Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

Man labai įdomu, kur rasti darbo biržos puslapyje informaciją apie kursus? ax.gif
Atsakyti
Sakykit,o uz kura kompensuoja tik karta i metus.Dabar kaip tik gavome pinigus tai cia bus jau siam sezonui turbut. g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2011 11 21, 14:55)
Sakykit,o uz kura kompensuoja tik karta i metus.Dabar kaip tik gavome pinigus tai cia bus jau siam sezonui turbut. g.gif

taip,viena karta i metus,visam sildimo sezonui.
Papildyta:
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 21, 09:46)
sveiki. Jeigu yra terminuota sutartis, tai iseijus is darbo ir atsistojus i birza ar moka socialini is karto, ar vistiek reikia puse metu prastoveti?

"yra įsiregistravę teritorinėje darbo biržoje ne vėliau kaip per 6 mėnesius nuo nurodytų aplinkybių atsiradimo:
- asmenys, dirbę pagal laikinąją ar patarnavimo (ne trumpiau kaip 1 mėnuo) terminuotą, sezoninę darbo sutartį, šiai sutarčiai pasibaigus; "
Atsakyti
nezinau kaip kitur, bet mes praejusiais metais uz malkas gavome 2 kartus, uz spali, lapkriti, gruodi ir uz sausi, vasari, kova. reikejo eiti tais ketvirciais rasyti prasyma.
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2011 11 21, 15:16)
nezinau kaip kitur, bet mes praejusiais metais uz malkas gavome 2 kartus, uz spali, lapkriti, gruodi ir uz sausi, vasari, kova. reikejo eiti tais ketvirciais rasyti prasyma.

Mums sake,kad viena karta ismoka pinigelius uz visa sezona g.gif
Atsakyti
Laba diena,gal kas painformuosite 4u.gif
esu mama,kolkas dar nedirbu,dukrytei 2metukai
lankom darzeli,nuo gruodzio 1d.i darba,si menesi begavau puse atlyginimo,siek tiek virs 300lt.,turiu nuosavybes 33kv.m+bendro naudojimo patalpos isviso 45kv.m,nes bendrabutis,uz sildymo kosmines sumos,siandien buvau socialiniame,pasake mamyte jus turite dirbti jei vaikas lanko darzeli,o kadangi dirbsiu nuo gruodzio 1d.,tai galiu kreiptis tik sausi,t.y kitais metais,si menesi vien sildymas 200lt.,kita bus kokie 300-400lt.,is ko gyventi? g.gif verysad.gif 000189.gif cray.gif cray.gif cray.gif
esu issiskyrusi,vaikui priteisti alimentai,bet ju nemoka,tai moka 195lt.valstybe
dukryte leidziu i darzeli nes bijojom prarasti vieta kai pradesiu dirbti,ka daryti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 11 21, 16:42)
Laba diena,gal kas painformuosite 4u.gif
esu mama,kolkas dar nedirbu,dukrytei 2metukai
lankom darzeli,nuo gruodzio 1d.i darba,si menesi begavau puse atlyginimo,siek tiek virs 300lt.,turiu nuosavybes 33kv.m+bendro naudojimo patalpos isviso 45kv.m,nes bendrabutis,uz sildymo kosmines sumos,siandien buvau socialiniame,pasake mamyte jus turite dirbti jei vaikas lanko darzeli,o kadangi dirbsiu nuo gruodzio 1d.,tai galiu kreiptis tik sausi,t.y kitais metais,si menesi vien sildymas 200lt.,kita bus kokie 300-400lt.,is ko gyventi? g.gif  verysad.gif  000189.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif
esu issiskyrusi,vaikui priteisti alimentai,bet ju nemoka,tai moka 195lt.valstybe
dukryte leidziu i darzeli nes bijojom prarasti vieta kai pradesiu dirbti,ka daryti.... g.gif

Jums teisingai pasake,jei vaikas lanko darzeli,kol jus esat VPA,tai jus turit eiti arba dirbti,arba i birza stoti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 21, 15:54)
Jums teisingai pasake,jei vaikas lanko darzeli,kol jus esat VPA,tai jus turit eiti arba dirbti,arba i birza stoti.

tai pagal valstybe turime mesti darzeli,tada mergaite sedes namuose,ir gausim kompensacijas,ta suprantu puikiai,bet ka daryt kai dirbti pradesiu,o kaip minejau pradesiu nuo gruodzio,todel darzelio mesti negalime,is ko susimoketi uz patarnavimus?o juk kompensacijos negausiu jei bus skolu,ir galesiu eiti kaip suprantu tik sausio gale g.gif is ko susimoketi skolas,o ju bus nes tikrai neturesiu is ko moketi tokias sumas verysad.gif ar cia ne valstybes nuzmogejimas? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 11 21, 17:04)
tai pagal valstybe turime mesti darzeli,tada mergaite sedes namuose,ir gausim kompensacijas,ta suprantu puikiai,bet ka daryt kai dirbti pradesiu,o kaip minejau pradesiu nuo gruodzio,todel darzelio mesti negalime,is ko susimoketi uz patarnavimus?o juk kompensacijos negausiu jei bus skolu,ir galesiu eiti kaip suprantu tik sausio gale g.gif is ko susimoketi skolas,o ju bus nes tikrai neturesiu is ko moketi tokias sumas verysad.gif ar cia ne valstybes nuzmogejimas? schmoll.gif

reikejo iskart eit dirbt,kai pradejot vaika vesti i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 21, 17:15)
reikejo iskart eit dirbt,kai pradejot vaika vesti i darzeli.

Tai kiek suprantu ji dirbo... Šį mėnesį gavo dar atlyginimą šiek tiek virš 300lt, kiek suprantu susidaro tarpas apie mėnesio laiko, bet darbo tarp dviejų darbų, nes nuo gruodžio 1 vėl dirbs.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 11 21, 17:23)
Tai kiek suprantu ji dirbo... Šį mėnesį gavo dar atlyginimą šiek tiek virš 300lt, kiek suprantu susidaro tarpas apie mėnesio laiko, bet darbo tarp dviejų darbų, nes nuo gruodžio 1 vėl dirbs.

Gal,cia tik autore gali paaiskinti smile.gif nes man irgi tas uzstrigo,kad gavo puse atliginimo,tai jei dirbo is kur tada tas tarpas atsirado g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 21 lapkričio 2011 - 16:30
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 21, 17:29)
Gal,cia tik autore gali paaiskinti smile.gif  nes man irgi tas uzstrigo,kad gavo puse atliginimo,tai jei dirbo is kur tada tas tarpas atsirado  g.gif

Iš ten, kad gaunu už praėjusį laikotarpį, gavo už pusę mėnesio, tai spėju, iki kokios lapkričio 15 dienos mirksiukas.gif dabar nedirba bigsmile.gif o dirbs tik nuo gruodžio 1 dienos, vat jums ir tarpas mirksiukas.gif
Atsakyti