Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

QUOTE(agnite @ 2012 04 18, 19:20)
Ką tokiu atveju daryti moteriai, kuri nori tekėti, o jos nenori vesti? Negi imt ir palikt tą žmogų  doh.gif  Nenorėčiau tokios situacijos, nes nežinočiau kaip elgtis.  verysad.gif

Super sprendimas, nesigailėsit to tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 04 18, 20:20)

Ką tokiu atveju daryti moteriai, kuri nori tekėti, o jos nenori vesti? Negi imt ir palikt tą žmogų  doh.gif  Nenorėčiau tokios situacijos, nes nežinočiau kaip elgtis.  verysad.gif

Yra du keliai. Išsisikirti arba susitakyti. Tačiau net ir susitaikiuus jeigu noras būti žmona niekur nedingsta, galima preiti akligatvį, nes vyras neišpildo realių moters lūkesčių.

Aš tai mąstau šitaip: jeigu vyras myli moterį ir žino, kad ji nori būti jo žmona, kodėl negali jos vesti? Nenorėčiau būti su vyru, kuris mane laiko neverta būti jo žmona, arba pragyvenus kelis metus kartu, nežino, ar aš esu TA.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 04 18, 20:20)

Ką tokiu atveju daryti moteriai, kuri nori tekėti, o jos nenori vesti? Negi imt ir palikt tą žmogų  doh.gif

jei ne jūs jį, tai jis jus paliks dėl kitos
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2012 04 20, 12:27)
Super sprendimas, nesigailėsit to tikrai  schmoll.gif

Ne ne, aš čia šiaip samprotauju biggrin.gif man dar kol kas to nereikia biggrin.gif

QUOTE(Samira @ 2012 04 20, 12:39)
Aš tai mąstau šitaip: jeigu vyras myli moterį ir žino, kad ji nori būti jo žmona, kodėl negali jos vesti? Nenorėčiau būti su vyru, kuris mane laiko neverta būti jo žmona, arba pragyvenus kelis metus kartu, nežino, ar aš esu TA.

Nu va...aš irgi nenorėčiau schmoll.gif

Atsakyti
Aš su savo brangiuoju susipažinau kai man buvo beveik 12 metų, jam 10 (skirtumas tarp mūsų 1m 9mėn). Bet tuomet tik smagiai sau turkšdavomės upėje ir lošdavome kortomis. Sulaukėme paauglystės, pradėjome kitaip vienas į kitą žiūrėti blush2.gif Tai taip tysum patasum, tai draugaujam, tai kariaujam doh.gif Sulaukus 18 vėl pasikeitė protelis, pradėjome draugauti jau rimtai. Rimtai tai reiškia pristatymą visai giminei biggrin.gif Praėjo 11 mėnesių - pasipiršo lotuliukas.gif Tuomet jis dar buvo tik dvyliktokas, aš jau pirmakursė. Buvau išsikrausčiusi gyvent į kitą miestą, sutikau, nes nenorėjau įžeisti blush2.gif Bet santykiai ir per atstumą buvo geri, visi savaitgaliai kartu (jis pas mane, arba aš pas jį). Baigė mokyklą, atsikraustė pas mane gyventi, va tuomet pasipiršo dar kartą biggrin.gif A va jau sutikau, nes norėjau mirksiukas.gif Bet vestuvių taip ir nesame iškėlę lotuliukas.gif Nors kartu jau esame beveik pusšeštų metų, iš jų apie 4 gyvename kartu, ir turime jau dukrytę thumbup.gif Bet planuojame 2014 jau "imt šliūbą" ax.gif Ir tegul geriau nebando jis pabėgti ar kokia šliurę susirasti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 04 20, 21:58)
Aš su savo brangiuoju susipažinau kai man buvo beveik 12 metų, jam 10 (skirtumas tarp mūsų 1m 9mėn). Bet tuomet tik smagiai sau turkšdavomės upėje ir lošdavome kortomis. Sulaukėme paauglystės, pradėjome kitaip vienas į kitą žiūrėti blush2.gif Tai taip tysum patasum, tai draugaujam, tai kariaujam doh.gif  Sulaukus 18 vėl pasikeitė protelis, pradėjome draugauti jau rimtai. Rimtai tai reiškia pristatymą visai giminei biggrin.gif Praėjo 11 mėnesių - pasipiršo lotuliukas.gif Tuomet jis dar buvo tik dvyliktokas, aš jau pirmakursė. Buvau išsikrausčiusi gyvent į kitą miestą, sutikau, nes nenorėjau įžeisti blush2.gif Bet santykiai ir per atstumą buvo geri, visi savaitgaliai kartu (jis pas mane, arba aš pas jį). Baigė mokyklą, atsikraustė pas mane gyventi, va tuomet pasipiršo dar kartą biggrin.gif A va jau sutikau, nes norėjau mirksiukas.gif Bet vestuvių taip ir nesame iškėlę lotuliukas.gif Nors kartu jau esame beveik pusšeštų metų, iš jų apie 4 gyvename kartu, ir turime jau dukrytę thumbup.gif Bet planuojame 2014 jau "imt šliūbą" ax.gif Ir tegul geriau nebando jis pabėgti ar kokia šliurę susirasti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip pas jus čia įdomiai thumbup.gif O aš kažkaip visada galvojau, kad vaikystės meilės ilgai neišsilaiko blush2.gif Man tai čia taip romantiškai viskas atrodo wub.gif Sėkmės jums didžiausios drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasipirso man buvo 23, laukiau 6 metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 04 20, 21:58)

