Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 05, 15:21)
Gruodi galit tvarkitis kitiems metams.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 11 03, 14:55)
Laba diena as cia visai ne i tema,bet turiu toki klausima i kuri niekur negaliu surast atsakymo

mano vyrui buvo uzblokave ilgai kortele, jis nedirbo kelis menesis, kai pradejo dirbti, gavo pirmaja alga. gavo lapa is virsininko kokia alga pravesta i kortele, vazevo pas anstoli ten issiaiskino kad uzblokuota visa alga. anstolis atblokavo ta kortele, tada reikia vaziuot i banka ten vel nesti is anstolio popierelius... o kiek laiko jusu brolis pavelavo ? seip vyras kai pradejo ir kai gavo pinigus praejo 2sav. nes per savaite tik grazina pinigus i kortele.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 11 06, 21:47)
mano vyrui buvo uzblokave ilgai kortele, jis nedirbo kelis menesis, kai pradejo dirbti, gavo pirmaja alga. gavo lapa is virsininko kokia alga pravesta i kortele, vazevo pas anstoli ten issiaiskino kad uzblokuota visa alga. anstolis atblokavo ta kortele, tada reikia vaziuot i banka ten vel nesti is anstolio popierelius... o kiek laiko jusu brolis pavelavo ? seip vyras kai pradejo ir kai gavo pinigus praejo 2sav. nes per savaite tik grazina pinigus i kortele.

Jam arestavo sask apie 10d o 15 jam pervede alga ir anstoliai ja iskart visa nueme.Bet svarbiausia kad pas ji yra pasirasyta sutartis su anstoliais kad jie nuo algos patis nuima 20% o likusius palieka jam.Bet si karta jie negrazino jam pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 11 07, 10:13)
Jam arestavo sask apie 10d o 15 jam pervede alga ir anstoliai ja iskart visa nueme.Bet svarbiausia kad pas ji yra pasirasyta sutartis su anstoliais kad jie nuo algos patis nuima 20% o likusius palieka jam.Bet si karta jie negrazino jam pinigu.

naujas darbas, turi buti ir nauja sutartis su anstoliais. nes jei ir imones pavadinimas keitesi- ta diena yra atleidziami visi darbuotojai ir vel priimami i darba. tai skaitosi kaip naujas darbas, nors ir savininkai tie patys. tas pats galioja ir su pareigom, jei pasikeite pareigos- taip pat reikia naujos sutarties, nes ankstesnioji buvo surasyta tarkim nuo pardavejo algos nuskaiciuosim 20%, bet jei jis dabar koks valytojas- tai sutarties kaip ir nera kad nuo valytojo algos....... reikia nepatingeti susitvarkyti dokumentus.
Atsakyti
sveikutes, labai noriu gauti atsakyma, nes kiek ejau i birza ir soc rupyba man vis skirtingai sneka, nezinau ka daryti.as dabar dirbu darbe uz maziau nei minimuma, eda kaip nezinau ka nebegaliu tvaerti ,mama sako eiti lauk, stoti i birza, gausiu is soc rupybos sako pasalpa, o as bijau nes nezinau ka gausiu ir kada, as nuomojus buta ,esu issikyrus, auginu vaika, man neina niekaip isgyventi is 600algos, darbe rodo minimuma 400pradirbau du metus, tai kaip puse etato man aisku birzoj skaitys kad as dirbau tik 1m ir pasalpa nepriklausys, ar reik kaip vienisai mamai ir nedirbanciai stoveti birzoj puse metu klad gauti pasalpa is soc rupybos, gaunu alimentus is vyro 350m, kaip man geriau pasielgti kad nelikciau is vis be nieko
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2011 11 07, 19:50)
sveikutes, labai noriu gauti atsakyma, nes kiek ejau i birza ir soc rupyba man vis skirtingai sneka, nezinau ka daryti.as dabar dirbu darbe uz maziau nei minimuma, eda kaip nezinau ka nebegaliu tvaerti ,mama sako eiti lauk, stoti i birza, gausiu is soc rupybos sako pasalpa, o as bijau nes nezinau ka gausiu ir kada, as nuomojus buta ,esu issikyrus, auginu vaika, man neina niekaip isgyventi is 600algos, darbe rodo minimuma 400pradirbau du metus, tai kaip puse etato man aisku birzoj skaitys kad as dirbau tik 1m ir pasalpa nepriklausys, ar reik kaip vienisai mamai ir nedirbanciai stoveti birzoj puse metu klad gauti pasalpa is soc rupybos, gaunu alimentus is vyro 350m, kaip man geriau pasielgti kad nelikciau is vis be nieko

Sveika. Aš visada patariu,geriau dirbti, juk skaičiuojasi stažas. Jei DB nemokės ir atstovėsite 6mėn., paramos skyrius mokės tik 315 litų (700-350 alimentai/0.9 = 315 litų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 07 lapkričio 2011 - 20:52
Nezinau ar cia klausiu, bet gal kas atsakys.
Siuo metu nuo spalio menesio esu darbo birzoje, dar tiklsiai nezinau kiek man priklausys pasalpos, nes kai buvau pirma karta pas tarpininke uzluzes ju internetas buvo. Tai zadu lapkriti vaziuoti i seniunija del kompensaciju sildymui, ir socialinei (jei ji priklausytu aisku), bet ar uz socialine pasalpa reiks atidirbti, auginu dvi dukrytes 4 ir 2 metuku, abi lanko darzeli, auginu su vyru, nesu vienise mama.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asveja: 08 lapkričio 2011 - 07:44
QUOTE(Asveja @ 2011 11 08, 07:42)
..... ar uz socialine pasalpa reiks atidirbti, auginu dvi dukrytes 4 ir 2 metuku, abi lanko darzeli, auginu su vyru, nesu vienise mama.?

sveiki, gaunam soc. pašalpą jau 1,5 metų, tai apie jokį atidirbimą dar nieko negirdėjome (Vilnius). kai stovi ilgai darbo biržoje žmonės, tai ten gali pasiūlyti viešuosius darbus.

