Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(Edita Radviliskis @ 2011 11 16, 22:28)
Sveiki,man reikia patarimo.As jau birzoj stoviu puse metu,o mano vyras dirba ant puse etato,bet nestovi darbo birzoj.ar mum nepriklauso socialine pasalpa,gal galima tokiu atveju iseitine tvarka,mum gali nepaskirti,gal uz vaikus socialini paskire,lb sunku isgyventi is tokiu mazu pajamu,o tai niekam neidomu

niekam tas neidomu,tegul vyras arba padidina etata iki 0.75 arba tegul stoja i birza ir po puses metu galesit kreiptis.Vaikams atskirai neduoda,nebent esat neistekejusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 16 lapkričio 2011 - 21:39
labas vakarelis,turiu toki klausima,ar galima jau paskirtai soc.pasalpai pakeisti banko saskaita? na reikalas tas,kad gaunu i snora,o dabar kai tokia situacija noreciau pakeisti saskaita i kito banko...aciu is anksto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2011 11 16, 23:11)
labas vakarelis,turiu toki klausima,ar galima jau paskirtai soc.pasalpai pakeisti banko saskaita? na reikalas tas,kad gaunu i snora,o dabar kai tokia situacija noreciau pakeisti saskaita i kito banko...aciu is anksto blush2.gif

Tik kai eisit pratesinet,nes mes irgi norejom,gaudavom i pasta,tai pasake,kai ateisit pratesinet pasalpa,tada nurodisit kur jums siusti pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 16, 22:15)
Tik kai eisit pratesinet,nes mes irgi norejom,gaudavom i pasta,tai pasake,kai ateisit pratesinet pasalpa,tada nurodisit kur jums siusti pinigelius.

o vargeli...tai kaip cia idomu dabar bus ...tikiuosi blogi gandai nepasitvirtins del snoro
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2011 11 16, 23:44)
o vargeli...tai kaip cia idomu dabar bus ...tikiuosi blogi gandai nepasitvirtins del snoro

Zinokit nueikit i soc.centra gal del sitokios situacijos ir leis pakeisti saskaitos numeri.
Atsakyti
Spalį ėjau tvarkytis kompensaciją šaltam vandeniui ir šildymui. Šiandien ateina sąskaitos, tai šaltam vandeniui yra kompensacija, o šildymui nea, kaži kodėl. Kaip jums, kurios tvarkėtės ir gavot sąskaitas už spalį g.gif 4u.gif
Atsakyti
man taip pat toks klausimas iskilo, jei tarkim soc. remtina seima paveldi nekilnojamo turto, tai labai idomu, ar yra tokiu, kurie turi du gyvenamus plotus ir vistiek gauna soc. parama???
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 11 17, 18:31)
Spalį ėjau tvarkytis kompensaciją šaltam vandeniui ir šildymui. Šiandien ateina sąskaitos, tai šaltam vandeniui yra kompensacija, o šildymui nea, kaži kodėl. Kaip jums, kurios tvarkėtės ir gavot sąskaitas už spalį g.gif  4u.gif

po to manau perskaiciuos ir pritaikys,jei priklauso ax.gif mum praeita ziema uz du praejusius menesius veliau pritaike(gruodi,sausi buvo be kompensacijos saskaitos,o vasari pritaike uz visus tris) smile.gif nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 11 17, 18:14)
po to manau perskaiciuos ir pritaikys,jei priklauso ax.gif mum praeita ziema uz du praejusius menesius veliau pritaike(gruodi,sausi buvo be kompensacijos saskaitos,o vasari pritaike uz visus tris) smile.gif nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif

supratau, tai vadinasi reikia laukt kito mėn ir žiūrėt kas bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 11 17, 19:22)
supratau, tai vadinasi reikia laukt kito mėn ir žiūrėt kas bus  4u.gif

O jūs laiku sumokėjote mokesčius? nes man pvz nepritaiko jei pavėluoju sumokėt, taip kartą buvo... O šiaip tai taip reiktų laukti kito mėnesio gal jie tiesiog kai išrašinėjo sąskaitas dar neturėjo duomenų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 11 17, 18:47)
O jūs laiku sumokėjote mokesčius? nes man pvz nepritaiko jei pavėluoju sumokėt, taip kartą buvo... O šiaip tai taip reiktų laukti kito mėnesio gal jie tiesiog kai išrašinėjo sąskaitas dar neturėjo duomenų 4u.gif

Ne, ne laiku, tiek už šaltą, tiek už karštą sumokėjau mėn pradžioje, abiejuose aišku įtraukta skola, nes į sistemą nespėjo įkristi pinigėliai, bet kodėl tada vienam pritaikyta komp, kitam ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 11 17, 20:50)
Ne, ne laiku, tiek už šaltą, tiek už karštą sumokėjau mėn pradžioje, abiejuose aišku įtraukta skola, nes į sistemą nespėjo įkristi pinigėliai, bet kodėl tada vienam pritaikyta komp, kitam ne g.gif

Gal pačiame mėnesio gale tvarkėtės dokumentus g.gif Bent jau Alytuje, tai socialinis skyrius šilumos tinklams duomenis perduoda 25 d, tad jei dokumentai sutvarkyti bent viena diena vėliau, kompensacijas už šildymą ir karštą vandenį priskaičiuoja vienu mėnesiu vėliau. Kompensacija niekur neprapuola - jei priklauso, tai pritaikys kito mėnesio sąskaitoje iš karto už du mėn. Man taip praėjusį mėnesį buvo, tai šią sąskaitą apmokėjau ne visą, o tik tą dalį, kurią turėčiau mokėti, pritaikius kompensaciją - palikau skolelę, kurią nurašė, kai priskaičiavo kompensacijas ax.gif
Atsakyti