Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(Asveja @ 2011 11 08, 10:20)
As jau kreipaiusi anksciau del kompensaciju ir t.t., kol vaikas dar nelanke darzelio, dabar tik vyras prigasdino, sako atidirbineti eisi doh.gif tai uztat ir klausiau jusu del to atidirbinejimo kaip yra.
O apie ismokas, tai nesu is vyro darbovietes ta pazyma, o amno seniunija mato pajamas.
Tik va dar man pasake seniunijoj, kad jei noriu gauti kompensacija uz spali, tai si menesi nuvesti uz spali pazyma apie vyro uzdarbi i Kauno gatve, arba laukti gruodzio menesio ir vaziuoti i savo seniunija.
O i koki kabineta Kauno g. kreiptis gal kas zino? Sake man ten be uzrasymo , tik eilej sedet reikia g.gif

http://www.spcentras....php?m=3&l=7685
pagrinde visi i 212 kab laukia,ten nuo pacio ryto eiles kilometrynes,bet jei tik pazyma atiduoti,tai eilei nereikia laukti.Jei prasimas jau uzpildytas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 08, 11:26)
http://www.spcentras....php?m=3&l=7685
pagrinde visi i 212 kab laukia,ten nuo pacio ryto eiles kilometrynes,bet jei tik pazyma atiduoti,tai eilei nereikia laukti.Jei prasimas jau uzpildytas.

Teks eilej sedet, nes uz spali nepildziau jokiu prasymu dar.
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2011 11 08, 10:55)
Teks eilej sedet, nes uz spali nepildziau jokiu prasymu dar.
Aciu smile.gif

Bandikit i 216 kabineta eit,ten maziau zmoniu buna,tik kad pirmumo teise tures del vaiko pinigu jei ateis kas.Mes buvom neseniai,tai pirmi tam kabinete,ilgai laukt nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 08, 11:59)
Bandikit i 216 kabineta eit,ten maziau zmoniu buna,tik kad pirmumo teise tures del vaiko pinigu jei ateis kas.Mes buvom neseniai,tai pirmi tam kabinete,ilgai laukt nereikejo.

Bandysiu tada, aciu dar karteli.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2011 11 07, 20:51)
Sveika. Aš visada patariu,geriau dirbti, juk skaičiuojasi stažas. Jei DB nemokės ir atstovėsite 6mėn., paramos skyrius mokės tik 315 litų (700-350 alimentai/0.9 = 315 litų).

as zinau kad geriau dirbti, bet kai mane eda kasdien kad iseiciau laukan, man sveikata ne kokia darosi as noriu rast geresni darba, o tai galiu padirbti iseidama is darbo ir stovedama birzoj, cia dirbdama as negaliu nieko ir algos niekam neuztenka
Atsakyti
ir as cia ilindau su tokiu klausimuku, skaiciau temuke bet sau atsakymo kaip ir neradau arba nesupratau gal blush2.gif ar yra kazkoks reikalaujamas idirbio terminas norint gaut po 52lt uz vaikus ar ta soc. pasalpa?Jei reikia pajamas parodyt kad neiseina ta suma kiek reikia vienam zmogui tai kokias pajamas reikia rodyt ir ka reikia pildyt jei daugiau kaip du metus aplamai jokiu pajamu seimoje nera , nuliukus gal reikia rasyt ar kaip? Vyras dirba tik antra savaite ant minimumo pilnu etatu, as niekur nedirbau , bet dabar esu tame vadiname bedarbiu dekrete, na kad man sake jog reikia eit i soc. del 260Lt ar 240Lt kaip bedarbei likus 70d. iki gimdymo, nezinau kaip terminais jis vadinas 4u.gif Tai musu 4 atzalele, i birza nestato manes nes sako vistiek dirbt negalesi, ar mum priklauso tie 52lt uz vaikus ir socialine pasalpa, ar jei birzoj reikalauja atstovet puse metu jei pries tai nedirbai tai ir darbovietei gal reikia atidirbt puse metu, kad galetum gaut soc pasalpa?Nes jau daugiau kaip du metai nei as nei vyras Lt nedirbom niekur, isideklaraves buvo tik vyras is Lt , o kad uzsieni butu dirbes cia ir niekas nemato to.Tai kaip suprantu jsi skaitos kaip bedarbis as ir ir esam daugiavaike seima.Ar cia jau nebegalioja gal tas statusas kaip daugiavaike skiriant pasalpas ar tuos vaiko pinigelius ?Darzeliui dave puse kainos, ilgai nebuvom tai nebelabai gaudaus kas cia pasikeite per tuos metus , o kas dar liko. blush2.gif Buciau dekinga jei atsirastu kas zino bent kazkoki atsakyma i man iskilusius klausimukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kartuske @ 2011 11 08, 23:52)
ir as cia ilindau su tokiu klausimuku, skaiciau temuke bet sau atsakymo kaip ir neradau arba nesupratau gal  blush2.gif ar yra kazkoks reikalaujamas idirbio terminas norint gaut po 52lt uz vaikus ar ta soc. pasalpa?Jei reikia pajamas parodyt kad neiseina ta suma kiek reikia vienam zmogui tai kokias pajamas reikia rodyt ir ka reikia pildyt jei daugiau kaip du metus aplamai jokiu pajamu seimoje nera , nuliukus gal reikia rasyt ar kaip? Vyras dirba tik antra savaite ant minimumo pilnu etatu, as niekur nedirbau , bet dabar esu tame vadiname bedarbiu dekrete, na kad man sake jog reikia eit i soc. del 260Lt ar 240Lt  kaip bedarbei likus 70d. iki gimdymo, nezinau kaip terminais jis vadinas  4u.gif Tai musu 4 atzalele, i birza nestato manes nes sako vistiek dirbt negalesi, ar mum priklauso tie 52lt uz vaikus ir socialine pasalpa, ar jei birzoj reikalauja atstovet puse metu jei pries tai nedirbai tai ir darbovietei gal reikia atidirbt puse metu, kad galetum gaut soc pasalpa?Nes jau daugiau kaip du metai nei as nei vyras Lt nedirbom niekur, isideklaraves buvo tik vyras is Lt , o kad uzsieni butu dirbes cia ir niekas nemato to.Tai kaip suprantu jsi skaitos kaip bedarbis as ir ir esam daugiavaike seima.Ar cia jau nebegalioja gal tas statusas kaip daugiavaike skiriant pasalpas ar tuos vaiko pinigelius ?Darzeliui dave puse kainos, ilgai nebuvom tai nebelabai gaudaus kas cia pasikeite per tuos metus , o kas dar liko. blush2.gif Buciau dekinga jei atsirastu kas zino bent kazkoki atsakyma i man iskilusius klausimukus  4u.gif

