Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(vikosiuks @ 2011 11 17, 18:14)
man taip pat toks klausimas iskilo, jei tarkim soc. remtina seima paveldi nekilnojamo turto, tai labai idomu, ar yra tokiu, kurie turi du gyvenamus plotus ir vistiek gauna soc. parama???

Jei turto normatyvo neviršys, tai ir gaus.
Dėl kompensacijų už spalį, juk kiek ten tešildė. Matomai neišėjo ta kompensacija.
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 11 17, 19:50)
Ne, ne laiku, tiek už šaltą, tiek už karštą sumokėjau mėn pradžioje, abiejuose aišku įtraukta skola, nes į sistemą nespėjo įkristi pinigėliai, bet kodėl tada vienam pritaikyta komp, kitam ne g.gif

Tai žinokit jums bus todėl, kad neapmokėjote nepritaikę 4u.gif Nes man tai buvo, po to išminusuos. Bet aš asmeniškai skambinau jiems ir klausiau, nes tada nesupratau kame esmė, tai jie man telefonu pasakė sumą su kompensacija. Galite ir jūs taip mirksiukas.gif , O šaltas vis tiek pritaiko, su karštu kitaip, gi jie atskirai 4u.gif išrašinėja sąskaitas jie paskutinę dieną, ar jau pirmą, nežinau, bet sumokėti vėliausiai reikia paskutinę mėnesio dieną, tuomet visada gausit sąskaitas su kompensacijomis.
Atsakyti
sveikos merginos,

ir vėl man jūsų pagalbos prisireikė.Žodžiu situacija tokia,aš jau 30 savaičių nėščia,niekur nedirbu,tad dekreto nesitvarkysiu,namuose auginu ir dar viena vaikutį,kuriam nėra dviejų metukų . Vyras oficialiai įsidarbino tik šį mėnesį,gauna minimumą. Soc.ministerijos puslapyje radau info apie tai,jog į socialinę pašalpą gali pretenduoti nėščia moteris,kuriai iki gimdymo yra likę ne mažiau 70 kalendorinių dienų,tad aš šį punktą kaip ir atitinku,o kaip su vyru,ar jis turi kažkiek laiko išdirbti,koks tas stažas turėtų būti,kad galėtume dokumentus tvarkytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2011 11 12, 20:12)
laba,turiu gruodzio men pristatyti pazyma apie paskutinius 3men,norejau pasiteirauti,jei lapktity bus nedarbingumo lapelis,tai tos pinigelius uz biliuteni  gausiu tik gruodi,man priskaiciuos i lapkricio pinigelius? kai skaiciuos bendra uz 3menesius?
aciu

???
Atsakyti
QUOTE(amazone_miske @ 2011 11 20, 10:06)
sveikos merginos,

ir vėl man jūsų pagalbos prisireikė.Žodžiu situacija tokia,aš jau 30 savaičių nėščia,niekur nedirbu,tad dekreto nesitvarkysiu,namuose auginu ir dar viena vaikutį,kuriam nėra dviejų metukų . Vyras oficialiai įsidarbino tik šį mėnesį,gauna minimumą. Soc.ministerijos puslapyje radau info apie tai,jog į socialinę pašalpą gali pretenduoti nėščia moteris,kuriai iki gimdymo yra likę ne mažiau 70 kalendorinių dienų,tad aš šį punktą kaip ir atitinku,o kaip su vyru,ar jis turi kažkiek laiko išdirbti,koks tas stažas turėtų būti,kad galėtume dokumentus tvarkytis? g.gif

vienas menuo,kad galetu atnesti is darbo pazyma apie alga.
Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2011 11 20, 10:13)

taip.
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti ar aš galėčiau šį lapkričio mėn. kreiptis dėl kompensacijų už šildymą ir vandenį jeigu praėjusių 3 mėn. šeimos pajamos buvo 1095lt., tačiau nuo lapkričio jos jau didėtų iki 1500lt.? Jeigu paskirtų pagal paskutinių 3mėn. vidurkį kompensaciją už lapkritiį, gruodį ir sausį ar vėliau nereiktų gražinti?
Atsakyti
QUOTE(linasiniX @ 2011 11 20, 17:41)
Sveikos,
norėjau paklausti ar aš galėčiau šį lapkričio mėn. kreiptis dėl kompensacijų už šildymą ir vandenį jeigu praėjusių 3 mėn. šeimos pajamos buvo 1095lt., tačiau nuo lapkričio jos jau didėtų iki 1500lt.? Jeigu paskirtų pagal paskutinių 3mėn. vidurkį kompensaciją už lapkritiį, gruodį ir sausį ar vėliau nereiktų gražinti?

Galit tvarkitis,nes kompensacija galima tvarkitis ir tiems kuriu pajamos didesnes nei 525 lt/zmogui.Ir nereikes nieko grazinti.
Atsakyti
sveiki. Jeigu yra terminuota sutartis, tai iseijus is darbo ir atsistojus i birza ar moka socialini is karto, ar vistiek reikia puse metu prastoveti?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 21, 09:46)
sveiki. Jeigu yra terminuota sutartis, tai iseijus is darbo ir atsistojus i birza ar moka socialini is karto, ar vistiek reikia puse metu prastoveti?

bijau suklysti, bet gal kas tiksliau pasakys, nežinau ar su terminuota ar laikina, galima darbo biržoje stovėti, tik sustabdžius statusą, terminas 6mėn, po jų jei pratęsia sutartį, iš biržos išbraukia, ir spėju, jei vėl registruositės, taip reiks pusės metų, kad gauti pašalpas. Bent jau mano žinios tokios. Bet jei sutarties nepratęsia, tai darbo biržoje statusas atsinaujina, ir pašalpą pradeda iškarto socialinis mokėti smile.gif
Na lyg taip, bet tikrai garantuoti negaliu 4u.gif pasiklauskit konsultantės tiksliau 4u.gif arba gal čia kas patikslins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 11 21, 10:40)
bijau suklysti, bet gal kas tiksliau pasakys, nežinau ar su terminuota ar laikina, galima darbo biržoje stovėti, tik sustabdžius statusą, terminas 6mėn, po jų jei pratęsia sutartį, iš biržos išbraukia, ir spėju, jei vėl registruositės, taip reiks pusės metų, kad gauti pašalpas. Bent jau mano žinios tokios. Bet jei sutarties nepratęsia, tai darbo biržoje statusas atsinaujina, ir pašalpą pradeda iškarto socialinis mokėti smile.gif
Na lyg taip, bet tikrai garantuoti negaliu 4u.gif pasiklauskit konsultantės tiksliau 4u.gif arba gal čia kas patikslins 4u.gif

tiesiog as irgi girdejau kad reikia puse metu atstoveti birzoje, kad gauti pasalpa. Bet tada kazkaip iseina, kad mes visai be pajamu gyvensime jeigu vyro sutaris baigsis, nes is birzos pasalpos jam nemokes(neuztenka 18 men stazo). O socialiniam pasakiau kad vyro sutarti darbdavys pakeite i terminuota, tai lyg pasake kad nereikes stoveti birzoje puse metu. Atsistuos ir is karto socialini skirs. Tai idomu ar gerai supratau.
Atsakyti
ar galima uzsisakyti pazyma apie soc remtinuma internetu?kaune
Atsakyti
Po terminuotų darbų užtenka užsiregistruoti į DB, pusę metų stovėti nereikės.
Atsakyti