QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 11 17, 23:04)
Iš šito recepto dirginantys, dvejetuku įvertinti abrikosų aliejus, vit. E, emulsiklį irgi kažkur buvau radus kad 2, ramunėlės. Vienai viskas bus gerai, kitai gali kažkas netikt... Bandykit prasitestuot kaip Ievulytė patarė, ypač ką naudojot pirmą kartą.
Alioniuk, šaunuolė. Dar neseniai laidą su Kvapų namų atstove ir Biok klausiau (KN temoj nuoroda yra).
Mane tai nervina kai tie gamintojai ima postringauti, kad va galima kosmetikai konservuoti naudot gerus, nekenksmingus, maistui net naudojamus konservantus. Tarsi nuo to, kad leidžiami maistui, jie tampa savaime nebekenksmingi ir nebepavojingi. E621 irgi maistui leidžiamas...
Alioniuk, šaunuolė. Dar neseniai laidą su Kvapų namų atstove ir Biok klausiau (KN temoj nuoroda yra).
Mane tai nervina kai tie gamintojai ima postringauti, kad va galima kosmetikai konservuoti naudot gerus, nekenksmingus, maistui net naudojamus konservantus. Tarsi nuo to, kad leidžiami maistui, jie tampa savaime nebekenksmingi ir nebepavojingi. E621 irgi maistui leidžiamas...
gal netycia turit nuoroda su tais dirginanciais ir dazniausiai alergizuojanciais aliejais? Beje tikrai buna tu dirginimu- va mano anyta avokadu aliejus netiko visiska...
reiks i KN nueit pasiskaityt, bet kaip smagu buvo ziuret laida. Alioniuk, koki krema sukonstravai? Ir pastebejau, kad ryskiai tu, kurie nenaudoja naturaliu priemoniu reakcija i kvapa buna uuuuoooj priprate prie sintetiku sunkiai priima naturalius kvapus. Ir man taip pradzioj buvo, o dabar visi be isimties kvepia, net neem aliejus kvepia - matyt subrendau, susigyvenau su naturaliom medziagom, uodziant visai viska kitaip ikvepiu ir koks kaifas tai suprast Siaip tas bioko atstovas saunuolis, kad neeme postringaut, kad cia netaip, negerai ar tt, nes truputi sunerimus ziurejau ar nepuls ginti savo puses menkindamas naturalios kosmetikos gamintojus - gi sie dabar ant bangos, tai kaip ir konkurentai jiems
QUOTE(ailima @ 2011 11 17, 23:35)
ačiū atsakiusioms , pasinaudojau Ievulytės patarimu ir pratestavau visus ingridientus, ir man du dalykėliai perštėjimą davė, ramunėlių EA ir sviestmedžio aliejus, o aš jį naudojau ne kietoje formoje, o parsisiųstą iš USA, kažkokį išgirtąjį aromatizuotą, tai matyt jis čia daugiausia ir kaltas na nieko, ką jau padarysi, pasimokiau, kad nedaryti tokių nukrypimų, kur nukrypau, ten ir nesamonė ant veido netepsiu, o rankoms bus gerai
ojoj, tai ar nebus sviestmedis rafinuotas, dezodoruotas, apdorotas ir to pasekoje dirginantis. Nes siaip be proto keista, kad butent sviestmedis taip jums sudirgino, gi ji leliukam galima tept, o beje kai mano zuikiuka maza tik gimus su johnsons aliejum apvale ir po paros jos odele dege, pleiskanojo, buvo raudona ir itempta, tai tik lakisiaus vonele ir sviestmedis padejo... ir neatpazistamai, tad man tai super svelnybe ir priemone jautriai odai nr 1. Aisku nezinosi, gal jus butent tiems riesutams alergiska, is kuriu sviestmedis spaudziamas. Isvis idomu ar nesat kokiems riesutams alergiska?