Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(ewacka @ 2011 11 29, 12:20)
Sveikos  4u.gif
Idomi Jusu nuomone, patirtis, gal kur koki istatyma uzmatete? 4u.gif

man tai keista kaip jam skubos tvarka daro, nes dėl socialiai remtino statuso, nemokamai pasus daro tik bendra tvarka, o ne skubos. Gerai būtų jei jie ten neapsižiūrėtų ir paskui mokėti nereikėtų jums.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 11 29, 14:41)
man tai keista kaip jam skubos tvarka daro, nes dėl socialiai remtino statuso, nemokamai pasus daro tik bendra tvarka, o ne skubos. Gerai būtų jei jie ten neapsižiūrėtų ir paskui mokėti nereikėtų jums.

Nu ziuresim kaip bus. g.gif
Pamenu sioje temoje kazkuri nare rase, gal Vikosiuks... g.gif (nepamenu tiksliai), kad kai daresi pasa, jos klause skubos ar ne tvarka pasa daryti, tai ji uzsisake neskubos. Tai gal galima ir skubos tvarka pasa uzsiskayti, bet aisku, kaip darbuotoja sake, jai daugiau darbo skubos tvarka uzsakant, tai jie ir nenori priimti skubiu, be jokiu pinigu mokamu...
Atsakyti
g.gif ax.gif Merginos, ar 0,75 etato užtenka pašalpai gauti, nes jos ten š.skyriuje kažkaip tai skaičiuoja vidurkį trijų mėnesių. Tai klausimas toks būtų, ar užtenka 1578 lt, ( tokia trijų mėnesių suma)?
Pirmą kartą kai buvau, buvo atlyginimas net per mažas, sakė su tokiu reikia biržoje dar papildomai stovėti. Vyras dirbo tik kelias diena savaitėje. Dėkui. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2011 11 29, 23:35)
g.gif  ax.gif Merginos, ar 0,75 etato užtenka pašalpai gauti, nes jos ten š.skyriuje kažkaip tai skaičiuoja vidurkį trijų mėnesių. Tai klausimas toks būtų, ar užtenka 1578 lt, ( tokia trijų mėnesių suma)?
Pirmą kartą kai buvau, buvo atlyginimas net per mažas, sakė su tokiu reikia biržoje dar papildomai stovėti. Vyras dirbo tik kelias diena savaitėje. Dėkui. rolleyes.gif

0.75 uztenka dirbti ir birzoj nereikia stoveti.Zmogui turi nevirsiti 350 lt.
Atsakyti
mirksiukas.gif Okiukas Jolančiuk. DĖKUI.
Atsakyti
Esu darbo biržoj, suradau darbą - nuo ryt pradedu dirbti. Esu susitvarkius kompensacijas, soc. pašalpą, nemokamą maitinimą mokykloje nuo lapkričio mėn. Ar turėčiau ką nors pranešti socialiniam, ar man ką bemokės ir kokį laiką
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ina: 30 lapkričio 2011 - 13:59
Ar penktadieniais priima pazymas del kompensaciju sildymui, soc.pasalpai? Cia Kauno g.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2011 11 30, 17:02)
Ar penktadieniais priima pazymas del kompensaciju sildymui, soc.pasalpai? Cia Kauno g.
Aciu

taip.
Papildyta:
QUOTE(ina @ 2011 11 30, 14:58)
Esu darbo biržoj, suradau darbą - nuo ryt pradedu dirbti. Esu susitvarkius kompensacijas, soc. pašalpą, nemokamą maitinimą mokykloje nuo lapkričio mėn. Ar turėčiau ką nors pranešti socialiniam, ar man ką bemokės ir kokį laiką 
Ačiū

"Per mėnesį privalote pranešti apie materialinės padėties pasikeitimą ar aplinkybes, dėl kurių ši parama turi būti nutraukta ar perskaičiuota: apie išvykimą nuolat ar laikinai gyventi į užsienį, apie šeimos sudėties pasikeitimus (šeimos nariui gimus, mirus, susituokus, nutraukus santuoką), praradus darbą arba įsidarbinus, pasikeitus darbo laiko trukmei, nutraukus registraciją teritorinėje darbo biržoje, pasikeitus neįgalumo ar darbingumo lygiui, mokiniui ar studentui baigus ar nutraukus mokymąsi, jam išvykus mokytis į kitą valstybę, pradėjus gauti lėšas vaikui išlaikyti ar kitas bet kokios rūšies pajamas arba nutraukus jų mokėjimą, išsprendus vaiko (vaikų) tėvystės ar materialinio išlaikymo klausimus, apsigyvenus socialinės globos įstaigoje, apie privalomosios pradinės karo tarnybos ar bausmės atlikimą ir kt."
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2011 11 30, 13:58)
Ačiū

Nemokamą maitinimą gausit iki mokslo metų pabaigos, o socialinę pašalpą ir kompensacijas nutrauks nuo sekančio mėnesio. Jei pajamos nebus didelės, kompensacijas galėsite tvarkytis toliau su naujomis pajamomis.
Atsakyti
sveiki,iskilo klausimas: gruodzio men. 27d. einu tvarkytis del pasalpos nes nesiekia pajamos 350lt vienam asm. ,o mazdaug po dvieju triju savaiciu gaunu dekretines uz keturis men. ar nebus taip kad man jau nepriklausys ta pasalpa,ir gal man neapsimoka ir eiti ten? as bijau kad jie sumokes ta pasalpa, o paskui pareikalaus grazinti.
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2011 12 01, 10:40)
sveiki,iskilo klausimas: gruodzio men. 27d. einu tvarkytis del pasalpos nes nesiekia pajamos 350lt vienam asm. ,o mazdaug po dvieju triju savaiciu gaunu dekretines uz keturis men. ar nebus taip kad man jau nepriklausys ta pasalpa,ir gal man neapsimoka ir eiti ten? as bijau kad jie sumokes ta pasalpa, o paskui pareikalaus grazinti.

kai iseisit i dekreta reikes eiti vel i soc.centra,jie tada perskaiciuos pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 11 29, 22:50)
Nu ziuresim kaip bus. g.gif
Pamenu sioje temoje kazkuri nare rase, gal Vikosiuks... g.gif (nepamenu tiksliai), kad kai daresi pasa, jos klause skubos ar ne tvarka pasa daryti, tai ji uzsisake neskubos. Tai gal galima ir skubos tvarka pasa uzsiskayti, bet aisku, kaip darbuotoja sake, jai daugiau darbo skubos tvarka uzsakant, tai jie ir nenori priimti skubiu, be jokiu pinigu mokamu...

manes irgi klause, rinkausi ne skubos.
Atsakyti