum dar nepagyvenes jau datas skelbt? nesamones. Pagyvenus kartu dar labai daug kas pasikeicia, ir nevisi gali prie to prisitaikyti.
santuokoj labiau stengsies prisitaikyti, aišku jei rimtai ir atsakingai į ją žiūri, o susimetus - aj, kam čia taikytis, pagyvenom, nepatiko, nereikia, sakau KITAS.
Raskit, kam santuoka yra rožinė, be sunkumų, krizių, pykčių, barnių , tai yra darbas, labai sunkus kartais ir nemanau, kad pora, gyvenanti susimetus kelis metus, nebus patyrusi to, nežinau kaip čia norėt vestuvių dar, kai pamatai tą tikrąjį šeimyninį buitinį gyvenimą. `Nesakau,kad taip yra visiems, bet manau daugumai....
QUOTE(Becel @ 2012 10 04, 23:12)
Raskit, kam santuoka yra rožinė, be sunkumų, krizių, pykčių, barnių , tai yra darbas, labai sunkus kartais ir nemanau, kad pora, gyvenanti susimetus kelis metus, nebus patyrusi to, nežinau kaip čia norėt vestuvių dar, kai pamatai tą tikrąjį šeimyninį buitinį gyvenimą. `Nesakau,kad taip yra visiems, bet manau daugumai....
Išvertus: nuneškit pareiškimus, kol dar nepamatėt vienas kito tikrojo veido ir nepakeitėt nuomonės apie tolesnį gyvenimą drauge? Gražu
QUOTE(Little feet @ 2012 10 05, 08:07)
Išvertus: nuneškit pareiškimus, kol dar nepamatėt vienas kito tikrojo veido ir nepakeitėt nuomonės apie tolesnį gyvenimą drauge? Gražu
O tai reiškia kazino ir loterijos tavęs nežavi. Gal čia azartiškos moterys tokios, gal joms rusiška ruletė prie širdies. Gyveni taip kad adrenalinas per kraštus varva.