Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

4u.gif gal atidarant naują temą galima peržiūrėti nuorodas iš pirmo psl,nes daug nebeveikiančių,arba tik man neatidaro 4u.gif
Atsakyti
labas.
su klausimuku.del kompensaciju.is vieno darbo iseita spalio pradzioj,i kita isidarbinta 0,75etato lapkricio pradzioj.ar einant del kompensaciju butina pateikt ir iki spalio pr.pazyma darbo uzmokescio?ar uztektu to lapkricio,kad buvo keistas darbas?kaip suprantu,dabar reiktu eit tvarkytis gruodi,uz gruodi,tai sakau,gal nebereiktu iki spalio tos pazymos?
turbut supratot,ka norejau paklaust? ax.gif
Atsakyti
Jei aš neišnaudojau visų specialioje maximos kortelėje, į kurią buvo pervesta pašalpa.

Ar tie pinigėliai man nedings, ar nebus užšaldyti kitą mėnesį? Nes nuo kito mėnesio pašalpos jau nebegausime.

ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2011 11 28, 18:35)
Jei aš neišnaudojau visų specialioje maximos kortelėje, į kurią buvo pervesta pašalpa.

Ar tie pinigėliai man nedings, ar nebus užšaldyti kitą mėnesį? Nes nuo kito mėnesio pašalpos jau nebegausime.

ačiū už atsakymą.

neturetu but uzsaldyta,jie jums priklauso ir jus galit juos naudot kaip norit.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2011 11 28, 12:19)
labas.
su klausimuku.del kompensaciju.is vieno darbo iseita spalio pradzioj,i kita isidarbinta 0,75etato lapkricio pradzioj.ar einant del kompensaciju butina pateikt ir iki spalio pr.pazyma darbo uzmokescio?ar uztektu to lapkricio,kad buvo keistas darbas?kaip suprantu,dabar reiktu eit tvarkytis gruodi,uz gruodi,tai sakau,gal nebereiktu iki spalio tos pazymos?

JOLANCIUK-GAL JUS ZINOT I SI KLAUSIMA ATS? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2011 11 28, 19:04)
JOLANCIUK-GAL JUS ZINOT I SI KLAUSIMA ATS? blush2.gif

kiek zinau,tai jeigu pasikeite pajamos saltinis,tai skaiciuoja is vieno menesio.
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2011 11 27, 19:06)
Aveikos,turiu klausimam,na ir idomu,o neto;imoj ateiti ir aktualu bus biggrin.gif Siuo metu uz vaikuti gaunu soc pasalpa,ketinu susitvarkyti dokumentus su VIF ir soc sau.(Su vaiko teciu kaip suprantant esam ne kartu) Klausimas butu toks,jei pvz apsigyvenciau su draugu(antraja puse) kaip butu tada su pasalpom?Ar ju netektume su vaiku ar jei draugas atitiktu reikiamas salygas iseitu ir tryms pasidaryti?Pas vaika pavarde vt.Dekoju 4u.gif  4u.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2011 11 28, 22:32)

Kadangi būsite laikomi šeima, turėtų būti skiriama visiems trims.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2011 11 28, 13:19)
labas.

