QUOTE(dzoita @ 2012 04 20, 21:58)
Na, man tai vaikiskas toks pirsimasis po 5kartus, arba vis nauja drauge ir vis suzadetine,o vestuviu vis nera.. kazkaip kai jau norisi teketi/vesti ir galimybes leidzia persiesi ir metu begyje planuoji. Kazkaip eiline suzadetine buti nesinori
Papildyta:
Kad butu i tema, po 1metu. Pragyvenom santuokoj 5m.
Dabar i tai ziuriu skeptiskiau, su MB 1,5metu kartu, bet nemanau,kad atrimiausiu metu jis pirsis man
Nes reikia pagrindo stabilesnio,o ir suzadetine 3metus buti nenoriu
Cia man atrodo pasipersa,kad merginai ramiau butu, arba jau galva izzyzia buna ir vel ramu kokius 3 metus iki vestuviu.
Kai vyras yrat ikras savo jausmais ir apsisprendes,tada ir persasi. Vieni anksciau,kiti veliau.
QUOTE(Daivisima @ 2012 04 16, 19:33)
o va aš irgi susiduriau su dilema, niekaip nerandame kompromiso su MB. Jo nuomone ženytis reikia kai turi pagrindą po kojomis, turi gerą darbą ir t.t., o aš galvoju, kad susituokus ir reikia kurti, gausinti materialines gėrybes, užgyventi bendrą turtą kaip sakant
žinoma apie vaikus dar nekalbam, tačiau vestuvių galima ir 20 metų nesulaukti, kol pasak jo neturėsim pagrindo po kojom - nuosavo būsto ir kt.
Labai protingas vaikinas, na ka jus darysit 18m susituoke? Uz ka vestuves kelti? Tevu pinigus?Stai ir tas pagrindas po kojom, geri darbai,gal masina, speje pakeliauti truputi..na bustas tai mistika, man kaip tik atrodo logiskiau imti paskola kartu jam isigyti.