Atleiskit kad amžinai prieštarauju, tiesiog kiekviena turime savo nuomonę, kurią formuoja skirtingos turimos žinios. Myliu jus visas
Ssaule, o tu skaitei tą straipsniuką apie kurį kalba eina? Neabejoju kad KN tau sakė taip kaip parašei, labai gerbiu ten dirbančius žmones, labai gailiuos kad pražiopsojau įvadinį kvapų seminarą. Tikiu kad levandų EA bėgant laikui gerėja, kvapo prasme, kaip daugelis kvepalų ar EA kompozicijų, kurias kuo ilgiau palaikai, tuo geriau, nes vyksta cheminiai procesai kurių mes nematom, ir tai nebūtinai "apsireiškia" kaip gedimas. Ten nerašo kad levandos pasmirsta, sugenda, o kad tai kas vyksta EA viduje virsta į žalingus junginius odai. Gerai kad levandos nėra mano mėgstamiausios, tai nelabai suku galvą, jei ir pastovėjusių įlašinsiu į kvepalus, nieko baisaus...
Užtat vakar pasidariau kažką panašaus į krempudrą. Šiandien "panešiosiu", įvertinsiu kas gavosi, jei patiks, parašysiu receptuką
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 30, 08:37)
Užtat vakar pasidariau kažką panašaus į krempudrą. Šiandien "panešiosiu", įvertinsiu kas gavosi, jei patiks, parašysiu receptuką
Oooo...čia jau įdomu:) jei ir nepatiks, vis tiek lauksiu komentarų
nes aš paskutiniu metu naudoju Beyu pudrą..man ji žiauriai gera, bet kai perskaičiau sudėtį, tai vos nenualpau o man su pudrom tragedija - beveik nieks netinka
Mergaitės turiu dar tokį klausimuką : ar kremas su pelargonijų ea tinka vyrui? Nes kaip supratau pelargonijų ir ylangų ea daugiau moteriški , o kaip vyrams, gal visai negalima? Man labai pelargonijų kvapas patinka, o dar jis gerai veikia hormoninę sistemą ir mms reguliuoja, man iš vis pasaka Bet tais pačiais kremais tepasi ir vyras, jam irgi jie tinka, tai vat ir iškilo klausimas ar gerai taip , gal jam atskirai gamint reikia be pelargonijų
QUOTE(bonda @ 2011 09 29, 15:41)
O kodėl pažastis reikia tepti ? Ir ciklui pareguliuoti rožės turėtų tikti, ar niekas nebandėte?
labas mergaites
gal kuri greitai gali parasyti kiek kaitinti min, darant aliejine propolio istrauka aciu
gal kuri greitai gali parasyti kiek kaitinti min, darant aliejine propolio istrauka aciu
Tiek atkapstėte apie benzoiną negerų dalykų, o aš absoliuto esu į lūpų balzamą dėjusi. Tai jau ko gero reikia nebenaudoti, vakar pasigaminau naują, į kurį nedėjau jokių eterinių. Balzamas ( kaip aš sakau) tinka valgymui.
Aš pasigerinus buvau benzoinu beveik viską, dėjau į kūno kremą, dezodorantą, ir į veido... Gerai tik kad pagal savo teorijas, jo visur mažai, tai sunaudosiu, o ateity būsiu atsargesnė ir tiek. Nereikia turbūt labai gąsdintis, bet nežinojimas neatleidžia nuo skaudžių pasekmių, ir nei viena nenorėtumėm būti kad ir ta vienintelė iš tūkstančio, kuriai sugadins veido odą. Ir dar gali būti, kad ne visas benzoinas blogas, kurį turim, jei jis be benzoino rūgšties, tada saugus. KN puslapyje radau, kad turi benzoino CO2 "atrankinį", reikėtų pasiklaust, ką tai reiškia, gali būti kad tą galima drąsiai naudot. Internete nepaaiškinta kas atrinkta... Mergaitės, jei kuri būsit toje parduotuvėje, gal galit pasiteirauti? Na ir derva dar ne tokia baisi(saugos lapo informacija remiantis), o benzoino pasižiūrėjus tai noras naudot odos būklei gerinti užsimuša...
