Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek Jums buvo metų, kai pasipiršo vaikinas?

Man buvo 27, o jam 23. Buvome pradraugavę apie metus. Nuo pat mūsų draugystės pradžios buvau jam pasakiusi, kad ieškau vyro ir noriu šeimos. Galvojau, kad jaunas ir išsigąs. Bet neišsigando. Jeigu dar po pusmečio nebūtų pasipiršęs, būčiau klaususi pati. Tikrai nebūčiau norėjusi laukti bele kiek. Ir ne todėl, kad tiesiog norėjau ištekėti, o todėl, kad galėjau jį įsivaizduoti kaip savo vyrą ir vaikų tėvą.
Papildyta:
QUOTE(Soterra @ 2012 03 27, 18:25)
Sveikos merginos 4u.gif
o man atrodo, nereikia skubinti tu ivykiu, aisku, nebent jau 10m kartu, tada vel kitaip biggrin.gif  bet man tik keista,kai padraugauja metus ir jau nori, kad pirstusi g.gif  as berno vietoj irgi nesipirsciau biggrin.gif  kai maziausiai lauksit ir tikesites, pasipirs,buten tas, kuriam jus busite TA VIENINTELE 4u.gif  man 25m., pasipirso pernai vasara, po beveik 5m. draugystes, nors visiskai nesitikejau, tikrai nenorejau dar teketi smile.gif bet visalaik zinojau, kad MB- mano zmogus, su kuriuo noriu buti visa likusi gyvenima, tik man kazkaip to poreikio santuokai nebuvo, o MB ji pasidare svarbi, jam tapo svarbui, kad buciau jo zmona, jo seima, tad zinoma, sutikau biggrin.gif  tik sakau, kad visiskai nesitikejua ziedelio, visai net negalvojau apie ji 4u.gif  taip kad ir jus visos tikrai jo sulauksite 4u.gif neskubinkite ivykiu ir dziaukites siandiena 4u.gif

Žinok, netikiu, kad niekad apie žiedelį nepagalvodavai. Žiedelis, mano atveju, grynai simbolika. Manau, kad dar po metų ar kitų ir pačiai būtų pasidarę neramu. Aš būdama 22-23 metų taip pat mąsčiau, kad dar per anksti tekėti. Nuo 26 m. palaipsniui atėjo suvokimas, kad moters laikrodis pamažėle tiksi ir tiksi ne mano naudai. Kitą kartą gali galvoti, kad jis tavo žmogus, o jis negalvoja, kad tu TA. Tuomet tikrai manau laikas gaištamas perniek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 10 balandžio 2012 - 12:40
QUOTE(Samira @ 2012 04 10, 13:27)
Man buvo 27, o jam 23. Buvome pradraugavę apie metus. Nuo pat mūsų draugystės pradžios buvau jam pasakiusi, kad ieškau vyro ir noriu šeimos. Galvojau, kad jaunas ir išsigąs. Bet neišsigando. Jeigu dar po pusmečio nebūtų pasipiršęs, būčiau klaususi pati. Tikrai nebūčiau norėjusi laukti bele kiek. Ir ne todėl, kad tiesiog norėjau ištekėti, o todėl, kad galėjau jį įsivaizduoti kaip savo vyrą ir vaikų tėvą.
Papildyta:
Žinok, netikiu, kad niekad apie žiedelį nepagalvodavai. Žiedelis, mano atveju, grynai simbolika. Manau, kad dar po metų ar kitų ir pačiai būtų pasidarę neramu. Aš būdama 22-23 metų taip pat mąsčiau, kad dar per anksti tekėti. Nuo 26 m. palaipsniui atėjo suvokimas, kad moters laikrodis pamažėle tiksi ir tiksi ne mano naudai. Kitą kartą gali galvoti, kad jis tavo žmogus, o jis negalvoja, kad tu TA. Tuomet tikrai manau laikas gaištamas perniek.

