Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(Bulbulka. @ 2011 11 09, 20:41)
visu 11 lapu reikes?

taip,nes mes kai pildem pirma karta del soc.pasalpos tai pildem visus lapus,nors del kompensacijos nesikreipem,bet reikejo ir tuos lapus pildyt.
Atsakyti
atsiprasau,neskaiciau visos temos,bet gal kas zino ir galetu atskyt ax.gif vyras buvo bedarbis,nuo 2011-11men isidarbino,as esu vaiko prieziuros atostogose nuo 2009-10men,buvau iki 2011-10,bet prasitesiau iki 2012-10 ax.gif mano pajamos dabar 0,vyras idarbintas minimumui,ar mum priklauso socialine ismoka ir kompensacija uz sildyma ax.gif auginame tris vaikus,penkiu asmenu seima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 11 09, 21:41)
atsiprasau,neskaiciau visos temos,bet gal kas zino ir galetu atskyt ax.gif vyras buvo bedarbis,nuo 2011-11men isidarbino,as esu vaiko prieziuros atostogose nuo 2009-10men,buvau iki 2011-10,bet prasitesiau iki 2012-10 ax.gif mano pajamos dabar 0,vyras idarbintas minimumui,ar mum priklauso socialine ismoka ir kompensacija uz sildyma ax.gif auginame tris vaikus,penkiu asmenu seima ax.gif

priklauso.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 09, 21:45)
taip,nes mes kai pildem pirma karta del soc.pasalpos tai pildem visus lapus,nors del kompensacijos nesikreipem,bet reikejo ir tuos lapus pildyt.

Aciu Jolanciuk 4u.gif
Atsakyti
Lapkricio menesi gaunu iseitine. Stoju i darbo birza. Birza prades moketi po 5 men, nes iseitine uz 5 men. Sakykite kada galima kreiptis socialines pasalpos (po iseitines gavimo) po menesio ar po 3 men?
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2011 11 11, 10:01)
Lapkricio menesi gaunu iseitine. Stoju i darbo birza. Birza prades moketi po 5 men, nes iseitine uz 5 men. Sakykite kada galima kreiptis socialines pasalpos (po iseitines gavimo) po menesio ar po 3 men?

po 5 menesiu kai birza prades moketi bedarbio pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 11, 11:49)
po 5 menesiu kai birza prades moketi bedarbio pasalpa.

Siuo metu as gaunu soc. pasalpa, nes auginu du vaikus, vienam nera 3 metu. Bet nebelaukiu, noriu iseiti is darbo su iseitine. Siuo metu taip pat gaunu vaikui nemokama maitinima darzelyje. Tai jei lapkricio men gaunu iseitine, o toliau vel pajamu 0, tai nebegalesiu kreiptis del nemokamo maitinimo ir soc pasalpos?
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2011 11 11, 13:33)
Siuo metu as gaunu soc. pasalpa, nes auginu du vaikus, vienam nera 3 metu. Bet nebelaukiu, noriu iseiti is darbo su iseitine. Siuo metu taip pat gaunu vaikui nemokama maitinima darzelyje. Tai jei lapkricio men gaunu iseitine, o toliau vel pajamu 0, tai nebegalesiu kreiptis del nemokamo maitinimo ir soc pasalpos?

"Skiriant piniginę socialinę paramą, į šeimos / asmens pajamas įskaitomos šios šeimos narių gaunamos pajamos:
išeitinės išmokos;"

Iseitine ieis i soc.pasalpos apskaiciavima,tik vat nezinau ar visa is karto,ar ja po menesiams isskirstis,cia jums jau paciam soc.centre paaiskins.
Atsakyti
dar cia perklausiu: Sveikutes 4u.gif doh.gif

dirbau valstybineje imoneje, men. alga 3327,-lt. brutto. Neto apie 2000,-.

Tuoj eisiu i dekretines (motinystes atostogos). Planuoju 2 metus jose buti. Kiek man mokes sodra?

Vyro pajamo nera.

Aciu uz atsakymus.

Buciau gavus daugiau, jei vaikas butu gimes 2010 rugpjutyje?
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 11 11, 20:33)
dar cia perklausiu: Sveikutes 4u.gif  doh.gif

dirbau valstybineje imoneje, men. alga 3327,-lt. brutto. Neto apie 2000,-.

Tuoj eisiu i dekretines (motinystes atostogos). Planuoju 2 metus jose buti. Kiek man mokes sodra?

Vyro pajamo nera.

Aciu uz atsakymus.

Buciau gavus daugiau, jei vaikas butu gimes 2010 rugpjutyje?

tai gausit dekretiniu apie 8000 lt,cia uz 4 menesius,o vaiko prieziuros pinigeliai ir bus kazkur 2000 lt*70% ir antrais metais 2000 lt*40%,cai tyksliau jau suzinosit tik sodroj.Jei aisku turit 12 menesiu stazo per pakutinius 2 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 11 lapkričio 2011 - 19:37
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 12, 05:36)
tai gausit dekretiniu apie 8000 lt,cia uz 4 menesius,o vaiko prieziuros pinigeliai ir bus kazkur 2000 lt*70% ir antrais metais 2000 lt*40%,cai tyksliau jau suzinosit tik sodroj.Jei aisku turit 12 menesiu stazo per pakutinius 2 metus.

Aciu, Jolanciuke, jau aiskiau. Reiskias, jei butu vaikas dar 2010 rugpjutyje gimes, buciau gavus daugiau.

12 men darbo stazas yra. Irodysiu sodroj.

Aciu dar syki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 11 11, 20:56)
Aciu, Jolanciuke, jau aiskiau. Reiskias, jei butu vaikas dar 2010 rugpjutyje gimes, buciau gavus daugiau.

12 men darbo stazas yra. Irodysiu sodroj.

Aciu dar syki.  4u.gif

taip.tada jus iseitumete i VPA pagal sena tvarka 90%/75%.
Atsakyti