QUOTE(nikofija @ 2011 09 30, 10:43)
O kodėl pažastis reikia tepti ? Ir ciklui pareguliuoti rožės turėtų tikti, ar niekas nebandėte?
del pazastu, tai taip radau parasyta, taip ir darem. Gal pazastyse salyginai aukstesne temperatura nei seip odos pavirsiuje, oda plonesne todel geresne rezorbcija. Gal kas nors su meridijanais susije
Roziu nebandem, padejo pelargonijos + ylang
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 30, 08:37)
Atleiskit kad amžinai prieštarauju, tiesiog kiekviena turime savo nuomonę, kurią formuoja skirtingos turimos žinios. Myliu jus visas
Ssaule, o tu skaitei tą straipsniuką apie kurį kalba eina? Neabejoju kad KN tau sakė taip kaip parašei, labai gerbiu ten dirbančius žmones, labai gailiuos kad pražiopsojau įvadinį kvapų seminarą. Tikiu kad levandų EA bėgant laikui gerėja, kvapo prasme, kaip daugelis kvepalų ar EA kompozicijų, kurias kuo ilgiau palaikai, tuo geriau, nes vyksta cheminiai procesai kurių mes nematom, ir tai nebūtinai "apsireiškia" kaip gedimas. Ten nerašo kad levandos pasmirsta, sugenda, o kad tai kas vyksta EA viduje virsta į žalingus junginius odai. Gerai kad levandos nėra mano mėgstamiausios, tai nelabai suku galvą, jei ir pastovėjusių įlašinsiu į kvepalus, nieko baisaus...
Man priestaravimai patinka-jie vercia daug apmastyti...
Nespejau paskaityti dar to straipsnelio-laukia eileje.
Na, jei levandu EA kaupia kazkokius pavojingus junginius laikui begant, tai as ju ir i kvepalus nedeciau, nes kai kuriu EA poveikis per uosle laabai stiprus. Todel ir EA kuriuos naudoju gausiai perku tik is KN, man ju aliejai kokybes etalonas (cia atleiskit ne reklama, tik mano asmenine patirtis).
Dabar populiarejant aromaterapijai labai daug visokiu klastociu ir EA neaiskiu yra, o kazkokios organizacijos, kuri kontroliuotu kokybe, darytu tyrimus nera...
Cia dar tokia info KN bendradarbes pasidalino-siemet Australijoje eukaliptus labai puole kazkokie kenkejai ir augintojai juos labai purske heksanu, tai liepe saugotis ir nepirkt is neiskiu tiekeju, nes EA labai daug bus to heksano. Nelabai pasigilinau, kas jis toks, bet manau man jo nereik.
QUOTE(ssaule @ 2011 09 30, 15:27)
Todel ir EA kuriuos naudoju gausiai perku tik is KN, man ju aliejai kokybes etalonas (cia atleiskit ne reklama, tik mano asmenine patirtis).
man irgi KN yra kokybes etalonas
dar turiu toki klausimeli-persipyliau inulino miltelius is originalios pakuotes (maiselio) i stiklainiuka ir milteliai sukietejo...turbut is kazkur dregmes gavo...ar as galiu juos sutrinti ir naudoti kosmetikos reikmemes ar jau inulinas nebegeras pasidare?
Sveikos, merginos
turiu jums klausima...ar galiu fitokeatinus, pantenoli B5 ir panasius dalykus sulasint i sampuna ir balzama?
aciu uz atsakymus
turiu jums klausima...ar galiu fitokeatinus, pantenoli B5 ir panasius dalykus sulasint i sampuna ir balzama?
aciu uz atsakymus