Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

QUOTE(Majaj @ 2011 11 22, 17:07)
Ačiū, paieškosiu, o dėl permaitinimio tiesa, man taip būna kai aš bandau palepinti veidą aliejine kauke, tai nelygumai pasidaro, lyg dar labiau pabertų, ne viskas tinka žodžiu  doh.gif

Alionuko blogo nerandu  blush2.gif
Pas mane tokiu adresu atsidaro: http://naturaltouch.ucoz.net/
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2011 11 22, 15:42)
aciu, kazkaip "patingejau"/uzmirsau uzeit ten ir paziuret blush2.gif

Norėjau paklausti, ar nilini sviestmedzio sviesta galima naudoti kremu, lupu balzamu gamyboje taip pat kaip ir paprasta sviestmedziu sviesta?
Siandien nusipirkau, nes pamaciau akcija, bet jis daug minkstesnis nei paprastas, todel bijau kad lupu balzamas nesukietės iki patogaus kietumo. Ruosiuosi daryti vaikams dovanas su biciu vasku, ankščiau dėjau paprastą sviestmedžio sviestą tai gavosi kieta konsistencija ir man labai patiko. Darysiu 10ml, bičių vaško 4 g., visa kita aliejai. Gal daugiau bičių vaško dėti?
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2011 11 22, 22:19)
Norėjau paklausti, ar nilini sviestmedzio sviesta galima naudoti kremu, lupu balzamu gamyboje taip pat kaip ir paprasta sviestmedziu sviesta?
Siandien nusipirkau, nes pamaciau akcija, bet jis daug minkstesnis nei paprastas, todel bijau kad lupu balzamas nesukietės iki patogaus kietumo. Ruosiuosi daryti vaikams dovanas su biciu vasku, ankščiau dėjau paprastą sviestmedžio sviestą tai gavosi kieta konsistencija ir man labai patiko. Darysiu 10ml, bičių vaško 4 g., visa kita aliejai. Gal daugiau bičių vaško dėti?

viskas ok, galima naudoti taip pat kaip ir paprasta.. lupu balzamo kietumas ne nuo sviestu priklauso, o nuo vasko.. lupu balzama galima padaryti ir vien tik is skystu alieju + biciu vaskas..
Atsakyti
[quote=Majaj,2011 11 22, 17:07]
Ačiū, paieškosiu, o dėl permaitinimio tiesa, man taip būna kai aš bandau palepinti veidą aliejine kauke, tai nelygumai pasidaro, lyg dar labiau pabertų, ne viskas tinka žodžiu doh.gif

Alionuko blogo nerandu blush2.gif
O bandei valomąją kaukę su ricinos aliejumi? Kažkur internete buvau radusi veido valymą aliejumi, bet ten daugiau ne kaip valymas, o kaip kaukė gaunasi, bet oda paskaistėja tikrai. Berods maišosi ricinos aliejus su kitu bet kokiu patinkančiu tam tikromis dalimis, dabar nebeprisimenu, pagal veido odos tipą. Asmeniškai man šis mišinys neerzino odos, nors irgi turiu tam jautrumą.
Atsakyti
Shiwa dviems zinutems auksciau biggrin.gif alioniuko blokas mergaite viena parode 4u.gif
tikriausiai nelabai atidžiai skaitot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 22 lapkričio 2011 - 21:53
QUOTE(zydrem @ 2011 11 22, 22:52)
Shiwa dviems zinutems auksciau  biggrin.gif alioniuko blokas mergaite viena parode  4u.gif
tikriausiai nelabai atidžiai  skaitot  g.gif

suradau rolleyes.gif apie ką rašiau:
http://love-eco.lt/blogas/?p=69
Pas alioniuką truputį kitokia aliejų kaukė, tai ir norėjau pastebėti.
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2011 11 22, 23:02)
suradau  rolleyes.gif  apie ką rašiau:
http://love-eco.lt/blogas/?p=69
Pas alioniuką truputį kitokia aliejų kaukė, tai ir norėjau pastebėti.