Dažnai prašoma pajamų už einamą mėnesį, pvz. jei einete lapkričio mėn., tai už jį ir turite atnešti pažymą. Aišku pažymą jūs galėsite gauti iš darbovietės ir pristatyti į soc. skyrių tik jau sekančio mėnesio pradžioj, todėl gruodžio mėnesį už lapkritį dar negausite, o tik sausį už 2 mėn. Taip ir su pašalpom.
Taip kad laukti kito mėn nereikėtų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As vel pas jus su klusimuku atkeliauju, pazistamu prasoma. ax.gif
Taigi, vienas gyvenantis asmuo gauna soc. pasalpa. Buvo pasidares pasa (uz savo pinigus) vazineja i Baltarusija. Pasibaige vieta pase del stampu statomu muitineje ir nuvaziavo su pazyma issiimta is socialinio pasidaryti paso naujo - si karta jau nemokamai.
Pasake darbuotojai , kad noretu skubiau pagaminto paso, na ne per diena, bet per savaite pvz. Sako darbuotoja labai nenorejo daryti skubaus, nes is pradziu aiskino, kad jai darbo daugiau, o poto pasake: jei norite skubaus paso, as tada nukopijuosiu visa jusu pasa su stampais ir kopijas nusiusiu i socialini, ir labai tiketina, kad jums nuims pasalpa g.gif zmogus vistiek uzsisake pasa.
Dabar kylo klausimas, ar is tiesu galima del tokio dalyko nuimti pasalpa? Juk zmogus vazineja i ta Baltarusija ne dazniau kaip kas 8 dienas taip pagal istatyma nurodyta) ir uzsidirbti jis tikrai nieko neuzsidirba, tiesiog jam del saves iseina pigiau vaziuoti, tenais jis pigiau apsiperka jam reikalingu prekiu.
Man asmeniskai atrodo nelabai logiska, o ir nesu girdejusi, kad del tokio dalyko butu galima nuimti pasalpa. Juk ir i Lenkija zmones irgi vazineja pigiau apsipirkti, bet niekas jiems pasalpu nenuimineja... g.gif gal darbuotoja tiesiog mane, kad zmogus atsiskays skubesnio paso?
Idomi Jusu nuomone, patirtis, gal kur koki istatyma uzmatete? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 29 lapkričio 2011 - 11:21
QUOTE(ewacka @ 2011 11 29, 12:20)
Sveikos  4u.gif
As vel pas jus su klusimuku atkeliauju, pazistamu prasoma.  ax.gif
Taigi, vienas gyvenantis asmuo gauna soc. pasalpa. Buvo pasidares pasa (uz savo pinigus) vazineja i Baltarusija. Pasibaige vieta pase del stampu statomu muitineje ir nuvaziavo su pazyma issiimta is socialinio pasidaryti paso naujo - si karta jau nemokamai.
Pasake darbuotojai , kad noretu skubiau pagaminto paso, na ne per diena, bet per savaite pvz. Sako darbuotoja labai nenorejo daryti skubaus, nes is pradziu aiskino, kad jai darbo daugiau, o poto pasake: jei norite skubaus paso, as tada nukopijuosiu visa jusu pasa su stampais ir kopijas nusiusiu i socialini, ir labai tiketina, kad jums nuims pasalpa  g.gif zmogus vistiek uzsisake pasa.
Dabar kylo klausimas, ar is tiesu galima del tokio dalyko nuimti pasalpa? Juk zmogus vazineja i ta Baltarusija ne dazniau kaip kas 8 dienas  taip pagal istatyma nurodyta) ir uzsidirbti jis tikrai nieko neuzsidirba, tiesiog jam del saves iseina pigiau vaziuoti, tenais jis pigiau apsiperka jam reikalingu prekiu.
Man asmeniskai atrodo nelabai logiska, o ir nesu girdejusi, kad del tokio dalyko butu galima nuimti pasalpa. Juk ir i Lenkija zmones irgi vazineja pigiau apsipirkti, bet niekas jiems pasalpu nenuimineja... g.gif gal darbuotoja tiesiog mane, kad zmogus atsiskays skubesnio paso?
Idomi Jusu nuomone, patirtis, gal kur koki istatyma uzmatete? 4u.gif

nesamone,tiesiog pagasdino zmogu,galvojo atsisakis kad skubos tvarka jam padarytu.Gali vazineti kur nori,nieks ten tu stampu neziuri.O gal gimines ten gyvena,tai tipo pamirst galima juos,nevazinet,kad tik pasalpa moketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 29, 11:38)
nesamone,tiesiog pagasdino zmogu,galvojo atsisakis kad skubos tvarka jam padarytu.Gali vazineti kur nori,nieks ten tu stampu neziuri.O gal gimines ten gyvena,tai tipo pamirst galima juos,nevazinet,kad tik pasalpa moketu  smile.gif

Na ir as taip pat manau, kaip Jus. Aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti