Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 09 30, 10:12)
Oooo...čia jau įdomu:) jei ir nepatiks, vis tiek lauksiu komentarųsmile.gif
nes aš paskutiniu metu naudoju Beyu pudrą..man ji žiauriai gera, bet kai perskaičiau sudėtį, tai vos nenualpau sad.gif  o man su pudrom tragedija - beveik nieks netinka sad.gif

jeigu kam įdomu, tai apie mineralinę pudrą ir saugias jos dalis
http://megstamiausia...forum/40-2757-1
http://www.barexminerals.lt/apie.php nemokamas siuntimas šiuo metu, mėginukai nemokamai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2011 09 30, 17:03)
Sveikos, merginos 4u.gif
turiu jums klausima...ar galiu fitokeatinus, pantenoli B5 ir panasius dalykus sulasint i sampuna ir balzama? blush2.gif
aciu uz atsakymus 4u.gif

Žinoma, kad galite smile.gif Tik pasirinkite tinkamas jų normas (rekomenduoja gamintojas), kad nepadaugintumėte. Tiek fitokeratinus, tiek B5 galit naudoti ne tik plaukų priežiūroje, bet ir odos.
Papildyta:
QUOTE(andrearoma @ 2011 09 30, 21:59)
http://www.barexminerals.lt/apie.php  nemokamas siuntimas šiuo metu, mėginukai nemokamai cool.gif

Nuėjau į mėginukų skiltį
meginukai
Rašo kaina 8.50, gal tik nemokamas siuntimas?
Atsakyti
biggrin.gif Galiu prisiduoti su "krempudra". Gavosi visai neblogai, normaliai laikosi, dengiasi, nepertiršta, spalva irgi patenkinta, atitinka mano odos toną. Žiemai bus galima daryt šviesiau, dabar būtų toks šaltas ne pats šviesiausias atspalvis. Ramiai galėsiu tokio produkto nebepirkti, nes pirktiniams niekuo nenusileidžia. Įdėjau į blogą (baisus vargas man tuo įkėlimu, pagamint lengviau doh.gif ), čia tik sudėtį pakartosiu:
Apie 15 g :
Ksantanas 0,09g,
skystas emulsiklis Gelisoucre 0,5g,
caprylis 2g,
medvilnės aliejus 0,6g,
augalinis silikonas 0,45g,
nerolio hidrolatas 10g.
Cinko oksidas 0,45g,
mineralinių oksidų mišinys "Caramel" (Makingcosmetics) 0,16g,
oksidų mišinys "Beige" (MC) 0,375g
mica "Bronze"(MC) 0,04g,
dumbliai litotamnai 0,375g.
EA: santalo 1 lašas, rožių otas 1 lašas
Bandykit, kam patiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 10 01, 15:43)
Žinoma, kad galite smile.gif Tik pasirinkite tinkamas jų normas (rekomenduoja gamintojas), kad nepadaugintumėte. Tiek fitokeratinus, tiek B5 galit naudoti ne tik plaukų priežiūroje, bet ir odos.
Papildyta:

Nuėjau į mėginukų skiltį
meginukai
Rašo kaina 8.50, gal tik nemokamas siuntimas?

praėjusiais metais man su siuntimu mėginukai tiek kainavo...
gavau šiandien šėšėlius, tai nustebino kiekio didumas. doh.gif jeigu būtų reali nuotrauka , tai turbūt niekas nepirktų. rolleyes.gif atėjo labai greitai siuntinukas, tik užvakar užsakiau.
Atsakyti
Gal galit "mestelt" koki makiazo valiklio receptuka. Buciau dekinga 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 10 01, 19:47)

Kaip tik dabar esu didelėse paieškose krempudros smile.gif Gal dėl to ir nerandu,kad pačiai reikia pačiai ją meistrautis biggrin.gif Ačiū už receptuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2011 10 01, 20:03)
Gal galit "mestelt" koki makiazo valiklio receptuka. Buciau dekinga  4u.gif  blush2.gif

5 ml. norimo aliejaus
60 ml hidrolato
0,4gr. ksantano
0,5 gr. glicerino
Ir kitų norimų priedų.
Atsakyti
biggrin.gif Konservantą pamiršau įrašyt... ax.gif Naudojau Cosgard 2 lašus. biggrin.gif
Užraugiau kvepalams natas brandintis, man jau dabar kvepia kaip kelių mėgstamų kvepalų mišinys. Nežinau kas gausis, prikroviau be saiko visko kas patinka... Neperkandu šito meno. g.gif Bet vistiek kvepia ir patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 02 spalio 2011 - 00:06
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 10 02, 01:02)
Užraugiau kvepalams natas brandintis, man jau dabar kvepia kaip kelių mėgstamų kvepalų mišinys. Nežinau kas gausis, prikroviau be saiko visko kas patinka... Neperkandu šito meno. g.gif Bet vistiek kvepia ir patinka ax.gif

