Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(poison @ 2011 12 06, 16:03)
Kaip gali patikrinti? Kokiu būdu? Juk nemato, tai ir patikrinti negali  rolleyes.gif .

Savo parasa dedat.Todel jei koks itarimas bus,gali uzklausima bankui duoti.
Atsakyti
Neseniai buvau uzvedus tema apie tai, kad socialiai remtiniems daro pasa ir skubos tvarka. Buvo kazkas suabejojus, tai dar karta ir as galiu teigti, kad ir socialiai remtiniems asmenims galima skubos tvarka pasidaryti pasa ir uz tai nereikes moketi 4u.gif
Pamaniau gal kam pravers.
Istatymas vis tik vienas visoje LT, tai jei kuriam mieste ir nenori daryti skubos tvarka, tiesiog reikia parodyti, kad zinai istatymus ir padarys, kur jie desis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 12 06, 19:45)
Neseniai buvau uzvedus tema apie tai, kad socialiai remtiniems daro pasa ir skubos tvarka. Buvo kazkas suabejojus, tai dar karta ir as galiu teigti, kad ir socialiai remtiniems asmenims galima skubos tvarka pasidaryti pasa ir uz tai nereikes moketi  4u.gif
Pamaniau gal kam pravers.
Istatymas vis tik vienas visoje LT, tai jei kuriam mieste ir nenori daryti skubos tvarka, tiesiog reikia parodyti, kad zinai istatymus ir padarys, kur jie desis  ax.gif

aš buvau suabejojus tongue.gif Bet ne todėl, kad netikėčiau o tiesiog kai pati dariausi sau pasą, viešai internete buvo skelbiamas toks užrašas, kad nuo valstybės rinkliavos atleidžiamiems asmenims pasas arba asmens tapatybės kortelė išduodama bendra tvarka(t.y. ne skubos tvarka), dar tuomet buvau ir rašiusi į migracijos skyrių(visos Lietuvos) ten tą patį paskelbė, tuomet dar tvarka buvo kita, kai šeimos narys vienas gauna pašalpą, daro visai šeimai, nes mano situacija ir buvo tokia, kad soc. pašalpa tik vaikui, bet pasą darė man. Tuomet klausiau ir apie skubos tvarką, pabrėžė, kad tik bendra tvarka. Todėl ir rašiau tai ką žinau, bet dabar neneigiu, kad gali daryti ir daro, nes tvarka pasikeitė, man šiuo metu, nei paso pasidaryt nemokamai neišeitų, tik vaikui, ir dėl skubos tvarkos pasikeitė.

Aš jau dariau prie metus laiko ax.gif
Atsakyti
Supratau smile.gif
Atsakyti
aš kai turiu pervedimui DnB NORD banke saskaitą, tai pažiūrėjau, kad perveda man VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJA į DnB NORD banką, gal jie turi ir kituose bankuose saskaitas. g.gif Tam pačiam manau greičiau perveda ir mokesčio neima.

Dėl turto turimo, tai klausiau - sakė musų Vilniuje 4 asmenų šeima gali turėti apie 420 000 litų turto. Mes kai turime vieną butą senos statybos name (66 kv.m) + dvi senas mašinas (20 ir 15 metų senumo), tai tik apie 1/4 dalį galimo turėti turto įvertintas mūsų turtas apie 129 000 (atrodo)
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2011 12 02, 19:06)
Seimas šitam įstatymp pakeitimui jau pritarė, jeigu prezidentė pasirašys tada jau ir įsigalios.

Ar nera kokiu naujienu?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2011 12 07, 14:54)
Ar nera kokiu naujienu?

irgi domina, čia dėl pašalpų mažinimo gal g.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau paklausti, jei darbo biržoj įregistruota nuo lapkričio 30 d., pašalpos negausiu, nes neužteko darbo stažo, gyvenu viena. Ar galiu gauti kokią nors pašalpą iš socialinio?
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 12 08, 12:29)
Laba diena, norėjau paklausti, jei darbo biržoj įregistruota nuo lapkričio 30 d., pašalpos negausiu, nes neužteko darbo stažo, gyvenu viena. Ar galiu gauti kokią nors pašalpą iš socialinio?

Kol kas tik po puses metu,nebent atitinkat viena is situ punktu
"yra įsiregistravę teritorinėje darbo biržoje ne vėliau kaip per 6 mėnesius nuo nurodytų aplinkybių atsiradimo:
- baigę formaliojo švietimo įstaigų dieninius skyrius abiturientai ir absolventai;
- netekę 45–55 procentų darbingumo asmenys (III grupės invalidai);
- asmenys, kuriems buvo nustatytas neįgalumo arba darbingumo lygis, nustatyto neįgalumo arba darbingumo lygio terminui pasibaigus;
- motina (tėvas) arba globėja (globėjas) jos (jo) auginamam vaikui sukakus 3 metams;
- asmenys, dirbę pagal laikinąją ar patarnavimo (ne trumpiau kaip 1 mėnuo) terminuotą, sezoninę darbo sutartį, šiai sutarčiai pasibaigus;
- asmenys, slaugę šeimos narį, vaiką, kuriam įstatymo nustatyta tvarka nustatyta globa (rūpyba) šeimoje, arba artimąjį savo ar sutuoktinio giminaitį, kuriems buvo nustatytas nuolatinės slaugos (pagalbos, priežiūros) būtinumas ar jie buvo pripažinti neveiksniais;
- iš laisvės atėmimo vietų grįžę asmenys;"
Atsakyti
Dėkui
Atsakyti
gal kas gali paaiskinti ka reiskia[....asmens nuosavybės teise turimo turto vertė neviršija turto vertės normatyvo ARBA pajamos yra mažesnės už valstybės remiamas..... ] g.gif tai gal jei turto verte virsija o pajamos mazos gal pasalpa duos
ax.gif

http://www.delfi.lt/...a.d?id=52421857

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uneja: 08 gruodžio 2011 - 16:28
Sveikos, dabar esu darbo birzoje uzsiregistravusi man sake mokes po 540lt, vaika auginu viena gaunus is vaiku fondo po 195lt, daugiau pajamu nebus ar man priklausytu soc. pasalpa, siukslems kompensacija ir maisto gavimui. ACIU.
Atsakyti