QUOTE(ewacka @ 2011 12 06, 19:45)
Neseniai buvau uzvedus tema apie tai, kad socialiai remtiniems daro pasa ir skubos tvarka. Buvo kazkas suabejojus, tai dar karta ir as galiu teigti, kad ir socialiai remtiniems asmenims galima skubos tvarka pasidaryti pasa ir uz tai nereikes moketi
Pamaniau gal kam pravers.
Istatymas vis tik vienas visoje LT, tai jei kuriam mieste ir nenori daryti skubos tvarka, tiesiog reikia parodyti, kad zinai istatymus ir padarys, kur jie desis
aš buvau suabejojus
Bet ne todėl, kad netikėčiau o tiesiog kai pati dariausi sau pasą, viešai internete buvo skelbiamas toks užrašas, kad nuo valstybės rinkliavos atleidžiamiems asmenims pasas arba asmens tapatybės kortelė išduodama bendra tvarka(t.y. ne skubos tvarka), dar tuomet buvau ir rašiusi į migracijos skyrių(visos Lietuvos) ten tą patį paskelbė, tuomet dar tvarka buvo kita, kai šeimos narys vienas gauna pašalpą, daro visai šeimai, nes mano situacija ir buvo tokia, kad soc. pašalpa tik vaikui, bet pasą darė man. Tuomet klausiau ir apie skubos tvarką, pabrėžė, kad tik bendra tvarka. Todėl ir rašiau tai ką žinau, bet dabar neneigiu, kad gali daryti ir daro, nes tvarka pasikeitė, man šiuo metu, nei paso pasidaryt nemokamai neišeitų, tik vaikui, ir dėl skubos tvarkos pasikeitė.
Aš jau dariau prie metus laiko