Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(uneja @ 2011 12 08, 17:22)
gal kas gali paaiskinti ka reiskia[....asmens nuosavybės teise turimo turto vertė neviršija turto vertės normatyvo ARBA pajamos yra mažesnės už valstybės remiamas.....  ]  g.gif tai gal jei turto verte virsija o pajamos mazos gal pasalpa duos   
  ax.gif

http://www.delfi.lt/...a.d?id=52421857

"Patikrinus šeimos gyvenimo sąlygas ir surašius buities tyrimo aktą, savivaldybei suteikta teisė:

skirti socialinę pašalpą, jei šeimos arba vieno gyvenančio asmens pajamos yra mažesnės už VRP šeimai / asmeniui, tačiau nuosavybės teise turimo turto vertė viršija turto vertės normatyvą arba šeimos narys / asmuo neatitinka įstatymo keliamų sąlygų;"

http://www.socmin.lt...php?-1170306460

Papildyta:
QUOTE(mergicka393 @ 2011 12 08, 17:41)
Sveikos, dabar esu darbo birzoje uzsiregistravusi man sake mokes po 540lt, vaika auginu viena gaunus is vaiku fondo po 195lt, daugiau pajamu nebus ar man priklausytu soc. pasalpa, siukslems kompensacija ir maisto gavimui. ACIU.

Soc.pasalpa nepriklausis,nes virsijat vienam asmeniui 350 lt.
Del maisto paketu kol kas neaisku,nes nori irgi padaryti,kad teise i juos gaus tie,kuriems nevirsija 350 lt.
Kompensacijas priklausitu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 08, 18:49)
"Patikrinus šeimos gyvenimo sąlygas ir surašius buities tyrimo aktą, savivaldybei suteikta teisė:

skirti socialinę pašalpą, jei šeimos arba vieno gyvenančio asmens pajamos yra mažesnės už VRP šeimai / asmeniui, tačiau nuosavybės teise turimo turto vertė viršija turto vertės normatyvą arba šeimos narys / asmuo neatitinka įstatymo keliamų sąlygų;"

http://www.socmin.lt...php?-1170306460

Papildyta:

Soc.pasalpa nepriklausis,nes virsijat vienam asmeniui 350 lt.
Del maisto paketu kol kas neaisku,nes nori irgi padaryti,kad teise i juos gaus tie,kuriems nevirsija 350 lt.
Kompensacijas priklausitu.

aisku Aciu, po 3men mokes 446 birza, tai tureciau gauti soc. pasalpa?

pvz o kaip dabar su maistu bus, nes jis skiriamas visiems metams. o mano pasibaige soc gruodzio 1d? Ar dar duos ta maista?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergicka393: 08 gruodžio 2011 - 16:57
QUOTE(mergicka393 @ 2011 12 08, 17:55)
aisku Aciu, po 3men mokes 446 birza, tai tureciau gauti soc. pasalpa?

pvz o kaip dabar su maistu bus, nes jis skiriamas visiems metams. o mano pasibaige soc gruodzio 1d? Ar dar duos ta maista?

Maisto paketai ir soc.pasalpa nesusije.Bet kitais metais turi keistis,dabar del maisto paketu jei nevirsija 525 lt/zmogui,po nauju zada padaryti,kad 350 lt/zmogui.
Atsakyti
Dekuj mergynos uz konsultacijas ir atsakymus i klausymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gavom saskaita uz sildyma jau su kompensacja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 08, 18:59)
Maisto paketai ir soc.pasalpa nesusije.Bet kitais metais turi keistis,dabar del maisto paketu jei nevirsija 525 lt/zmogui,po nauju zada padaryti,kad 350 lt/zmogui.

aisku ACIUKAS merginos.
Atsakyti
gal vilnietes jau gavot siandien uz vaika 52 ar socialine, as taip tikejaus, bet kol kas tuscia..
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 12 09, 14:11)
gal vilnietes jau gavot siandien uz vaika 52 ar socialine, as taip tikejaus, bet kol kas tuscia..

http://www.supermama...howtopic=763030
cia laukia pinigeliu visi.
Atsakyti
O kad gauti kompensaciją šildymui/vandeniui/šiukšlėms - būstas turi būti mano nuosavybė? Jeigu aš gyvenu su mama ir esu išsiskyrusi, auginu vaiką (gaunu alimentus), butas socialinis (priklauso mamai) - tai kompensacijos turi prašyti mama? Ir skaičiuojasi visų registruotų bute žmonių pajamos ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2011 12 09, 16:28)
O kad gauti kompensaciją šildymui/vandeniui/šiukšlėms - būstas turi būti mano nuosavybė? Jeigu aš gyvenu su mama ir esu išsiskyrusi, auginu vaiką (gaunu alimentus), butas socialinis (priklauso mamai) - tai kompensacijos turi prašyti mama? Ir skaičiuojasi visų registruotų bute žmonių pajamos ar kaip?

Galit ir jus,jei ten esat registruota.
Atsakyti
O šiukšlėms irgi kompensacijos yra?
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 12 09, 19:31)
O šiukšlėms irgi kompensacijos yra?

Teko girdėti, kad yra. Tik reikia gavus sąskaitą susimokėti iškart už visus metus, tuomet neši į socialinį ir pusė sumos kompensuoja. O gal net ne visose sevivaldybėse.Tokios tatai mano žinios, tiesa ar ne nežinau.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 12 09, 20:28)
Teko girdėti, kad yra. Tik reikia gavus sąskaitą susimokėti iškart už visus metus, tuomet neši į socialinį ir pusė sumos kompensuoja. O gal net ne visose sevivaldybėse.Tokios tatai mano žinios, tiesa ar ne nežinau.

kompensacija uz siuksles yra tik tam tikruose miestuose, siauliuose tikrai tokios nera - klausiaus.
Atsakyti