QUOTE(Asveja @ 2011 11 30, 17:02)
Ar penktadieniais priima pazymas del kompensaciju sildymui, soc.pasalpai? Cia Kauno g.
Aciu
taip.
Papildyta:
QUOTE(ina @ 2011 11 30, 14:58)
Esu darbo biržoj, suradau darbą - nuo ryt pradedu dirbti. Esu susitvarkius kompensacijas, soc. pašalpą, nemokamą maitinimą mokykloje nuo lapkričio mėn. Ar turėčiau ką nors pranešti socialiniam, ar man ką bemokės ir kokį laiką
Ačiū
"
Per mėnesį privalote pranešti apie materialinės padėties pasikeitimą ar aplinkybes, dėl kurių ši parama turi būti nutraukta ar perskaičiuota: apie išvykimą nuolat ar laikinai gyventi į užsienį, apie šeimos sudėties pasikeitimus (šeimos nariui gimus, mirus, susituokus, nutraukus santuoką), praradus darbą arba
įsidarbinus, pasikeitus darbo laiko trukmei, nutraukus registraciją teritorinėje darbo biržoje, pasikeitus neįgalumo ar darbingumo lygiui, mokiniui ar studentui baigus ar nutraukus mokymąsi, jam išvykus mokytis į kitą valstybę, pradėjus gauti lėšas vaikui išlaikyti ar kitas bet kokios rūšies pajamas arba nutraukus jų mokėjimą, išsprendus vaiko (vaikų) tėvystės ar materialinio išlaikymo klausimus, apsigyvenus socialinės globos įstaigoje, apie privalomosios pradinės karo tarnybos ar bausmės atlikimą ir kt."