Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

QUOTE(Shiwa @ 2011 11 23, 09:58)
"Naminiai" - jūs turite galvoje pačios pasidarytus žolelių nuovirus?

Ne nuovirai, hidrolatai, temose gamyba aprašyta.

Gal galima ir su nuovirais bandyti, bet veiks kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 23 lapkričio 2011 - 09:02
Na va vakar pasidariau kremuką, paskaitinėjau Alionuko blogą, receptukus, ir susikūriau savajį (nes ne vsiką turėjau, ka Alionukas surašė receptuose) - gavosi skaisčiai geltonas nuo šaltalankių aliejaus, tirštokas, bet drėkina labai gerai - nedėjau EA tai neerzina odos, žodžiu viskas labai neblgoai pavyko man ax.gif
Atsakyti
As tai vakar pasidariau dieviska juros dumbliu kauke rolleyes.gif nu kaaifas biggrin.gif ir dantu pasta, tik saldumo mazoka, teks saldymedzio milteliu pasiieskot ir glicerino kieki padidint, bet siaip jega, net to putojimo netruksta thumbup.gif
Atsakyti
Saunu kaip
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 11 23, 12:55)
As tai vakar pasidariau dieviska juros dumbliu kauke  rolleyes.gif  nu kaaifas biggrin.gif ir dantu pasta, tik saldumo mazoka, teks saldymedzio milteliu pasiieskot ir glicerino kieki padidint, bet siaip jega, net to putojimo netruksta  thumbup.gif

o receptukai kaip?smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš su keliais klausimais.

Kuo realiai skiriasi makiažo valiklis nuo kremo? Šiandien dariau valikli veidui iš abrikosų k. al, vandens, emulsiklio Nr3 (norėjau išbandyt), įdėjau hialurono šiek tiek g.gif tai juk tas pats kaip kremas g.gif

kitas klausimas. Noriu žiemą vaikščiot įrudus rolleyes.gif ir galvoju ką čia pasirinkus: ar savaiminio įdegio kremą su DHA, ar tonuojantį aliejų (šaltalankių ir pan) ar dažančius miltelius (tokius ir tokius). Miltelius jau turiu, bet nesuprantu ar nuo jų lieka spalva... unsure.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 23 lapkričio 2011 - 16:12
QUOTE(Cosette @ 2011 11 23, 17:11)
Sveikos,

Kuo realiai skiriasi makiažo valiklis nuo kremo? Šiandien dariau valikli veidui iš abrikosų k. al, vandens, emulsiklio Nr3 (norėjau išbandyt), įdėjau hialurono šiek tiek  g.gif  tai juk tas pats kaip kremas  g.gif

kitas klausimas. Noriu žiemą vaikščiot įrudus  rolleyes.gif  ir galvoju ką čia pasirinkus: ar savaiminio įdegio kremą su DHA, ar tonuojantį aliejų (šaltalankių ir pan) ar dažančius miltelius (tokius ir tokius). Miltelius jau turiu, bet nesuprantu ar nuo jų lieka spalva...  unsure.gif

dėkui  4u.gif

Pradžioj nepavykusius kremus, arba tokius, kurie man nelabai patikdavo - visada sunaudodavau makiažui valyti. Realiai, tai ir veido bei kūno kremas nelabai kuo skiriasi, tik šiek tiek sudėtimi. Na o principas tas pats juk lieka.

Dėl rudumo. aš naudoju dha. Man labai patinka, nes pasirenku koncentraciją mažesnę, kad tik nežymiai rudumas su laiku išlystų.smile.gif kaip ir neturiu jokių priekaištų jam.
o miltelių nesu bandžiusi, tad nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 11 23, 17:11)
Sveikos,

Kuo realiai skiriasi makiažo valiklis nuo kremo? Šiandien dariau valikli veidui iš abrikosų k. al, vandens, emulsiklio Nr3 (norėjau išbandyt), įdėjau hialurono šiek tiek  g.gif  tai juk tas pats kaip kremas  g.gif

kitas klausimas. Noriu žiemą vaikščiot įrudus  rolleyes.gif  ir galvoju ką čia pasirinkus: ar savaiminio įdegio kremą su DHA, ar tonuojantį aliejų (šaltalankių ir pan) ar dažančius miltelius (tokius ir tokius). Miltelius jau turiu, bet nesuprantu ar nuo jų lieka spalva...  unsure.gif

dėkui  4u.gif

Iš esmės turbūt abu galima naudoti pagal tą pačią paskirtį, tik man makiažo valiklis atrodo turi būti skystesnis nei kremas, ir skurdesnės sudėties. Pvz dedu nedidelę dalį hidrolato, arba visai be jo, tik distiliuotas vanduo, nededu ea, kad akių nesudirgintų, kokį vieną paprasčiausią aliejų..
Na ir vėl iš asmeninės varpinės - kremas su DHA turi privalumą, kad didesnė bus tikimybė spalvą nutaikyti (darant nestiprų, palengva įrusi), o su dažančiais aliejais ir miltukais nebus labai lengva atrasti tinkamą spalvą, na ir tai, kad kremas su DHA nenusiplauna iš kart - o tai prisitepsi tonuojančiu kremu, užsnigs, aplis, ir veidas nueis dryžiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 11 23, 16:26)
Dėl rudumo. aš naudoju dha. Man labai patinka, nes pasirenku koncentraciją mažesnę, kad tik nežymiai rudumas su laiku išlystų.smile.gif kaip ir neturiu jokių priekaištų jam.

Aš irgi tik už DHA smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti