Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

QUOTE(Flos @ 2011 11 12, 11:40)
Gal kas bandėte jojobos rutuliukus (AZ) šveitimui (veido, kūno)? Vienas prausiklis pirktinis labai patinka, planuose kažką pan pasidaryti veido prausimui smile.gif

Kas čia per rutuliukai? 4u.gif
gal nuorodą galima?
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 11 12, 13:11)
Kas čia per rutuliukai?  4u.gif
gal nuorodą galima?

Na, ne rutuliukai, perlai.. biggrin.gif Jojobos perlai
Atsakyti
Sakykite, o AZ galima įsigyti veido prausiklių? Ačiū.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 11 12, 14:50)
Na, ne rutuliukai, perlai.. biggrin.gif Jojobos perlai

Nu gražu, dabar ir man reikia biggrin.gif
iš tikro, tai pabodo gasulu prausti veidą, norisi ir kokį prausiklį pasidaryti.
Ačiū už nuorodąsmile.gif
Atsakyti
Man gasulas labai greitai nusibodo. Virš mėnesio naudoju savo gamintą prausiklį su babasu - visai smagus gavosi, bet va, gavau mėginuką JMO prausiklio ir jau prireikė kitokio, labiau kreminio, o kai dar atsiminiau tuos perliukus-karoliukus...
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 11 12, 15:44)
Man gasulas labai greitai nusibodo. Virš mėnesio naudoju savo gamintą prausiklį su babasu - visai smagus gavosi, bet va, gavau mėginuką JMO prausiklio ir jau prireikė kitokio, labiau kreminio, o kai dar atsiminiau tuos perliukus-karoliukus...

Na aš su gasulu jau labai seniai prausiuosi..vis pamaišau kitokių molių, prisimalu įvairių žolelių ir tt.
Bet irgi gavau jmo mėginuką, ir nusprendžiau, kad reikia keisit biggrin.gif
gal čia jmo kaltas a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 11 12, 16:03)
Na aš su gasulu jau labai seniai prausiuosi..vis pamaišau kitokių molių, prisimalu įvairių žolelių ir tt.
Bet irgi gavau jmo mėginuką, ir nusprendžiau, kad reikia keisit biggrin.gif
gal čia jmo kaltas a? biggrin.gif

Greičiausiai, nes iki tol kažkaip net nežiūrėjau į tą pirktinių pusę, o dabar ir serumo reikia, ir prausiklio, ir kūno pienelio.. Pienelį jau prieš kelias savaites pasidariau - labai geras kvapas (mano subjektyvia nuomone) ir pats gavos, tiesiog atgavau vėl norą gaminti smile.gif Nors kai kartais pagalvoji kiek reikia susipirkti vienam dalykui, tai gatavą ir brangesnį labiau apsimoka..
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 11 12, 16:37)
Greičiausiai, nes iki tol kažkaip net nežiūrėjau į tą pirktinių pusę, o dabar ir serumo reikia, ir prausiklio, ir kūno pienelio.. Pienelį jau prieš kelias savaites pasidariau - labai geras kvapas (mano subjektyvia nuomone) ir pats gavos, tiesiog atgavau vėl norą gaminti smile.gif Nors kai kartais pagalvoji kiek reikia susipirkti vienam dalykui, tai gatavą ir brangesnį labiau apsimoka..

Aš tai vis dar vargstu su tais kvapais, nes man viskas smirda..aišku, nesiraukau per daug, nes viską atperka tas, kad man tikrai savi produktai tinka. Bet kaip išgaut padorų kvapą, tai man kažkaip dar nesigauna.. g.gif
na realiai, aš paskaičiavau, kad tikrai jau nemenką sumą esu visoms priemonėm išleidusi, bet per metus beveik nieko gatavo, išskyrus muilus ir dantų pastas, nepirkau:) taip kad bent jau man, tai nauda netgi ir finansinė yra.

o kas per pienelis, jei ne paslaptis:)?
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 11 12, 16:40)
o kas per pienelis, jei ne paslaptis:)?

Kūno pienelis - norėjau lengvo, skystesnio. Puikiai įsigeria, drėkina ir kvapas wub.gif lapuko neradau kur viską ml surašiau.
20 proc. aliejų (simondsijų, kokoso, ir pan.), 2,5 % VE emulsiklio, 2,5 % cethyl alkohol, B5 minimalus procentas, vandenukas, 0,6 procentai coscard ir ea misinys ( 2 l paciulė, 1 l citrinzolė, 3l kvapiųjų kanangų ea, 3 l kakavos absoliutas, 2 l ramunėlių co2, 7 l greipfrutai). Dariau 100 ml, pyliau į minkštą buteliuką nuo RAsos pienelio - labai patinka tokia pakuotė. Gal kas bandėt tokius iš AZ? Būtų visai neblogai dovanoms smile.gif
user posted image

Su kvapais aš ir vargstu, bet jau nosis kažkaip pradėjo atskirti juos, o vaizduotė derinti. Sumaišius du niekaip skanaus neišgaunu, o daugiau - visai neblogai jau wink.gif dabar laukiu akcijinio alyvų kvapo iš AZ, gal neteks nusivilti.

Pradėjau naudoti verbenos hidrolatą - man kvapas skanus, o MB užuodžia iš tolo. Nėra uostęs bjauresnio kvapo, neprisileidžia manęs, ant odos užuodžia visą dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 11 12, 16:59)
Pradėjau naudoti verbenos hidrolatą - man kvapas skanus, o MB užuodžia iš tolo. Nėra uostęs bjauresnio kvapo, neprisileidžia manęs, ant odos užuodžia visą dieną  doh.gif

lotuliukas.gif na aš įvairiausių "komplimentų" irgi susilaukiu. Ypač dar kai nimbamedžiu karts nuo karto pasiteplioju:)

Na reiks gal ir man pasikonstruot ką nors panašaus į tokį pienelįsmile.gif ačiūsmile.gif

Atsakyti
Tuos jojobos perliukus as turiu, labai grazus gaminiai gaunasi biggrin.gif siaip smagus visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 11 12, 17:38)
Tuos jojobos  perliukus as turiu, labai grazus gaminiai gaunasi biggrin.gif siaip smagus visai smile.gif

Nuostabu thumbup.gif nespeju vieno siuntinio gauti, jau sarasa kitam turiu doh.gif
Atsakyti