Na, man tai vaikiskas toks pirsimasis po 5kartus, arba vis nauja drauge ir vis suzadetine,o vestuviu vis nera.. kazkaip kai jau norisi teketi/vesti ir galimybes leidzia persiesi ir metu begyje planuoji. Kazkaip eiline suzadetine buti nesinori biggrin.gif
Papildyta:
Kad butu i tema, po 1metu. Pragyvenom santuokoj 5m.
Dabar i tai ziuriu skeptiskiau, su MB 1,5metu kartu, bet nemanau,kad atrimiausiu metu jis pirsis man smile.gif Nes reikia pagrindo stabilesnio,o ir suzadetine 3metus buti nenoriu smile.gif
Cia man atrodo pasipersa,kad merginai ramiau butu, arba jau galva izzyzia buna ir vel ramu kokius 3 metus iki vestuviu.
Kai vyras yrat ikras savo jausmais ir apsisprendes,tada ir persasi. Vieni anksciau,kiti veliau.

QUOTE(Daivisima @ 2012 04 16, 19:33)
o va aš irgi susiduriau su dilema, niekaip nerandame kompromiso su MB. Jo nuomone ženytis reikia kai turi pagrindą po kojomis, turi gerą darbą ir t.t., o aš galvoju, kad susituokus ir reikia kurti, gausinti materialines gėrybes, užgyventi bendrą turtą kaip sakant g.gif  žinoma apie vaikus dar nekalbam, tačiau vestuvių galima ir 20 metų nesulaukti, kol pasak jo neturėsim pagrindo po kojom - nuosavo būsto ir kt.  doh.gif

Labai protingas vaikinas, na ka jus darysit 18m susituoke? Uz ka vestuves kelti? Tevu pinigus?Stai ir tas pagrindas po kojom, geri darbai,gal masina, speje pakeliauti truputi..na bustas tai mistika, man kaip tik atrodo logiskiau imti paskola kartu jam isigyti.
Atsakyti
kažkaip man irgi noris pirma pagrindo po kojom. negi susituoksi dabar ir eisi pas tėvus gyvent... čia bent jau mano nuomonė, nes aš manau, kad norėsiu gražių vestuvių, kainuos jos ir tiesiog gaila būtų leist pinigus vestuvėms, kai nieko dar neturi... kas kita, jei nori tik susirašyt...

mes jau šešti metai draugaujam... kažkaip savaime viskas klostosi. iš pradžių vienas vienam mieste, kitas kitam (nu nesiženysi gi smile.gif ), paskui kartu nuomuotis pradėjom, o db jau įsigijom savo būstą, tai jau ir pašnekam, kad reikia pradėt apie vestuves galvot... ir mb vis užklausia "netyčia" kaip čia tos piršlybos turėtų atrodyt blush2.gif todėl jei vyras sako, kad nori pirma pagrindo po kojom, nebūtinai reiškia, kad išsisukinėja. gal tiesiog jūsų požiūriai šiek tiek skiriasi. va kas kita jei visai nekalba apie jokius planus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 04 25, 13:22)

Labai protingas vaikinas, na ka jus darysit 18m susituoke? Uz ka vestuves kelti? Tevu pinigus?Stai ir tas pagrindas po kojom, geri darbai,gal masina, speje pakeliauti truputi..na bustas tai mistika, man kaip tik atrodo logiskiau imti paskola kartu jam isigyti.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 04 25, 22:52)
va kas kita jei visai nekalba apie jokius planus  doh.gif

drinks_cheers.gif Teisingas pastebėjimas
Atsakyti
Su MB jau 7.5 metų kartų ir dar nepasipiršo, nors kalbam apie šeimą ir pan. O ir žiedą nupirko, bet va užsispyrė, kad aš turiu irgi pirštis, ale jei jau lygybė tai lygybė blush2.gif
Atsakyti
pasipirso po 3,7metu buvimo kartu..man 22, jam 25:))
ir dziaugiuos, kad pagaliau pasipirso, nes jau laukiau ax.gif visgi nemazai kartu, apie seima kalbet pradejom po pusmecio nuo draugystes pradzios..o dabar dar ir nama perkam, tai manau jau laikas buvo:))
Atsakyti