Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(torasama @ 2011 12 11, 23:18)
bet darbo birža ilgiau kaip 6 mėn. dirbančio su verslo liudijimu nelaiko biržoje, o tada stojus i, birža, praėjus 7mėnesiams po darbo su verslo liudijimo (iš kuriu, 6mėn buvo fiksuoti biržoje), ar :1)biržoje reikia išstovėti 6mėn. kad gauti soc.pašalpą
2) įsigijus verslo liudijimą po 2mėn. pertraukos, birža registruos dirbantį pagal verslo liudijimą dar pvz. 6mėn.?
Ir kaip tada įtraukiamos į pajamos dirbant pagal verslo liudijimą, skiriant soc.pašalpą, kai tuo pačiu turima stovėti biržoje, nors asmuo yra dirbantis?

kaip vyrui sake,tai pertrauka reikia daryti,paskui vel galima isimti patenta,nes dirbant pagal patenta skaitosi kaip dirbant puse etato,o soc.pasalpa priklauso,jei dirbi ne maziau 0.75 etato.
Stovima birzoj,kad susidarytu pilnas etatas,dirbi puse etato ir ieskai darbo dar pusei etato.Na bent jau vyrui taip sake.
Atsakyti
gal kazkas gali imest nuoroda kur mamytes laukia soc ismoku niekaip nerandu blush2.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 12 12, 11:52)
gal kazkas gali imest nuoroda kur mamytes laukia soc ismoku niekaip nerandu blush2.gif aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://www.supermama...?...=796466&st=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 12 gruodžio 2011 - 10:57
Laba diena,
Turiu klausyma,padekite:) Ar tiesa,kad stovint darbo birzoje pasa galima padaryti nemokamai? Kokie reikalingi dokumentai? Aciu!!
Atsakyti
QUOTE(ALINA24 @ 2011 12 12, 13:49)
Laba diena,
Turiu klausyma,padekite:) Ar tiesa,kad stovint darbo birzoje pasa galima padaryti nemokamai? Kokie reikalingi dokumentai? Aciu!!

as kiek zinau tai pasa ar tapatybes kortele gali nemokamai pasidaryti tik soc. remtini asmenys
temos pirmame puslapyje..............
[6. paso ir asmens tapatybės kortelės išdavimas nemokamai (kai pajamos asmeniui yra mazesnes kaip 350 lt )]

g.gif
Atsakyti
Laba diena,
as noriu paklausti esam socialiai remtini (nesusituokia) vyras po nauju zada isvykti i Anglija darbuotis .
Kur jam reik pranesti kad isvyksta ? (tik i birza ?)
ir kaip man bus del socialines?
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2011 12 12, 17:19)
Laba diena,
as noriu paklausti esam socialiai remtini (nesusituokia) vyras po nauju zada isvykti i Anglija darbuotis .
Kur jam reik pranesti kad isvyksta ? (tik i birza ?)
ir kaip man bus del socialines?

Ne tik i birza,bet ir socialiniam reikes pranesti menesio laikotarpi,kol negaus pirmos algos tol gaudinesit soc.pasalpa,kai gaus,reikes pristatyti jo pajamas,jauciu jos virsis 350 lt zmogui,todel nutrauks mokejima.
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 12 11, 20:02)
Cia perskaiciau ir dar kazkur esu girdejus, spcentro psl. man rodos g.gif

KAS PRIKLAUSO SOC. PARAMĄ GAUNANTIEMS ASMENIMS:

15. skaitmenines televizijos imtuvas (pacio paprasciausio modelio iki 200lt) issaugojus pirkimo ceki, bus grazinama puse sumos jei seimai tenka ne daugiau 525lt (istatymo tikslaus neradau, bet idesiu tik straipsniuka -
http://vz.lt/4/strai...readcomment=1.)

o jei as mokejau virs 200simtu,tai nekompensuos? g.gif
musu soc. darbuotojos apie tai nieko nezino.
Atsakyti
norejau ir as pasiteirauti,sausi bandysiu eiti tvarkytis sel soc.pasalpos.dabar gaunu uz darzeli 50% nuotaila,kad esu daugiavaike mama,o norejau paklausti,jai gausiu soc.pasalpa,ar priklausys kazkiek darzelis dar pigiau,ar tai netures reiksmes?
Atsakyti
QUOTE(estel@ @ 2011 12 12, 17:32)
norejau ir as pasiteirauti,sausi bandysiu eiti tvarkytis sel soc.pasalpos.dabar gaunu uz darzeli 50% nuotaila,kad esu daugiavaike mama,o norejau paklausti,jai gausiu soc.pasalpa,ar priklausys kazkiek darzelis dar pigiau,ar tai netures reiksmes?

tada bus 100% kompensacija.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 12, 16:25)
Ne tik i birza,bet ir socialiniam reikes pranesti menesio laikotarpi,kol negaus pirmos algos tol gaudinesit soc.pasalpa,kai gaus,reikes pristatyti jo pajamas,jauciu jos virsis 350 lt zmogui,todel nutrauks mokejima.

o nutrauks mokejima ir mums ? ar tik jam ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 12 gruodžio 2011 - 16:55
QUOTE(Kinderiukas @ 2011 12 12, 17:50)
o nutrauks mokejima ir mums ? ar tik jam ?

Jus gaunat atskirai kiekvienas ar kaip seima?
Atsakyti