Nuosirdziai sakau - negalvojau apie ziedeli, tikrai biggrin.gif ta ateitis kartu kazkaip abiem atrode savaime suprantamas dalykas, juk jau jei esi su zmogumi kelis metus, tikriausiai, kad pagalvoji apie bendra ateiti kartu ir tam man ziedelis nebuvo butinas 4u.gif grazus simbolis, kaip ir vestuves. ir pilnai sutinku, kad po metu ar kitu jau buciau pradejus galvot, bet matyt laiku pasipriso, man galvot ir nerimaut neteks biggrin.gif Kaip ir pati sakote, tas suvokimas jums atejo nuo 26m., gal man irgi butu buve panasiai g.gif
Atsakyti
o va aš irgi susiduriau su dilema, niekaip nerandame kompromiso su MB. Jo nuomone ženytis reikia kai turi pagrindą po kojomis, turi gerą darbą ir t.t., o aš galvoju, kad susituokus ir reikia kurti, gausinti materialines gėrybes, užgyventi bendrą turtą kaip sakant g.gif žinoma apie vaikus dar nekalbam, tačiau vestuvių galima ir 20 metų nesulaukti, kol pasak jo neturėsim pagrindo po kojom - nuosavo būsto ir kt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2012 04 16, 18:33)
o va aš irgi susiduriau su dilema, niekaip nerandame kompromiso su MB. Jo nuomone ženytis reikia kai turi pagrindą po kojomis, turi gerą darbą ir t.t., o aš galvoju, kad susituokus ir reikia kurti, gausinti materialines gėrybes, užgyventi bendrą turtą kaip sakant g.gif  žinoma apie vaikus dar nekalbam, tačiau vestuvių galima ir 20 metų nesulaukti, kol pasak jo neturėsim pagrindo po kojom - nuosavo būsto ir kt.  doh.gif

Aš irgi galvoju, kad jeigu tikrai nori būti su žmogum, tai galima tą pagrinda kartu kurti po vestuviu. Man atrodo to pagrindo labiau vaikam reikia, kai jau planuoji jos turėti smile.gif ax.gif
O šiaip man pasipiršo, kai man buvo 25, vyrui tiek pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2012 04 16, 19:33)
o va aš irgi susiduriau su dilema, niekaip nerandame kompromiso su MB. Jo nuomone ženytis reikia kai turi pagrindą po kojomis, turi gerą darbą ir t.t., o aš galvoju, kad susituokus ir reikia kurti, gausinti materialines gėrybes, užgyventi bendrą turtą kaip sakant g.gif  žinoma apie vaikus dar nekalbam, tačiau vestuvių galima ir 20 metų nesulaukti, kol pasak jo neturėsim pagrindo po kojom - nuosavo būsto ir kt.  doh.gif

Tas pagrindas yra išsisukinėjimas. Juk kartu kurti tą pagrindą daug smagiau ir lengviau nei po vieną. Mano galva, tai dalykai, kurie viens kitam nemaišo. Vyrams kažkodėl atrodo, kad po vedybų iš kart automatiškai pabirs vaikai. Be net jei ir taip. Jei tokia logika vadovautis, tai Lietuvoje mažai kam beverta ženytis ir vaikų turėt.

Pamenu mano gydytoja pasakojo, kad su savo vyru susituokė dar studentai būdami ir nieko neturėdami ir iš karto vaikų susilaukė. O susilaukus vaikų ir finansinė sekmė atėjo ir pagrindą po kojomis neblogą susikūrė.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2012 04 17, 15:54)
Tas pagrindas yra išsisukinėjimas. Juk kartu kurti tą pagrindą daug smagiau ir lengviau nei po vieną. Mano galva, tai dalykai, kurie viens kitam nemaišo. Vyrams kažkodėl atrodo, kad po vedybų iš kart automatiškai pabirs vaikai. Be net jei ir taip. Jei tokia logika vadovautis, tai Lietuvoje mažai kam beverta ženytis ir vaikų turėt. 

Pamenu mano gydytoja pasakojo, kad su savo vyru susituokė dar studentai būdami ir nieko neturėdami ir iš karto vaikų susilaukė. O susilaukus vaikų ir finansinė sekmė atėjo ir pagrindą po kojomis neblogą susikūrė.

