Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

4u.gif Kaina gera, nei gero nei blogo nepasakysiu nes nebandžiau... Jei patinka, tai kodėl ne, juk rožės. Pabandysiu kai užmatysiu. Tik EA ir absoliutai ne tas pats, jei jau lygint tai skirtingų pardavėjų eterinius su eteriniais,o absoliutus, otą su absoliutais. EA privalumas, kad nebus likę priemaišų,o absoliuto kvapas ir poveikis labiau koncentruotas. Man KN rožių otas kažkas tarp dangaus ir žemės, net nežinojau anksčiau kad taip patinka rožės. ax.gif Ir AZ labai patinka...
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 27, 12:59)
Nikofija, įmesk nuorodą ar tiksliai kurioj pard., nerandu, jei materiaaromatica, tai ten brangiau, ten 1ml 20 svarų, ar kitur žiūri? 4u.gif

O kur pirkot damasko rožių otą? Nei AZ, nei materiaaromatica, nei naturallythinking nerandu
Atsakyti
Gal galite duoti kokiu nuorodu geriau lietuviu kalba, kur butu placiai aprsayta eteriniu alieju savybes?
Atsakyti
QUOTE(witulee @ 2011 09 27, 09:41)
Mano patirtis panasi, turtingesne sudetimi sampunas man netiko, nieztejo galvos oda, plaukai sausejo ir velesi. Man pasiteisino sampune, kuo maziau priedu tuo geriau smile.gif Ir isitikinau, kad visiskai netinkamas man SCI.

Na mano patirtis kaip tik kitokia:) kuo daugiau priedų, tuo mano plaukai labiau patenkinti. Sci man kaprizų nerodo.
Bet aš darau ne kietą, o skystinu jį iki košelės tokios, kad su pirštu kabint galėčiau.
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2011 09 27, 14:28)
Gal galite duoti kokiu nuorodu geriau lietuviu kalba, kur butu placiai aprsayta eteriniu alieju savybes?

Lietuvių kalba nuorodų nežinau, gerai aprašyta Aroma Zone, prie kiekvieno eterinio yra smulkiai aprašyta sudėtis, kaip ir kada vartoti, nemažai receptų. Su vertimo programomis galima išsiversti.
Nemažai yra rusiškuose puslapiuose, bet jaunimas dabar rusiškai nebeskaito.

Gal daugiau parasys senbuviai...
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2011 09 27, 14:28)

lietuvių kalba galite čia paskaityti :http://www.praktinemagija.lt/grozis-ir-sveikata/eteriniai-aliejai/146-eteriniu-alieju-pasirinkimas
Atsakyti
biggrin.gif Lietuviški EA aprašymai dažniausiai yra vertimai, nes nėra senų aromaterapijos tradicijų... Su vertėjais verskitės, tikrai daugiau, plačiau sužinosit.
Dėl rožių: ar tik nebūsiu suklaidinus, bet man šitas pagal vaizdą, tekstūrą niekuo nesiskiria nuo KN oto, jis prie bio eterinių, bet buteliukas be lašintuvėlio, pridedama plastikinė pipetė:
http://translate.goo...4yPVS4t1o9r3xVA
Tikrai rožių otas materiaaromatica (jie kiek supratau KN tiekėjai) prie eterinių šitas:
http://materiaaromat...ProductID=25536
Ką dar noriu pasakyti - niekada šimtu procentų nepriimkit už gryną auksą vieno perskaityto aprašymo, kuo daugiau skaitysit, tuo geriau, susidarysit savo nuomonę, nes apie tą patį produktą galima rast labai skirtingų nuomonių, ir dėl saugumo, ir dėl poveikio. Niekada negalvoju apie save, kad jau viską žinau... Šiandien galvoju vienaip, rytoj, jei rasiu kitokios info, žinosiu daugiau ir galvosiu kitaip. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 27 rugsėjo 2011 - 14:00
Darysiu sau uzsakyma is NT, gal kaunietes norite prisideti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

esu aktyvi jusu pokalbiu skaitytoja, bet ne rasytoja, bet stai parupo vienas dalykelis, labai noriu isigyti afrikos juodojo muilo, sakykite kur geros kokybes uz protinga kaina galima isigyti, ziurejau nete daug pasiulymu, bet gal but galite pacios savo patirtimi pasidalinti?
ir dar koks geriausias alieju misinys pigmentinems demems naikinti, skaiciau emu,erskotuogiu ir ricinos...gal dar ka nors galetumete pasiulyti?

4u.gif
Atsakyti
Aš turiu rožių EA AROMATICA ir absoliutą iš KN. Man labai panašūs kvapai. Absoliutas iš Turkijoje užaugintų damaskinių rožių, o EA rosa galica rašo, o kur užaugintos nerandu. Šalys gamintojos MOLDOVA ir UKRAINA. Tai ko gero, ten ir užaugintos. Bet kvapas man labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 09 27, 15:50)
Sveikutes,

esu aktyvi jusu pokalbiu skaitytoja, bet ne rasytoja, bet stai parupo vienas dalykelis, labai noriu isigyti afrikos juodojo muilo, sakykite kur geros kokybes uz protinga kaina galima isigyti, ziurejau nete daug pasiulymu, bet gal but galite pacios savo patirtimi pasidalinti?
ir dar koks geriausias alieju misinys pigmentinems demems naikinti, skaiciau emu,erskotuogiu ir ricinos...gal dar ka nors galetumete pasiulyti?

4u.gif

Turiu Akomos juodąjį muilą, bet jo nenaudoju. Man sausina labai odą. Jei iš Panevėžio, tai galiu atiduot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 09 27, 15:54)
Aš turiu rožių EA AROMATICA ir absoliutą iš KN. Man labai panašūs kvapai. Absoliutas iš Turkijoje užaugintų damaskinių rožių, o EA rosa galica rašo, o kur užaugintos nerandu. Šalys gamintojos MOLDOVA ir UKRAINA. Tai ko gero, ten ir užaugintos. Bet kvapas man labai  thumbup.gif

Gal galite paaiškinti, kuo skiriasi rožių EA ir absoliuto naudojimas ( kad skirtingai išgauta žinau)?
Man AZ rožių EA - tai tas pats, kaip seniau parveždavo iš Bulgarijos vadinamą "Rožių aliejų", o absoliutas - daug švelnesnis, gaivesnis.
Atsakyti