Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

susimaišiau jojobos ir salierų ea. Ir po kelių dienų mišinys pasidarė drumstas. Kas tą galėjo įtakot?
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 11 21, 20:29)
visu pirma kiek girdejau labai priklauso nuo odos, yra kas tepas ir atsiranda strijos, o yra kas nesitepa ir striju neturi. Pas mane abu nestumus pilvas kaip su dvyniais, siaubingai didelis, pirma nestuma tepiau TBS kremu, antraji - kokosu aliejum - abiem atvejais striju isvengiau, sisyk tepu kuom papuola. Esme - kiek imanoma drekinkit oda, kad ji butu kuo elsatingesne. Kadangi stijos - giliuju odos luoksniu trukimas, tai nelabai kas pades, jei jau lemta trukti... Tepliojimas bus naudingas kai po gimdymo  oda trauksis, kad ji nebutu supliurusi, o islaikiusi kuo daugiau elastingumo  4u.gif  siuo metu tepu kakavos, sviestmedzio, migdolu, kokosu sviestu, padarytu is siu alieju sumaisius lygiom dalim (KN receptas parasytas), kartais kokosu aliejumi, kartais veido kremu su saltalankiais ir kolagenu (cia kai uzeina upas gamintis kremuka, bet negaliu, nes senojo nesunaudojau), paskui ismeginsiu dar kazka, gal su mangu sviestu- svarbu, kad oda butu ne sausa ir isitempus  4u.gif

drinks_cheers.gif
labai gailiusi verysad.gif kad dar kol buvau nestuke.gif nebuvau atradus SM ir sitos temos verysad.gif

Ievulyte as buvau su dvynukais nestuke.gif tai atrodziau tikriausiai kaip su 3 lotuliukas.gif sunkiausia paskutinias 2sav
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 11 21, 17:56)
Sakykit prasom, o koks aliejus ar ju misinys geriausiai tiktu nestumo metu masazuoti pilva,krutis, kad kuo maziau atsirastu striju? 4u.gif

Kiek skaičiau, domėjausi, tai visur vienareikšmiškai argano aliejus strijų prevencijai išgirtas, iš kitos pusės, strijoms įtaką turi ir paveldimumas, tuomet tepk netepęs, nuo jų nepabėgsi... 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu labai pamėgau paprastą kūno šveitiklį su kavos tirščiaias, bet man būtent šitas ,,saldaininis" receptas žiemą atrodo labai tinkamas: kavos tirščiai sumaišomi su puse šaukštelio grietinėlės ar grietinės, kokosų aliejumi ir kakavos sviestu, dar reikia kelių lašų cinamono eterinio aliejaus (Kvapų namuose cinamono eterinių aliejų yra bent kelios rūšys, aš pati turiu berods kininių cinamonų, kai pirkau, man pasirodė saldžiausias) ir apelsinų ar kokių mandarinų eterinio aliejaus. Beje, aš geriu kavą su ruduoju cukrumi, tai sudėtyje dar yra cukraus biggrin.gif Viskas atrodo labai paprasta, bet man ir poveikis, ir to šveitiklio kvapas, ypač dabartiniu oru, nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 22 lapkričio 2011 - 10:28
labas mergytes 4u.gif
kaip manot, ar verta sita imti?

https://beta.lt/visa...ile.v@gmail.com

ir dar turiu klausima...kada A-Z pasikeicia akcijos?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2011 11 22, 15:12)
labas mergytes 4u.gif
kaip manot, ar verta sita imti?

https://beta.lt/visa...ile.v@gmail.com

Aciu 4u.gif

Nelabai, man pikta nes pastebėjau, kad šitose akcijose visi užkelia tą pirminę kainą iš lempos vos ne, ir Jus apgauna, kad tai akcija. PVZ toks pat aukštos kokybės taukmedis čia kainuoja tiek pat (125ml atitinka 100g plius minus), aišku sutaupote kelis litus ant siuntimo, bet toli gražu ne 40% ar daugiau..

