QUOTE(Asveja @ 2011 11 08, 10:20)
As jau kreipaiusi anksciau del kompensaciju ir t.t., kol vaikas dar nelanke darzelio, dabar tik vyras prigasdino, sako atidirbineti eisi tai uztat ir klausiau jusu del to atidirbinejimo kaip yra.
O apie ismokas, tai nesu is vyro darbovietes ta pazyma, o amno seniunija mato pajamas.
Tik va dar man pasake seniunijoj, kad jei noriu gauti kompensacija uz spali, tai si menesi nuvesti uz spali pazyma apie vyro uzdarbi i Kauno gatve, arba laukti gruodzio menesio ir vaziuoti i savo seniunija.
O i koki kabineta Kauno g. kreiptis gal kas zino? Sake man ten be uzrasymo , tik eilej sedet reikia
O apie ismokas, tai nesu is vyro darbovietes ta pazyma, o amno seniunija mato pajamas.
Tik va dar man pasake seniunijoj, kad jei noriu gauti kompensacija uz spali, tai si menesi nuvesti uz spali pazyma apie vyro uzdarbi i Kauno gatve, arba laukti gruodzio menesio ir vaziuoti i savo seniunija.
O i koki kabineta Kauno g. kreiptis gal kas zino? Sake man ten be uzrasymo , tik eilej sedet reikia
http://www.spcentras....php?m=3&l=7685
pagrinde visi i 212 kab laukia,ten nuo pacio ryto eiles kilometrynes,bet jei tik pazyma atiduoti,tai eilei nereikia laukti.Jei prasimas jau uzpildytas.