Gal kituose miestuose kitaip g.gif kur gyvenat ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 08 lapkričio 2011 - 08:18
QUOTE(saulyte525 @ 2011 11 08, 10:16)
sveiki, gaunam soc. pašalpą jau 1,5 metų, tai apie jokį atidirbimą dar nieko negirdėjome (Vilnius). kai stovi ilgai darbo biržoje žmonės, tai ten gali pasiūlyti viešuosius darbus.

Gal kituose miestuose kitaip  g.gif

As irgi Vilniete. Aciu uz atsakyma, tai bandysiu visgi kreiptis tada. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2011 11 08, 08:18)
As irgi Vilniete. Aciu uz atsakyma, tai bandysiu visgi kreiptis tada. ax.gif

socialiniam jos turi matyti jūsų pajamas: bandykit skambinti tarpininkei, priminkite , kad neveikė kompas ir t.t. - klauskite kokia jūsų yra pašalpa. Vyro pajamos kokios ? ar jie matys, ar reikės nešti iš darbovietės pažymą apie pajamas. Ar tik jūsų šeimos nriai yra "gyvenamàjà vietà buste deklarave šeimos nariai"

Kiek pamenu, tai mums žiūrėjo paskutinių trijų mėnesių pjamas, realiai tai nuo paskirtos kompensacijos už šildymą iki jos "numinusavimo" praėjo mums 2 mėnesiai. Mes apie "žiemos" skolos padengimą gavome "reikalaujantį" laišką tik liepos mėnesį iš "Vilniaus energijos"

Užsakyti talonus Vilniuje čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 08 lapkričio 2011 - 08:26
QUOTE(Asveja @ 2011 11 08, 08:42)
Nezinau ar cia klausiu, bet gal kas atsakys.
Siuo metu nuo spalio menesio esu darbo birzoje, dar tiklsiai nezinau kiek man priklausys pasalpos, nes kai buvau pirma karta pas tarpininke uzluzes ju internetas buvo. Tai zadu lapkriti vaziuoti i seniunija del kompensaciju sildymui, ir socialinei (jei ji priklausytu aisku), bet ar uz socialine pasalpa reiks atidirbti, auginu dvi dukrytes 4 ir 2 metuku, abi lanko darzeli, auginu su vyru, nesu vienise mama.?

Seniunijoj turi matyti kiek jums priskaiciavo birza,nes kitaip jie negales skaiciuoti nezinodami jusu pajamu,is vyro darbo irgi reikes pazymos apie atliginima.
Vilniuj mazai kam reikia atidirbineti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 11 08, 10:20)
socialiniam jos turi matyti jūsų pajamas: bandykit skambinti tarpininkei, priminkite , kad neveikė kompas ir t.t. - klauskite kokia jūsų yra pašalpa. Vyro pajamos kokios ? ar jie matys, ar reikės nešti iš darbovietės pažymą apie pajamas. Ar tik jūsų šeimos nriai yra "gyvenamàjà vietà buste deklarave šeimos nariai"

Kiek pamenu, tai mums žiūrėjo paskutinių trijų mėnesių pjamas, realiai tai nuo paskirtos kompensacijos už šildymą iki jos "numinusavimo" praėjo mums 2 mėnesiai. Mes apie "žiemos" skolos padengimą gavome "reikalaujantį" laišką tik liepos mėnesį iš "Vilniaus energijos"

Užsakyti talonus Vilniuje čia

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 08, 11:14)
Seniunijoj turi matyti kiek jums priskaiciavo birza,nes kitaip jie negales skaiciuoti nezinodami jusu pajamu,is vyro darbo irgi reikes pazymos apie atliginima.
Vilniuj mazai kam reikia atidirbineti.

As jau kreipaiusi anksciau del kompensaciju ir t.t., kol vaikas dar nelanke darzelio, dabar tik vyras prigasdino, sako atidirbineti eisi doh.gif tai uztat ir klausiau jusu del to atidirbinejimo kaip yra.
O apie ismokas, tai nesu is vyro darbovietes ta pazyma, o amno seniunija mato pajamas.
Tik va dar man pasake seniunijoj, kad jei noriu gauti kompensacija uz spali, tai si menesi nuvesti uz spali pazyma apie vyro uzdarbi i Kauno gatve, arba laukti gruodzio menesio ir vaziuoti i savo seniunija.
O i koki kabineta Kauno g. kreiptis gal kas zino? Sake man ten be uzrasymo , tik eilej sedet reikia g.gif
Atsakyti