o man kazkaip nelabai sitas odos valymas g.gif gal per greitai norejau pereiti prie naturaliu produktu g.gif dariausi kokia savaite, bet paskuj kaip pradejo spuogai lysti doh.gif paaglystei tokiu neturejau doh.gif
mečiau sita reikala doh.gif
dabar vis kazka naujo pasidarau veiduj valyti ,pabaigiu viena priemone darausi kitokia ax.gif

jau atrodo kad tie spuogai mazeja/grazeja, bet po kokiu 2menesiu vel isoka keli baisuokliai doh.gif ir daryk ka nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 11 22, 23:19)
o man kazkaip nelabai sitas odos valymas g.gif gal per greitai norejau pereiti prie naturaliu produktu g.gif dariausi kokia savaite, bet paskuj kaip pradejo spuogai lysti  doh.gif paaglystei tokiu neturejau doh.gif
mečiau sita reikala  doh.gif
dabar vis kazka naujo pasidarau veiduj valyti ,pabaigiu viena priemone darausi kitokia ax.gif

jau atrodo kad tie spuogai mazeja/grazeja, bet po kokiu 2menesiu vel isoka keli baisuokliai  doh.gif ir  daryk ka nori doh.gif

ne visiem tinka matyt. kaip prausikliu gamintoja smile.gif gal gali patarti kaip pasidaryti veido prasikli be prausiklio bazes? Bandžiau su gasulio moliu praustis, bet man jis sausina odą, o negalima kaip nors pasidaryti prausiklio iš aliejų ir kokių kitų ingredientų? mano oda sausa.
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2011 11 22, 23:39)
ne visiem tinka matyt. kaip prausikliu gamintoja smile.gif gal gali patarti kaip pasidaryti veido prasikli be prausiklio bazes? Bandžiau su gasulio moliu praustis, bet man jis sausina odą, o negalima kaip nors pasidaryti prausiklio iš aliejų ir kokių kitų ingredientų? mano oda sausa.

na blush2.gif prisipazint bet neturiu laiko nei galvoti nei isradineti receptu blush2.gif laukiu laisvesniu dienu doh.gif alioniuko receptu daug nusiziurejus 4u.gif tik reikaliuj esant kazka is sudedamuju daliu pakeiciu blush2.gif
Papildyta:
http://naturaltouch....vanduo/1-1-0-76 sitas dabar "ant bangos" biggrin.gif
Papildyta:
http://naturaltouch....siklis/1-1-0-42 o sitas man gerai nuvalo tusa ax.gif na bet labai jau retai tenka pasigrazinti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2011 11 22, 22:39)

o nebandet gasulo su aliejum sumaistyt, pamasazuot veida ir nuplaut?
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2011 11 22, 23:39)

Ar nebandėt valyti veidą vien hidrolatais be jokių priedų? Mano šeimos merginoms ir moterims tinka visoms, dar sumaišyti prašo, tik reikia skirtingus daryti mišinukus.
Jaučiasi, kad oda atsigauna,aišku, spuogeliai ir uždegiminiai židiniai išnyksta, kam pleiskanoja - irgi apsiramina.

Su mišria ir šiek tiek paberta oda l. tiko mėtos, vingiorykštė, rugiagėlės;
brandžiai odai - rasakila, levandos;
sausesniai - ramunėlės, melisos

Visi hidrolatai naminiai, tai galima daryti įvairiausius variantus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 22 lapkričio 2011 - 23:49
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2011 11 23, 00:47)
Ar nebandėt valyti veidą vien hidrolatais be jokių priedų? Mano šeimos merginoms ir moterims tinka visoms, dar sumaišyti prašo, tik reikia skirtingus daryti mišinukus.
Jaučiasi, kad oda atsigauna,aišku, spuogeliai ir uždegiminiai židiniai išnyksta, kam pleiskanoja - irgi apsiramina.

Su mišria ir šiek tiek paberta oda l. tiko  mėtos,  vingiorykštė, rugiagėlės;
brandžiai odai - rasakila, levandos;
sausesniai - ramunėlės, melisos

Visi hidrolatai naminiai, tai galima daryti įvairiausius variantus

"Naminiai" - jūs turite galvoje pačios pasidarytus žolelių nuovirus?
Atsakyti