Del vaiko pinigu,t.y 52 lt ziuri jusu seimos praeitu metu arba paskutiniu 12 menesiu pajamas,jei dirbot uzsieni legaliai,tai is uzsienio reikalinga pazyma apie uzdarbi,jei nesieks zmogui 525 lt,tai galesit del vaiko pinigu kreiptis.
Del soc.pasalpos,tai vyrui reikia pradirbti nors menesi,kad jam darbuoviete isduotu pazyma apie atliginima ir tada einat tvarkitis soc.pasalpa is jusu jokiu dokumentu nereikia,tik ten reikes uzpildyti prasima.
Galit kreiptis tuo paciu ir del kompensacijos uz siluma,karsta(salta) vandeni.
Dar galit kreiptis del maisto paketu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 09, 00:06)
Del vaiko pinigu,t.y 52 lt ziuri jusu seimos praeitu metu arba paskutiniu 12 menesiu pajamas,jei dirbot uzsieni legaliai,tai is uzsienio reikalinga pazyma apie uzdarbi,jei nesieks zmogui 525 lt,tai galesit del vaiko pinigu kreiptis.
Del soc.pasalpos,tai vyrui reikia pradirbti nors menesi,kad jam darbuoviete isduotu pazyma apie atliginima ir tada einat tvarkitis soc.pasalpa is jusu jokiu dokumentu nereikia,tik ten reikes uzpildyti prasima.
Galit kreiptis tuo paciu ir del kompensacijos uz siluma,karsta(salta) vandeni.
Dar galit kreiptis del maisto paketu.

Labai labai aciu uz toki greita atsakyma, vyras uzsieni dirbo bet nelegaliai.Ir kai gyvenom visa seima taip pat jokiu popieriu nesitvarkem ten net vaikam tuos pinigelius gaut, tai gal niekas tada ir neuzklius.Cia gryze isinuomavom nama, su sutartim legaliai,bet sildomes anglim ir malkom, bet kaip parodyt uz kokia suma mes suvartojam to kuro?Nes kaip supratau tai kompensuos dali isleidziamos sumos?
Atsakyti
QUOTE(kartuske @ 2011 11 09, 00:20)
Labai labai aciu uz toki greita atsakyma, vyras uzsieni dirbo bet nelegaliai.Ir kai gyvenom visa seima taip pat jokiu popieriu nesitvarkem ten net vaikam tuos pinigelius gaut, tai gal niekas tada ir neuzklius.Cia gryze isinuomavom nama, su sutartim legaliai,bet sildomes anglim ir malkom, bet kaip parodyt uz kokia suma mes suvartojam to kuro?Nes kaip supratau tai kompensuos dali isleidziamos sumos?

reikes namo plano,kiek kvadratu namas,kiek to kuro iseina,na mums taip bent jau sake.Jie ten ziures,skaiciuos ir kiek priklauso kompensuot perves i saskaita.
Atsakyti
Laba diena.
Sakykit kai kreipetes del kompensacijos uz sildyma ar pildet prasyma is 11 lapu? ax.gif Kita savaite pirme karta eisiu del kompensacijos, tai pagalvojau gal namie atspausdint uzpildyt ir nunest...
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 11 09, 18:50)
Laba diena.
Sakykit kai kreipetes del kompensacijos uz sildyma ar pildet prasyma is 11 lapu?  ax.gif  Kita savaite pirme karta eisiu del kompensacijos, tai pagalvojau gal namie atspausdint uzpildyt ir nunest...

Galit namie uzpildyti ta prasima.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 09, 21:20)
Galit namie uzpildyti ta prasima.

visu 11 lapu reikes?
Atsakyti