Alaviją gelinį iš AZ naudojau, dabar miltukais laukiu, tai negaliu patart kur pirkt, kuris geresnis...
Kvepalais sergu. Vakar bandžiau įgyvendint seniai suregztą mintį, naudojau šieno ir žalio konjako absoliutus. Ir dar daug ko, bet stengiaus šieno "neužmušti". Mintį tai igyvendinau, bet kvapas hmmm - man nelabai patinka. Gal pernelyg greit noriu rezultato... Šiandien "prognoze" pasikvėpinau ir vis uostau, uostau. Po keletos valandų pradeda patikt, bet taip lėtai skleidžiasi, kaip svogūnas vis po lukštelį kažko kito išlenda. Skaičiau, skaičiavau, galvojau, derinau, vargau daug - ir nesu patenkinta... Kvapas įdomus, bet pirmasis ekspromtas vistiek labiau patinka. Na tikiuos bręsdamas pagerės, nes kai vyrišką dariau, iškart nelabai patiko, po savaitės "prognozė" jau visai atrodo nebloga...
Dar sauso šampūno pasidariau, irgi nelabai, nes riebalinio sluoksnio atstatytojo padauginau, greit riebaluotis pradeda. Buvo skirtas sūnuii bet ir aš išbandžiau... Geriausiai tiks vyro galvos odai, gerai kai visų trijų skirtingos.
Dariau iš kokosų sulfato su 25 procentais SCI, norėjau pažiūrėt gal mažesnis to daikto kiekis bus gerai. Gaminsiu naują su dar mažiau, kokiais 10, kad jau nusipirkau, reikia sunaudot. Na ir sau gal nedėsiu tamanų ir neem aliejų, kokius lengvesnius. Kvapą derinau į vyriškus, irgi labai stengiaus, bet nelabai yra prasmės, nes šampūne jį "suvalgo" aliejai ir putojimo medžiagos, tiek gerai kad neemas neblogai užsimaskavo.
Kemuko dariau su Olive Douceur emulsikliu ir trupučiu lecitino, tai toks lyg gelinis įdomus gavosi. Aliejų 25 procentai, vasarą naudojau su 20, irgi riebinu, bet man tokie kūdesni geriau. Reikės kada su cukraus esteriu lecitiną išbandyti, kaip Alioniukas daro, bet vis eilė neprieina. Ačiū Alioniuk, po truputį atrandu lecitiną ir naudoju, net veidui visai gerai, žiemai labai tinka, puikiai drėkina, ypač jei ant dar šlapios užtepi.