Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

QUOTE(rakali @ 2011 10 21, 22:11)
taip swedas, ne nesu uzsiregistravus, bet jei nesu ar butu prie kelias savaites mane aptarnave g.gif  Kaip minejau kortele nauja bet pirkima jau dariau ir viskas bivo ok.
O per kur cia reiketu uzsiregistruoti 4u.gif

Mano ne swedas, bet žinau iš kitų temų, kad kaip tik per rugsėjį lyg reikėjo užsiregistruoti, nes kitaip nebeduoda pirkti 4u.gif Plačiau čia - http://www.swedbank....card_enrollment
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2011 10 21, 23:38)
Mano ne swedas, bet žinau iš kitų temų, kad kaip tik per rugsėjį lyg reikėjo užsiregistruoti, nes kitaip nebeduoda pirkti  4u.gif Plačiau čia - http://www.swedbank....card_enrollment

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 10 21, 20:31)
dekui.

as zinau apie BTMS ir apie kruvius. nieko blogo tuose kruviuose, greiciau atvirksciai smile.gif
aisku, bet kas gali kazkam konkreciai netikti.
bet nelabai isivaizduoju, kaip btms gadintu oda bendraja prasme..

Taip, tie krūviai padeda įvesti į ląstelę dažus tyrimų metu, vaistus, bet kam mums reikia ląstelėje emulsiklio? Kad konkrečiai kenkia BTMS, tokių tyrimų turbūt nėra. Tik kad jis savo esme katijoninis emulsiklis, arba katijoninis PAM, o jie kaip pacitavau, ilgainiui ardo ląstelės membraną ir baltymus, nežinau kuo tai gali būti naudinga odai ne vienkartinio efekto, o odos sveikatos prasme.
Nesu nei chemikė nei biologė, jei ką suprantu neteisingai, visada norisi išsiaiškinti. Jei klystu, pataisykit 4u.gif Matyt panašias mintis skaitė Alioniukas.
Daddygirl, žinau kad daug išmanot, tai apšvieskit mus tamsuoles 4u.gif
Man AZ atsiskaityti leido, bet kortelė buvo ne SWED banko.
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 10 21, 10:16)
Einu bandyt šampūno. Įamžinau ir pasigiriu:
user posted image

Aš irgi tokio gražaus noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriness @ 2011 10 22, 11:05)
Aš irgi tokio gražaus noriu  bigsmile.gif

Tik įdomu, ar kai sušlaps šampūnas - nepersisikirs į dvi dalis g.gif

o šiaip tai tikrai, stebėtinai gražus. Agne/Ramute - iš kur tokias spalvas išgavot? ir kaip formelę tokią padarėt?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 10 21, 10:16)

Jaučiu čia jungėte kaip teniso kamuoliuką???
Atsakyti
Labai paprastai dariau, sumaišiau šampūną, perskyriau iš akies į dvi dalis, vieną sumakalavau su baltu moliu ir iriso milteliais, kitą - su raudonu moliu ir bijūno milteliais. Prieš tai dariau su žaliu moliu, irgi spalva graži žalia buvo, o baltai galima niekuo nedažyt, ar cinko oksidu, tamsiai - dilgėlių, shikakai milteliais ir t.t. Tokį tirštoką dariau, su BTMS, tai lipdėsi gerai, vos ne kaip plastilinas. Padariau du lašelius, sujungiau, apatinė pusė plokščia, ten geriau susijungia, prabraukiau nuo viršaus apačios link viduriuko, dar šlapiom reankom pabaigiau nuglaistyt, kaip su moliu kai dirbama panašiai... Ploviau, neatsiskyrė, bet su BTMS minkštesnis visada būna, tai labai neniurkau paties gabalėlio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 10 22, 06:29)
Taip, tie krūviai padeda įvesti į ląstelę dažus tyrimų metu, vaistus, bet kam mums reikia ląstelėje emulsiklio? Kad konkrečiai kenkia BTMS, tokių tyrimų turbūt nėra. Tik kad jis savo esme katijoninis emulsiklis, arba katijoninis PAM, o jie kaip pacitavau, ilgainiui ardo ląstelės membraną ir baltymus, nežinau kuo tai gali būti naudinga odai ne vienkartinio efekto, o odos sveikatos prasme.
Nesu nei chemikė nei biologė, jei ką suprantu neteisingai, visada norisi išsiaiškinti. Jei klystu, pataisykit 4u.gif Matyt panašias mintis skaitė Alioniukas.

taip, panasias mintis ir skaiciau, kad ir cia (pacioje pradzioje yra straipsnis)
Istikruju katijoninio emulsiklio poveikis odai - tai nuomoniu kova. Bet daugiausiai radau neigiamos informacijos, todel ir nusprendziau veidui BTMS daugiau nenaudosiu schmoll.gif . Plaukams - taip thumbup.gif . ax.gif
Nepersu savo nuomones, kiekvieno gi reikalas ka naudoti, tiesiog papasakojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alioniukas: 22 spalio 2011 - 13:53
QUOTE(Akviliuks @ 2011 10 20, 20:34)
Sveikos 4u.gif
jusu bloge radau receptuka vaikiska ir ten paklausiau, bet nesulaukiu atsakymo...
~20 g kremo:
sviestmedis - 10 g
migdolų al. - 1,5 g
medetkų fitolis - 4,5 g
vanduo - 4 g
alantoinas - 0,05 g
klausimas- kiek ml yra 1g aliejaus? vanduo tai 1prie1 ane?

Aciu labai 4u.gif

o koks blogo pavadinimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 10 23, 08:00)
o koks blogo pavadinimas? ax.gif

prasom mirksiukas.gif
ir labai daug informacijos/receptu alioniuko bloke wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 23 spalio 2011 - 07:45
Akviliuks, atleiskite, kad neapžiūrėjau vaikai serga... 4u.gif Bet skaičiuot labai gerai sekasi Sauliuxxx, reikia paprašyt biggrin.gif arba skaičiuotis pagal tankį (bent jau AZ tai yra nurodyti medžiagų tankiai). Ro (tankis = m (masė) / V (tūris).

Bet aš nematuoju tūrio, o viską dedu ant svarstyklių (visus skysčius pilu į tą patį dubenį), tai man patogiau, nes nereikia nieko verstis ax.gif Ir kietus, ir skystus ant tų pačių svarstyklių ax.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri zinote HLB mimozu vasko vanduo aliejuje emulsijai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alioniukas: 23 spalio 2011 - 16:23