o saiko tai reiketu laikytis biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip anksciau nesikisau i diskusija del benzoino, bet dabar vistiek sugalvojau pasisakyti..
Manau, kad per stipriai issigandot benzoino, bet zinoma, atsarga gedos nedaro smile.gif
Perskaiciau as Agnes/Ramutes imesta nuoroda su straipsniu apie benzoina, bet manes, tiesa pasakius, tas straipsnis visai neitikino, kodel tureciau vengti benzoino. Labai skystas ir nemoksliskas straipsniukas. Tai tik perspejamojo pobudzio medziaga, bet ne rimtas mokslinis straipsnis. (jeigu ka, tai as susijusi su mokslu)
Sutinku, kad benzoinas gali dirginti oda, kad gali buti tirpinamas ivairiuose tirpikliuose ir t.t. Bet sakyti, kad benzoinas yra blogis, tai cia jau sakyciau per daug.. As tada lygiai ta pati galeciau teigti kad visi eteriniai aliejai blogis, nes gali dirginti ar dirgina oda ir t.t. doh.gif
Svarbiausia yra pasirinkti tinkamus eteriniu alieju, taip pat ir benzoino gamintojus/tiekejus, kurie reikalui esant gali pateikti visa norima informacija, taip pat reikia laikytis saugumo reikalavimu (saugiu doziu ir pan.) naudojant..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 spalio 2011 - 09:04
Tai kad labai sunku, kai daug ką norisi pabandyt ir viskas kveeepia narkotizuojančiai. Ir vėl pirma padariau, paskui paskaičiau kad daugiausia reikia viršutinės, mažiausia bazinės natos, o man gavosi atvirkščiai... Bet nebūtina bus supilt viską paskui, arba galėsiu padaryt kelis skirtingus variantus, o tą perteklių bazinės panaudosiu kremukams kvėpinti, bus liuks, o gal kietiems kvepalams... Tikrai žiauriai įdomus užsiėmimas. 4u.gif Vakar pakvėpinau riešą, tai dar šiandien kvepia, o ant stalo kur maišiau dvelkia jazminais... wub.gif Tušiukas, kuriuo užsirašinėjau, ir tas kvepia biggrin.gif Saiko tikiuos išmoksiu palaipsniui, pirmam kartui norisi pačiupinėt, pauostyt, patikrint, smalsumas neduoda sustot... Ir žinių trūkumas, vadovavausi nosim ir nuojauta, ko dėt-ko nedėt, klydau su kiekiais, bet pradžia, atleistina. doh.gif
Tiesa, Palomina, ne mirtinas tas benzoinas, bet ten įspėjimas apie saugumą, kurį verta žinoti ir atkreipti dėmesį, tik tiek, dėjau į kvepalus benzoino, o vis dėlto kaip gydomosios priemonės odos problemoms - tokiu tikslu nebenaudosiu. Kiekvienas renkasi pats, ką daryti. Tik visada maniau ir manysiu, kad geriau žinot daugiau negu mažiau, ir apie viską galima rasti viena kitai prieštaraujančių nuomonių, moksliškų ir nemoksliškų. Man jo kvapas patinka tai atsisakyti sunku, todėl randu sau pateisinimą, kad maži kiekiai nekenkia biggrin.gif Ir su eteriniais, kaip sakei, saikas - turbūt ir yra pats svarbiausias saugumo garantas, taip pat patikimas tiekėjas. 4u.gif Nė minties nėra pilti bet ką net į muilą, nors ten reikia daug ir didelė dalis išlekia į orą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 02 spalio 2011 - 09:17
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 10 02, 10:05)
Tai kad labai sunku, kai daug ką norisi pabandyt ir viskas kveeepia narkotizuojančiai. Ir vėl pirma padariau, paskui paskaičiau kad daugiausia reikia viršutinės, mažiausia bazinės natos, o man gavosi atvirkščiai...

Aha suprantu, kad viskas patinka ir norisi panaudoti biggrin.gif bet geriau is pradziu susigalvoti konkretesne ideja ir prie jos derinti kvapus..
Nebutinai reikia daugiausiai virsutines natos.. Galima visas natas ir po lygiai imti proporciju atzvilgiu.. taip pat galima isryskinti vidurine nata (tada atitinkamai bus maziau virsutines ir bazines natu (ziurint pagal proporcijas)).

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 10 02, 10:05)
  Tiesa, Palomina, ne mirtinas tas benzoinas, bet ten įspėjimas apie saugumą, kurį verta žinoti ir atkreipti dėmesį, tik tiek, dėjau į kvepalus benzoino, o vis dėlto kaip gydomosios priemonės odos problemoms - tokiu tikslu nebenaudosiu. Kiekvienas renkasi pats, ką daryti. Tik visada maniau ir manysiu, kad geriau žinot daugiau negu mažiau, ir apie viską galima rasti viena kitai prieštaraujančių nuomonių, moksliškų ir nemoksliškų. Man jo kvapas patinka tai atsisakyti sunku, todėl randu sau pateisinimą, kad maži kiekiai nekenkia biggrin.gif Ir su eteriniais, kaip sakei, saikas - turbūt ir yra pats svarbiausias saugumo garantas, taip pat patikimas tiekėjas. 4u.gif Nė minties nėra pilti bet ką net į muilą, nors ten reikia daug ir didelė dalis išlekia į orą...

drinks_cheers.gif
Atsakyti