pritariu kad tai yra standartine vyru atmaske nuo vestuviu, atseit vestuves tik tada kai tures nama, kelias masinas, na kitaip tariant bus pilnai materialiai aprupintas
bukim biedni bet teisingi, retas kuris paprastas zmogelis iki gyvenimo galo nama pasistato, apie daugiau net nesneku, o dauguma net ir to neisgali , tad to ,,geresnio gyvenimo,, laukimas yra visiska nesamone, juk iki pat gyvenimo galo galima to niekad ir nesulaukti, taipogi ir vestuviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 17 balandžio 2012 - 15:49
mes kartu jau 5 metai pasipirso pries 2 metus ,uz 2,5men vestuves.. man 22 jam 26.. Maniskis siuo klausimu lb rimta poziuri turi seima jam yra sventa, uzauges pats padorioj seimoj kur tevai vis dar kartu tai gera pavyzdi turi.. dar kaip tik vakar snekejom ir pasizadejom sau jog ir po 10 , 20 ,30 metu stengsimes mylet vienas kita o ne gyvent del vaiku, kad yra seima ir pan , nevadint vienas kito sena tarka ar kokiu diedu.. stengsimes daug laiko praleist dviese net td kai turesim vaiku , pabegt dviese atostogu ,paisdykaut ir pagyvint meile.. man taip grazu kai matai vyresnio amziaus zmones isimylejusius o ne besibarancius .. santuoka ir meile yra didziulis darbas , jai nepakybinsi vienas kito tai staigiai ta meile nuses toli toli.. cia mano nuomone.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2012 04 17, 15:54)

aš taip pat taip manau, bet šiuo metu jo neperkalbėsiu, o ir spaust nenoriu, kada pats jaus kad nori tikros šeimos, o ne gyvent susimetus skudurus, tada ir pasipirš, aš irgi kolkas dar neskubu, bet vis pasvarstau paslapčiom, kad jau norėčiau ženytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2012 04 17, 21:18)
aš taip pat taip manau, bet šiuo metu jo neperkalbėsiu, o ir spaust nenoriu, kada pats jaus kad nori tikros šeimos, o ne gyvent susimetus skudurus, tada ir pasipirš, aš irgi kolkas dar neskubu, bet vis pasvarstau paslapčiom, kad jau norėčiau ženytis rolleyes.gif

Nesuprasi, ko tie vyrai nori. Mano pažįstama su savo antra puse rodos ketverius metus susimetus gyveno, ir jis niekaip prisiruošt vestuvėms negalėjo, o gal nenorėjo. Paskui jie išsiskyrė ir po metų draugystės jis vedė kitą. Vat taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2012 04 16, 19:33)

Man irgi atrodo, kad tai išsisukinėjimas. smile.gif bet šiaip ne iš vieno pažįstamo vyriškio esu tai girdėjusi... gal iš tiesų vyrai taip mąsto? g.gif

QUOTE(Sirenaa @ 2012 04 17, 19:36)
cia mano nuomone.. blush2.gif

Gražus post'as. smile.gif 4u.gif

Mes su saviškiu tai dėl žiedo nesutariam, jis manęs su užuominom paklausia...aš jam su užuomina parodau, ir skoniai skiriasi visiškai biggrin.gif
Ir šiaip jis ką užsimena piršlybų tema, aš vepteliu bet ką, po to tik pati susimąstau, kad ūpą jam numušu. Dabar sėdžiu tyliai ramiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 17 balandžio 2012 - 20:54
QUOTE(Samira @ 2012 04 17, 21:30)
Nesuprasi, ko tie vyrai nori. Mano pažįstama su savo antra puse rodos ketverius metus susimetus gyveno, ir jis niekaip prisiruošt vestuvėms negalėjo, o gal nenorėjo. Paskui jie išsiskyrė ir po metų draugystės jis vedė kitą. Vat taip būna.

mes irgi jau 6 metus kartu, tai sakyčiau jau reikėtų mąstyt po truputį ar apskritai mes norim ženytis, bet tik kalba pakrypsta ta linkme, jis sako kad dar apie tai negalvoja, o mano spaudimas jam tikrai nepadės greičiau apsispręst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2012 04 18, 17:32)
mes irgi jau 6 metus kartu, tai sakyčiau jau reikėtų mąstyt po truputį ar apskritai mes norim ženytis, bet tik kalba pakrypsta ta linkme, jis sako kad dar apie tai negalvoja, o mano spaudimas jam tikrai nepadės greičiau apsispręst doh.gif

Bet tai ką čia dar spręsti reikia, kai tiek metų kartu..? Juk jau ir taip greičiausiai šeima galima vadintis, kai bendra buitis, tie patys rūpesčiai, norai, siekiai ir t.t. g.gif

Ką tokiu atveju daryti moteriai, kuri nori tekėti, o jos nenori vesti? Negi imt ir palikt tą žmogų doh.gif Nenorėčiau tokios situacijos, nes nežinočiau kaip elgtis. verysad.gif
Atsakyti