Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

sveikos 4u.gif noriu paklausti keliu klausimeliu.

Yra taip, kad gyvename kartu su draugu, tai skaitomes kaip "sugyventiniai". Abu esame dieninio skyriaus studentai. Tai kiek girdejau, mums priklauso socialine pasalpa, ar ne? Kur reikia kreiptis ir kokiu dokumentu reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(riutata @ 2011 11 02, 21:57)
sveikos 4u.gif  noriu paklausti keliu klausimeliu.

Yra taip, kad gyvename kartu su draugu, tai skaitomes kaip "sugyventiniai". Abu esame dieninio skyriaus studentai. Tai kiek girdejau, mums priklauso socialine pasalpa, ar ne? Kur reikia kreiptis ir kokiu dokumentu reikia?  g.gif

i soc.centra pagal savo deklaruota gyvenama vieta.Dokumentu,tai reikia is mokymo istaigos pazyma,kad negaunat stependiju,o jeigu gaunat,tai kokio didzio ir pasu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 02, 22:04)
i soc.centra pagal savo deklaruota gyvenama vieta.Dokumentu,tai reikia is mokymo istaigos pazyma,kad negaunat stependiju,o jeigu gaunat,tai kokio didzio ir pasu.

O jei as dirbau nuo birzelio iki rugsejo 31d ir gavau minimalu atglyginima, ar vis dar galeciau gauti sita pasalpa? jau daugiau negu menesis kai nebedirbu.
Atsakyti
QUOTE(riutata @ 2011 11 02, 22:25)
O jei as dirbau nuo birzelio iki rugsejo 31d ir gavau minimalu atglyginima, ar vis dar galeciau gauti sita pasalpa? jau daugiau negu menesis kai nebedirbu.

Jie jums skaiciuos is vieno menesio is to kuri kreipsites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 02 lapkričio 2011 - 23:06
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 03, 00:06)
Jie jums skaiciuos is vieno menesio is to kuri kreipsites.

Ir dar vienas klausimelis ax.gif kaip skaiciuosis draugo pajamos, jei jis turi individualia veikla, o pajamos yra parodomos tik metu gale? Beje, kiek suprantu pajamos neturi virsyti 350lt zmogui?
Atsakyti
QUOTE(riutata @ 2011 11 03, 00:12)
Ir dar vienas klausimelis ax.gif kaip skaiciuosis draugo pajamos, jei jis turi individualia veikla, o pajamos yra parodomos tik metu gale? Beje, kiek suprantu pajamos neturi virsyti 350lt zmogui?

Jis privalo pildyti zurnala ir kas menesi nesti atitinkamo menesio nuorasa.Taip vienam zmogui turi nevirsiti 350 lt.
Atsakyti
sveikos.o dabar visai susipainiojau g.gif mudu su vyru prisiregistravom darbo biržoje.turim 4 metų dukrytę,kuri lanko darželį.mūsų pajamos nulinės šiuo metu.iš darbo biržos bedarbio pašalpą gaus tik vyras,aš negausiu.nuėjau šiandien į socialinį skyrių paklausti,kas mums priklausytų,gal pašalpa kokia ar kažkas tokio,tai man pasakė kad reikia išstovėti biržoj pusę metų tada ir galėsi kažką tvarkytis...tai kaip tai suprasti? juk mūsų pajamos mažesnės net už minimalias.tai skaitosi pusę metų,niekam nerūpi kokios tavo pajamos?....
Atsakyti
QUOTE(mmmylinti @ 2011 11 03, 09:57)
sveikos.o dabar visai susipainiojau g.gif  mudu su vyru prisiregistravom darbo biržoje.turim 4 metų dukrytę,kuri lanko darželį.mūsų pajamos nulinės šiuo metu.iš darbo biržos bedarbio pašalpą gaus tik vyras,aš negausiu.nuėjau šiandien į socialinį skyrių paklausti,kas mums priklausytų,gal pašalpa kokia ar kažkas tokio,tai man pasakė kad reikia išstovėti biržoj pusę metų tada ir galėsi kažką tvarkytis...tai kaip tai suprasti? juk mūsų pajamos mažesnės net už minimalias.tai skaitosi pusę metų,niekam nerūpi kokios tavo pajamos?....

Taip.
O kodel jus negaunat bedarbio pasalpos?
Atsakyti
todėl,kad prieš nėštumą aš dirbau tik tris mėnesius.o paskui tris metus auginau dukrytę.kai suėjo jai trys metukai,išėjau iš darbo.neturiu stažo tiek kiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(mmmylinti @ 2011 11 03, 10:43)
todėl,kad prieš nėštumą aš dirbau tik tris mėnesius.o paskui tris metus auginau dukrytę.kai suėjo jai trys metukai,išėjau iš darbo.neturiu stažo tiek kiek reikia.

Auginot vaika namie,tai jau stazas eina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 lapkričio 2011 - 09:47
g.gif o šito nežinojau...tai kažin kodėl biržoje man nieko nesakė?vyro iš karto paklausė apie darbą ir sąskaitos numerio,o manęs ne....
Atsakyti
QUOTE(mmmylinti @ 2011 11 03, 10:52)
g.gif  o šito nežinojau...tai kažin kodėl biržoje man nieko nesakė?vyro iš karto paklausė apie darbą ir sąskaitos numerio,o manęs ne....

Nezinau,kita apsilankima eikit ir sakikit,kad ir jums priklauso,nebent jus kokia iseitine is darbo gavot.
Papildyta:
QUOTE(mmmylinti @ 2011 11 03, 10:52)
g.gif  o šito nežinojau...tai kažin kodėl biržoje man nieko nesakė?vyro iš karto paklausė apie darbą ir sąskaitos numerio,o manęs ne....

Dabar jau supratau kodel neskiria,nes pas jus tik 3-ji metai ieina,12 menesiu,o reikia 18 menesiu,todel ir nepriklauso jums.
Atsakyti