QUOTE(GCT @ 2012 09 26, 22:12)
Nesuvokiu, na kaip gi taip glai nutikti?
Na negi per tiek metų nė karto nebūna kalbama apie tai, apie ateitį, apie santuoką, apie vaikus ir t.t.?
Matot, būna taip. Po 10 metų draugystės (iš jų ~3 metus gyvena kartu) išaiškėjo, kad jis nenori eiti į bažnyčią, nes netikintis. Nežinau ar dėl zagso tokia pat reakcija.
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2012 09 26, 23:08)
Pasiguosiu ir as.. mes jau draugaujam ne vienerius metus
oi, ilgai jau.... ir jaunikliai nesam. ...
O kaip dėl vaikų? Jūsų požiūris sutampa?
Gal jis nenori vesti, bet pvz. turėti vaikų, šeimyninių reikalų, rūpinatis namais nieko prieš.
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 26, 23:27)
Aciu jums labai uz jusu patirties pasidalinima
Giliai sirdy zinau, kad turiu galvoti apie save daugiau, apie tai ko noriuas pati, bet myliu ta zmogu, noreciau, kad musu norai ir lukesciai sutaptu, juolab kad jis yra geros sirdies...Turi jis minusu, kaip ir as, telieka paciai apsispresti, kokie jie svarbus man ir musu ateiciai.
Juolab kad santuoka nezada laimingo auksinio gyvenimo taip pat, kartais cia kaip loterijoj - niekada negali zinot, koky bilieta gavai
Egliukasz, o tu irgi išsiaišink iki galo kokie jo ateities planai. Ir tuomet spręsk ką daryti toliau.
Beje, kodėl dar neištekėjus taip tvirtai teigi apie santuoką? Turi omenyje santuoką su šiuo žmogumi?
QUOTE(Vitulka @ 2012 09 27, 13:26)
tos pasakos, kad prisivyliotų kartu gyvent
draugas irgi labai nori kartu gyvent, bet aš prieš. Pažint jį užtenka tiek, kiek pas jį pabūnu. Nesuprantu, vardan ko gyvent kartu, tvarkyt jo namus. Kas iš tų kalbų apie vestuves, vaikus, reik veiksmų
o tada ir apie gyvenimą kartu galima pagalvot. Iš pradžių sakiau, kad gyvensiu, kai pasipirš, dabar sakau, kad po vestuvių
Vitulka, labai jauna esi.
Aš visad buvau už tai, kad iki vedybų pagyventi kartu. Tai ne tas pats, kas pabūti pas jį kelias dienas ar savaitgalį. Buitis ir kasdienybė atskleidžia kai kurias žmogaus savybes, kurių kitomis aplinkybėmis gali ir nepastebėti.
Dar būdama 19 metų, kai išsiskyriau su savo pirma rimta draugyste (nors ir negyvenom kart), supratau, kad tik pagyvenus suprasiu koks tai žmogus.
Kad ir ką nuspręsi, tavo reikalas.
Merginos, iš patirties galiu pateikti vieną atvejį iš gyvenimo. Viena mergina susipažino su vyru, labai greit jie apsivedė, mat ji taip pat jam davė suprasti, kad nenori ilgai būti tik sugyventine. O jis norėjo ją vesti, tai kam čia ilgai laukti - ir jie apsiženijo. Nepraėjo nei porą metų, jis pradėjo nakvoti ne namuose, atsirado kita moteris. Pradėjo atskirai gyventi, vaikų neturėjo. Ji susipažino su kitu vyru. Išsiskyrė oficialiai su pirmu... Su antru tik apsigyveno kartu. Ir išvažiavo kartu į užsienį. Kiek žinau jie nesiženijo, nors pragyveno žymiai ilgiau nei truko pirma santuoka. Jis norėjo, bet ji antrų vedybų jau nenorėjo. Gimė vaikas. Praėjo keli metai. Ji sužinojo, kad jis jai meluoja, gyvena tik iš jos pinigų ir niekur nedirba ir išspyrė jį lauk. Lengviau kai nesi susaistytas vedybomis.
Spęskit pačios.
Kurkite savo laimę pačios.