http://www.aromanatu...u-sviestas.html
http://www.ekolinija...hea-butter.html

Beje bandau skaityti Jūsų receptukus, patiko čia kavos šveitiklio, reiks būtinai pabandyt, bet aš turiu veido odą baisiai kankinamą dermatito, gal yra kas gaminęs kremuką tokiai odai? nes as pastebiu EA nelabai lyg tinka, iš šeip sunku susigaudyti, kas tuos bėrimus man sukelia, kai iš esmės aš niekam nealergiška. doh.gif Kelis kartus pasidariau kremuką, tai lyg ir nieko buvo, riebaliukas drėkina, bet norisi kažko labiau efektyvaus.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 22 lapkričio 2011 - 14:30
QUOTE(Majaj @ 2011 11 22, 15:28)
Nelabai, man pikta nes pastebėjau, kad šitose akcijose visi užkelia tą pirminę kainą iš lempos vos ne, ir Jus apgauna, kad tai akcija. PVZ toks pat aukštos kokybės taukmedis čia kainuoja tiek pat (125ml atitinka 100g plius minus), aišku sutaupote kelis litus ant siuntimo, bet toli gražu ne 40% ar daugiau..

http://www.aromanatu...u-sviestas.html
http://www.ekolinija...hea-butter.html

Beje bandau skaityti Jūsų receptukus, patiko čia kavos šveitiklio, reiks būtinai pabandyt, bet aš turiu veido odą baisiai kankinamą dermatito, gal yra kas gaminęs kremuką tokiai odai? nes as pastebiu EA nelabai lyg tinka, iš šeip sunku susigaudyti, kas tuos bėrimus man sukelia, kai iš esmės aš niekam nealergiška.  doh.gif Kelis kartus pasidariau kremuką, tai lyg ir nieko buvo, riebaliukas drėkina, bet norisi kažko labiau efektyvaus.. unsure.gif

aciu, kazkaip "patingejau"/uzmirsau uzeit ten ir paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2011 11 22, 15:12)

Aciu 4u.gif

Pasikeitė nuo šiandien, galios iki gruodžio 5d. imtinai.
Dažniasiai jie kažkaip vėliau įdeda į internetinį psl., nors jau nebeparduoda akcijine kaina po datos.
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 11 22, 15:28)
...aš turiu veido odą baisiai kankinamą dermatito, gal yra kas gaminęs kremuką tokiai odai? nes as pastebiu EA nelabai lyg tinka, iš šeip sunku susigaudyti, kas tuos bėrimus man sukelia, kai iš esmės aš niekam nealergiška.  doh.gif Kelis kartus pasidariau kremuką, tai lyg ir nieko buvo, riebaliukas drėkina, bet norisi kažko labiau efektyvaus.. unsure.gif

Iš šiuo metu rašančių čia daugiausia susidūrusi yra Alionukas, jos "bloge" yra receptų jautriai odai.

Dar buvo rašyta, kad lyg permaitinimas odos (per daug aliejų) sukelia į bėrimą panašius nelygumus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 22 lapkričio 2011 - 15:17
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2011 11 22, 16:21)
Pasikeitė nuo šiandien, galios iki gruodžio  5d. imtinai.
Dažniasiai jie kažkaip vėliau įdeda į internetinį psl., nors jau nebeparduoda akcijine kaina po datos.

vat as ir ziuriu, kad pas mane nerodo dar nauju akciju.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2011 11 22, 16:28)
vat as ir ziuriu, kad pas mane nerodo dar nauju akciju.. g.gif

Aš žiūriu su vertėju iš prancūzų į anglų kalbą, tai jau pasikeitę...
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2011 11 22, 16:32)
Aš  žiūriu su vertėju iš prancūzų į anglų kalbą, tai jau pasikeitę...

o, ir pas mane pagaliau pasikeite...tik nieko gero nematau...o gal as akla? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2011 11 22, 16:21)
Iš šiuo metu rašančių čia daugiausia susidūrusi yra  Alionukas, jos "bloge" yra receptų  jautriai odai.

Dar buvo rašyta, kad lyg permaitinimas odos (per daug aliejų) sukelia į bėrimą panašius nelygumus

Ačiū, paieškosiu, o dėl permaitinimio tiesa, man taip būna kai aš bandau palepinti veidą aliejine kauke, tai nelygumai pasidaro, lyg dar labiau pabertų, ne viskas tinka žodžiu doh.gif

Alionuko blogo nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 22 lapkričio 2011 - 16:11